Opos 31.01.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Proszę o informacje czy mieliście doświadczenia z tą gładzią. Jak ją oceniacie, może jest jakaś lepsza alternatywa ? Dodam, że chcę ją kłaść na nowe ściany - tynk gipsowy leży na nich od około 6 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietki 01.06.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 gładź super polecam nie ma nic leprzego master mas jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dozi 01.06.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ja uzywam gładzi gipsowej Megaron Finisch i ta jest dla mnie super, odpowiednia do szlifowania, nie rozwarstwia się, po prostu złotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 02.06.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 U nas była używana zamiennie z Sheetrockiem. Obie chwalone przez naszych fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 02.03.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Bardzo pilnie poszukuję informacji o tych gładziach. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts