Waleriana 31.01.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Niedługo mam zamiar zamówić meble kuchenne do swojej pierwszej kuchni .Planuję ciemny brąz na fronty i biały blat, póki co wszyscy mi biały blat odradzają a mi się bardzo podoba patrząc na inne kuchnie w takich kolorach i wydaje mi się ,ze pasuje. Jakie macie zdanie na ten temat, czy faktycznie wszystko będzie widać na białym blacie ? Z jednej strony może i będzie widać ale z drugiej strony myślę ,ze skoro wszystko widać to będę częsciej wycierać dzięki czemu nie przegapię żadnej plamki czy okruszka;) i zawsze będzie czysty Jak sądzicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 31.01.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Niedługo mam zamiar zamówić meble kuchenne do swojej pierwszej kuchni .Planuję ciemny brąz na fronty i biały blat, póki co wszyscy mi biały blat odradzają a mi się bardzo podoba patrząc na inne kuchnie w takich kolorach i wydaje mi się ,ze pasuje. Jakie macie zdanie na ten temat, czy faktycznie wszystko będzie widać na białym blacie ? Z jednej strony może i będzie widać ale z drugiej strony myślę ,ze skoro wszystko widać to będę częsciej wycierać dzięki czemu nie przegapię żadnej plamki czy okruszka;) i zawsze będzie czysty Jak sądzicie??? Ten kto twierdzi, ze okruszki widac na bialym, niech sobie zobaczy co widac na czarnym, lacznie z kazdym odciskiem palca. Podobnie jest z frontami, czarne a biale. Zestaw ciemne fronty a jasny blat, jak najbardziej pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_Gdynia 31.01.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 ja co prawda nie mam takiego baltu ani nawet nie planuję ale wydaje mi się , że kolor blatu nie ma większego znaczenia bo i tak blat w kuchni trzeba utrzymywać w czystości (nie walają sięprzecież po nim ani błoto ani "koty"). Jedynie odradzałąbym blat na wyskoki połysk i to raczej w ciemych kolorach bo na takim byłoby widac smugi po wycieraniu i każdą ryse. A pozostałe blaty (w tym białe) wydają mi się jednakowo funkcjonalne i łatwe w utrzymaniu czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ben88 31.01.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Mysle ze smiało mozesz zdecydowac sie na biały blat. Sprawdz tylko jego jakosc. Chodzi mi o to ,ze jak spadna ci na niego np. buraczki zeby nie została po nich czerwona plama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 31.01.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Rób biały! Ja mam i jestem zadowolona A poza tym monika ma racje, blat i tak powinno utrzymywać się w czystości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 31.01.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Zdecydowanie zachęcam do białego. Mam czarno białe meble z czarnymi blatami. Trudno je utrzymać w idealnej czystości właśnie z powodu blatów na, których widać każdą smugę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagne 31.01.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Zależy z czego zrobisz. Jeśli chcesz biały to polecam kwarc. Możesz na nim ciąć nożem, stawiać gary, zagniatać ciasto i rozlewać dowolne ilości czerwonego wina. Nic mu nie powinno zaszkodzić. Cena mała nie jest, ale chyba warto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 09.02.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dziękuję wszystkim za opinie , zdecydowałam,ze będzie biały blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fanny 14.02.2016 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Proszę o radę-kamieniarz zaproponował mi biały blat kamienny do kuchni Unistore Bianco Assoluto czy ktoś o nim słyszał? Proszę o radę chciałabym kamienny/knglomerat albo co tam... do kuchni w kolorze białym ale nie wiem jaka firmę wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts