rzyraf 31.01.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Chciałbym wymienić doświadczenia nt wybiórczego usuwania tekstów z podpisu. Po tym jak pierwszy raz zablokowano mi konto ze względu na podobno reklamową działalność, umieściłem linki do miejsc typowo hobbistycznych - jak gra hattrich, portal kotów syberyjkich czy kocie forum. Redakcja znów usunęła, tym razem nawet nie informując!!! Miałem nie lecieć po nazwiskach, ale .....w postach niejakiego jareko znajduje się link do top listy, gdzie zaraz jest tez link do jego działalności handlowej:) hmmmm. zastanawiające........ Mozna wydobyć jeszcze kilka innych podobnych przykładów. Ale widocznie, jak wszedzie, sa równi i równiejsi..... Pozdrawiam SZANOWNĄ REDAKCJĘ Ciekawe, jak szybko usuniecie ten post? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 31.01.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Nie tylko u ciebie takie numery odchodzą.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 31.01.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 pewnie nie wniosłeś wymaganej opłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.02.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Reagujemy na wpisy i podpisy łamiące regulamin forum. Jeśli coś wyłapiemy - jest reakcja. Stąd wrażenie wybiórczości. Zachęcamy do lektury regulaminu, nie wychodzimy poza jego wytyczne. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzyraf 06.02.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ludzie, nie ośmieszajcie się!!! Ja mam 570 postów i widzicie u mnie wszystko, goisciu ma koło 10tys i tam nie widzicie?????? naprawdę, żenada...Proszę jasno opisać, który z moich poprzednich linków i w jaki sposób naruszał regulamin!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.02.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Tak mysle , ze nie rozumiem jak ci nie wstyd podac przyklad jareko On tyle pomaga forumowiczom i tyle casu tu poswieca na porady , ze Mu sie uwam zwyczajnie nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzyraf 07.02.2009 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 rrmi, tez udało mi się kilku osobom pomóc, niektóre nawet dziękowały mi na niniejszym forum. Bardzo mi przykro, ze temat zwierzat czy domów drewnianych nie jest tak popularny jak okien, wyróżnianie jakie zastosowałas uwazam za minimum chybione...........Albo mamy równe prawa na forum, albo napiszmy jasno, ze są równi i równiejsi redakcja nadal uchyla się od odpowiedzi i to jest wystarczająca odpowiedź...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts