Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

inspiracje - ściany klatki schodowej

daggulka

Recommended Posts

Dziewczyny, ja nie sądzę aby Asizo "żywiła" się jakimikolwiek niedopracowanymi wnętrzami. Jeżeli tu na forum są takie byty, które dowartościowują się poprzez krytykę innych to tylko współczuć.

Nie wiem An3tko czy mogę, ale mi się bardzo Twoja klatka schodowa podoba. Może faktycznie fajnie byłoby skorygować różnicę wielkości jak radzi żona. Być może zechcesz rozważyć dołożenie większej ilości ramek? W różnych rozmiarach jak masz teraz, tylko więcej. Owszem zawiesiłaś równo w linii górnej ramki, ale ta zasada głównie dotyczy się galerii, a Ty masz dwa obrazki.

Osobiście widziałabym też kinkiet z abażurem w tkaninie, jakoś bardziej by mi to do siebie pasowało ;) Jednak zdając sobie sprawę, że to Twoja klatka schodowa masz prawo moje rady mieć "w nosie" i ja się nie obrażę. W końcu chyba nie startujesz w konkursie na najpiękniejsze klatki schodowe roku, tylko urządzasz tak aby czuć się dobrze u siebie, prawda ? :) co z tego, że zmienisz wszystko tak aby stylistycznie było poprawnie jeżeli Tobie ona nie będzie odpowiadać....

• Odpowiedzi 210
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
Bardzo fajne i zróżnicowane pomysły na klatkę schodową. My nie możemy mieć okna, bo jest to ściana blisko granicy, więc zamiast tego zrobimy nad nią okno-świetlik w płaskim dachu - mam nadzieję, że wyjdzie fajnie. Nad ścianą nadal się zastanawiam, ale na pewno fajnie byłoby, żeby dodawało przestrzeni. Może takie:

JeremyGeddesSmallWhiteCosmonaut.jpg

Edytowane przez Pixie

• 5 months później...
  • 6 years później...