Venus_m 18.03.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Dziewczyny, ja nie sądzę aby Asizo "żywiła" się jakimikolwiek niedopracowanymi wnętrzami. Jeżeli tu na forum są takie byty, które dowartościowują się poprzez krytykę innych to tylko współczuć. Nie wiem An3tko czy mogę, ale mi się bardzo Twoja klatka schodowa podoba. Może faktycznie fajnie byłoby skorygować różnicę wielkości jak radzi żona. Być może zechcesz rozważyć dołożenie większej ilości ramek? W różnych rozmiarach jak masz teraz, tylko więcej. Owszem zawiesiłaś równo w linii górnej ramki, ale ta zasada głównie dotyczy się galerii, a Ty masz dwa obrazki. Osobiście widziałabym też kinkiet z abażurem w tkaninie, jakoś bardziej by mi to do siebie pasowało Jednak zdając sobie sprawę, że to Twoja klatka schodowa masz prawo moje rady mieć "w nosie" i ja się nie obrażę. W końcu chyba nie startujesz w konkursie na najpiękniejsze klatki schodowe roku, tylko urządzasz tak aby czuć się dobrze u siebie, prawda ? co z tego, że zmienisz wszystko tak aby stylistycznie było poprawnie jeżeli Tobie ona nie będzie odpowiadać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 19.03.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 an3tka1 podoba mi się Twoja klatka schodowa bardzo! Ściana z cegieł jest obłędna! Nie znam się na obecnych stylach, smakach i innych podobnych więc po prostu podoba mi się wszystko co tam masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pixie 01.04.2012 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) Bardzo fajne i zróżnicowane pomysły na klatkę schodową. My nie możemy mieć okna, bo jest to ściana blisko granicy, więc zamiast tego zrobimy nad nią okno-świetlik w płaskim dachu - mam nadzieję, że wyjdzie fajnie. Nad ścianą nadal się zastanawiam, ale na pewno fajnie byłoby, żeby dodawało przestrzeni. Może takie: Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez Pixie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Nasza klatka schodowa - do finiszu brak barierki, a że nie wiem kiedy i jaka będzie to wklejam już dziś http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P9096091.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P9096109.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 09.09.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.09.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 10.09.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Śliczna!!! Piękne lampki boczne. Jakie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.09.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 An3tka1 dziękuję Lampki nie mają nazwy, oddzielnie kupuje się podstawę i oddzielnie abażur. Podstawa kupiona przez internet w Lovely Home 170 zł szt., abażur kupiony w B&B 39 zł szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anilina81 11.09.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 pokaż więcej!!! bo piękna jest!!!a na ścianie to prawdziwe cegiełki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.09.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Anilina więcej nie ma co pokazywać, bo klatka schodowa jest mała Cegła kupna cięta na plasterki 1/2 postarzanej kolor pomarańczowo-czerwony z Cegielni Hoffmanowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEWA 08.01.2019 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Anilina więcej nie ma co pokazywać, bo klatka schodowa jest mała Cegła kupna cięta na plasterki 1/2 postarzanej kolor pomarańczowo-czerwony z Cegielni Hoffmanowskiej. Piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts