Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

inspiracje - ściany klatki schodowej

daggulka

Recommended Posts

Kochana ...ja baba w gorącej wodzie kąpana :oops: :lol: ...w niedziele go nabazgrałam na ścianie :D . Fotek na razie nie zamieszczę , bo najpierw muszę wedle kolejności wszystkie z dziennika budowy wrzucić w ImageShack ...a jakjuż się uporam, to na koniec dam w dzienniku tego dmuchawca co se go namalowałam :wink: . Ale potrwa to jeszcze z tydzień, bo mam masę pracy (także po godzinach).... i niestety mogę tylko godzinę dziennie poświęcić :roll:

• Odpowiedzi 210
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja zamawiałam fototapetę z naszego zdjecia. Wcale jakość nie była rewelacyjna a jednak wyszło dobrze. Pod wymiar mi też ją docieli i po uzgodnieniu ze mną wydrukowali.

Zamawiałam w sieci: http://www.fototapety.com.pl/catalog/product_reviews_info.php?products_id=677&reviews_id=17

Ja zamawiałam fototapetę z naszego zdjecia. Wcale jakość nie była rewelacyjna a jednak wyszło dobrze. Pod wymiar mi też ją docieli i po uzgodnieniu ze mną wydrukowali.

Zamawiałam w sieci: http://www.fototapety.com.pl/catalog/product_reviews_info.php?products_id=677&reviews_id=17

hehehe, to ci sami od mojej uliczki :D

A może macie jakieś propozycje a najlepiej zdjęcia jak pomalowac klatkę schodową? Mi akurat fototapety i szablony nie pasują , ale chetnie zobacze jakies ciekawe propozycje kolorystyczne jak pomalowac niebanalnie klatkę schodową. Bo wiecie , z jednej strony praktyka mówi ze dobrze dać jakis ciemny kolor (żeby mniej było widać odbite na scianie małe paluszki :lol: ), a z drugiej obawiam sie ze powstanie jakas ciemna studnia.

A może macie jakieś propozycje a najlepiej zdjęcia jak pomalowac klatkę schodową? Mi akurat fototapety i szablony nie pasują , ale chetnie zobacze jakies ciekawe propozycje kolorystyczne jak pomalowac niebanalnie klatkę schodową. Bo wiecie , z jednej strony praktyka mówi ze dobrze dać jakis ciemny kolor (żeby mniej było widać odbite na scianie małe paluszki :lol: ), a z drugiej obawiam sie ze powstanie jakas ciemna studnia.

goga - a może coś w ten deseń (tynki strukturalne):

http://forum.muratordom.pl/tynk-strukturalny-amatorski,t123795.htm

Cieszę się ze wreszcie pojawił się temat klatek schodowych. Moja klatka schodowa to bardzo wysoka ściana ok.4m wysokości i szeroka na ok.2m. Mam na niej położony kornik zacierany "na krzyż" i miejsce na światło. Niestety po dziś dzień żadnego odpowiedniego żyrandola, kinkietu itp. nie znalazłam wiec wisi żarówka na kablu. Chętnie coś podpatrzę.

No tak mnie natchnęło ...na allegro pooglądałam naklejki i improwizowałam... nie z szablonu i nie z naklejki ino z pamięci (podglądałam na kompie :wink: ).... nabazgrałam farbami akrylowymi (takimi w tubkach ze sklepu dla plastyków- rewelacyjnie się nimi maluje na każdym podłożu) ... pomieszałam jasnożółty z białym i dodałam nieco brązu żeby zgasić jaskrawość :wink: .

Wysoki jest na 166cm (sam dmuchawiec) , a te małe coś rozpierniczone jest na szerokość ściany czyli niespełna 2 metry :wink: :lol: .

• 3 weeks później...