mamusia63 31.01.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Witam Wszystkich . Pomóżcie mi czy do montazu okien plastikowych wystarczy tylko pianka czy musi byc tez uzyta tasma izolacyjna lub folia paroszczerna.Firma która ma mi wymienic okna uzywa tylko pianki ,prosze napiszcie mi czy to prawidlowo . Z góry dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 31.01.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 U mnie chyba nie było żadnej folii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 31.01.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 najpierw napisz po co ta folia lub taśma. tak to można pytać czy trzeba np dmuchać 5 godzin lub śpiwać przy nich przez trzy dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 31.01.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Do montażu okien zazwyczaj używa się pianki montażowe ewentualnie haki montażowe kotwiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 31.01.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 U mnie używali tylko kotw mocującychi pianki montażowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.01.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 http://www.oknonet.pl/okna/uslugi/montaz_okien/news,9064.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 01.02.2009 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ustawienie okna,zakotwienie i zapiankowanie.Bułka z masłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 01.02.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 okna to się montuje raczej nie pianką tylko takimi specjalnymi elementamitzw. kotwami:http://www.budujemydom.pl/images/stories/stan_surowy/montaz_okien4_250.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uranos 01.02.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 na piankę lepiej łatwiej później w nocy wyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 01.02.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Witam Wszystkich . Pomóżcie mi czy do montazu okien plastikowych wystarczy tylko pianka czy musi byc tez uzyta tasma izolacyjna lub folia paroszczerna.Firma która ma mi wymienic okna uzywa tylko pianki ,prosze napiszcie mi czy to prawidlowo . Z góry dziekuje za odpowiedz. taśmy i folie o których piszesz to dodatkowe opcje. Dopłacisz = pewnie Ci ekipa zrobi. trochę to jednak kosztuje, propozycja, którą dostałem na dzień dobry to 60zł za mb. Zobacz np. http://www.e-izolacje.pl/2629.htm Nie wiem, czy można jeszcze po monatażu przez ekipę "dołozyć" samodzielnie taką folię - może niech wypowiedzą się fachowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.02.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 w 90% wypadków przerost formy nad treściąBylo już tu nie raz jak i nie raz podawałem link do dyskusji pozbawionej marketingu i wciskania na sile klientom pewnego rodzaju rozwiązań - nie zawsze niezbędnychPoszperać, poszukać by przeczytać jak to właściwie jest z tym montażem tradycyjnym a I3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 16.10.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Proszę o poradę. Zamontowano nam okna łukowe, ale że nie otwierały się do końca to je obniżono. U góry wyszła duża przerwa między nadprożem a oknem, około 5-6cm. Okna zakotwiono 3 kotwami u góry i zapiankowano. Czy tak może być? Czy nie będzie się tworzył mostek termiczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts