Toszka 01.02.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 JoShi, jeśli źle odebrałam Twoja wypowiedź, to przepraszam. No właśnie o tym jest ten wątek, że chwilami na Forum panuje taka atmosfera, że człowiek zaczyna być czujny i czeka na kolejny atak. Myślałam, że to jeden z nich, tym razem na moją Przedmówczynię. Jeśli nie - jeszcze raz przepraszam. P. S. Sorki za formę, myślałam, że jesteś facetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniutaB 01.02.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Dlaczego nie można zadać pytanie,które już było roztrząsane?Przecież czas leci jest postęp,pojawiają się nowe technologie i ciekawsze rozwiązania.Na forum ludzie też się zmieniają.Przypinanie komuś łatki,że jest pseudofachowcem nie wypada.Dlaczego ktoś uważa,że ma monopol na prawdę.Dzielmy się wiedzą i doświadczeniem nie oceniajmy i bez złośliwości proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.02.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Potwierdzam: to forum jest najkulturalniejszym z forów jakie znam .... i nie jest to żart . Też mi się zdarza pojechać po bandzie, też mi się zdarza iść z kimś na noże, też mi się zdarza dostać opiernicz albo zostać wykpioną..... i co z tego? Ilu ludzi tyle poglądów, ilu ludzi tyle charakterów, ilu ludzi tyle zachowań, ilu ludzi tyle temperamentów Osobiście - nie lubię wchodzić w d.upę ...wolę napisać prosto z mostu , że nie podoba mi się to albo sro ....chyba lepsza prawdziwa szczerość niż udawany zachwyt Jeśli chodzi o "wyścig szczurów" ..... kto ma lepiej, cieplej, śliczniej ... przyzwyczaisz się . Na początku się wkurzałam, potem próbowałam walczyć....a teraz mi szczerze lotto kto ma więcej , lepiej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 01.02.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Potwierdzam: to forum jest najkulturalniejszym z forów jakie znam .... i nie jest to żart . Potwierdzam na tym forum jeszcze ani razu nie wdałem się z kimś w pyskówkę, ani ktoś inny mi nie dowalił, póki co jest Ok i myślę że nic w tej materii się nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.02.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 JoShi, jeśli źle odebrałam Twoja wypowiedź, to przepraszam. Nie moją, ale widzę, że ktoś Ci na odcisk nadepnął, a Ty kąsasz jak popadnie... Zaraz ktoś założy wątek "Dlaczego nowi userzy są tacy nerwowi??" No właśnie o tym jest ten wątek, że chwilami na Forum panuje taka atmosfera, że człowiek zaczyna być czujny i czeka na kolejny atak. Nie każdy, nie każdy... Masz z tym problem? Nie warcz na wszystkich tylko się wyluzuj. Bo w ten sposób to atmosfery nie poprawiasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.02.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Przeciąganie g... przez morza 85211 ludziów.. i wszyscy mają sie kochac toż to statystycznie niemożliwe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 01.02.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Potwierdzam: to forum jest najkulturalniejszym z forów jakie znam .... i nie jest to żart . Potwierdzam na tym forum jeszcze ani razu nie wdałem się z kimś w pyskówkę, ani ktoś inny mi nie dowalił, póki co jest Ok i myślę że nic w tej materii się nie zmieni. Miejmy nadzieję, że się nie zmieni . daggulka świetnie to ujęłaś podpisuję sie pod tym wszystkiemi czterema łapkami. wyżej napisałaś że siedzisz na tym forum i myślisz jak skonstruować pytanie, i to jest bardzo pozytywne, No i właśnie tego typu wypowiedzi nieco mnie irytują. Sugerujesz, drogi kolego, że koleżanka poza wypowiedziami na forum nie myśli? Powtórzę daggulkę, ale zapewniam Cię że tu nie ma żadnej sugestii. Wyluzuj trochę i będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniutaB 01.02.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Polecam sposób rozmowy jaki jest praktykowany w grupach terapeutycznych ludzi uzależnionych.Nikt nikogo nie poucza i nie krytykuje.Ludzie rozmawiają o własnych doświadczeniach,dzielą się swoją wiedzą.To działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.02.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Polecam sposób rozmowy jaki jest praktykowany w grupach terapeutycznych ludzi uzależnionych.Nikt nikogo nie poucza i nie krytykuje.Ludzie rozmawiają o własnych doświadczeniach,dzielą się swoją wiedzą.To działa. tak to tylko w erze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.02.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Dlaczego nie można zadać pytanie,które już było roztrząsane?Przecież czas leci jest postęp,pojawiają się nowe technologie i ciekawsze rozwiązania.Na forum ludzie też się zmieniają.Przypinanie komuś łatki,że jest pseudofachowcem nie wypada to do mnie .Dlaczego ktoś uważa,że ma monopol na prawdę.Dzielmy się wiedzą i doświadczeniem nie oceniajmy i bez złośliwości proszę. to po pierwsze i to nie jest złośliwość, żeby było lepiej czytać ten post, popraw go używając spacji oddzielającej od siebie zdania, widzisz te forum z założenia ma pomagać budującym, i wydaje mi się, że spełnia swoją rolę, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że istnieje pewien typ forumowiczów, tacy co wchodzą na forum i szukają odpowiedzi na swoje wątpliwości, ich prawo, ale dla nich niejednokrotnie to co przeczytają na forum, jest wyrocznią, to jest święte, bo napisali na forum Muratora, dla nich nie będzie ważne to co mówi wykonawca, dla nich ważna jest wypowiedź na forum, ale okazuje się, że fachowość tych wypowiedzi równa się zeru, tutaj jest przykład, To nie jest kocioł wiszący lecz stojący, ma to do siebie że ma mocną dmuchawę a co zatem idzie szybciej się nagrzewa fachowość tej wypowiedzi jest, jak to ostatnio się mówi, porażająca nikt nie jest w stanie wiedzieć, czy i gdzie odbywają się na forum przepychanki i pyskówki, a pewnie się odbywają, ale tak jak pozostali starzy bywalcy uważam to forum za jedne z bardziej kulturalnych, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.02.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Polecam sposób rozmowy jaki jest praktykowany w grupach terapeutycznych ludzi uzależnionych.Nikt nikogo nie poucza i nie krytykuje.Ludzie rozmawiają o własnych doświadczeniach,dzielą się swoją wiedzą.To działa. No właśnie. Przede wszystkim na grupach terapeutycznych, jeśli już poruszyłaś ten wątek, nie do pomyślenia jest generalizowanie (patrz pierwszy post tego wątku) czy też wyrażanie się w sposób "człowiek boi się" co też jest generalizowaniem... Który człowiek sie boi? Toszka się boi a ja nie. To co? Ja nie jestem człowiek czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.02.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Potwierdzam: to forum jest najkulturalniejszym z forów jakie znam .... i nie jest to żart . Też mi się zdarza pojechać po bandzie, też mi się zdarza iść z kimś na noże, też mi się zdarza dostać opiernicz albo zostać wykpioną..... i co z tego? Ilu ludzi tyle poglądów, ilu ludzi tyle charakterów, ilu ludzi tyle zachowań, ilu ludzi tyle temperamentów Osobiście - nie lubię wchodzić w d.upę ...wolę napisać prosto z mostu , że nie podoba mi się to albo sro ....chyba lepsza prawdziwa szczerość niż udawany zachwyt Jeśli chodzi o "wyścig szczurów" ..... kto ma lepiej, cieplej, śliczniej ... przyzwyczaisz się . Na początku się wkurzałam, potem próbowałam walczyć....a teraz mi szczerze lotto kto ma więcej , lepiej .... No właśnie, ja na ten czas nie lubie daggulki bo kupiła chomika zamiast szczura, Acha..i schudła więcej odemnie , jak z tym żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.02.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Toszka - wchodzisz na niewłaściwe wątki a jak już wejdziesz tam gdzie nieprzyjemna atmosfera to nie wdawaj sie w dyskusje ale omijaj je z daleka . Są też wątki dla relaksu i rozrywki - tam też zaglądaj ( czyli tam gdzie ja ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniutaB 01.02.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Tak to prawda,że człowiek się boi nie tylko zapytać ,ale i napisać bo go skrytykują,że spacji nie używa.Dobrze,że mi błędów ortograficznych nie wytknięto. Nie sądzę,że ludzie bezgranicznie wierzą w to co na forum przeczytają.To zbytnie schlebianie sobie.Ja każdą informację wyryfikuję.Przecież to nie jest forum eksperckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.02.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Tak to prawda,że człowiek się boi nie tylko zapytać ,ale i napisać bo go skrytykują,że spacji nie używa. A sama apelowałaś, żeby się w ten sposób nie wyrażać... Nie sądzę,że ludzie bezgranicznie wierzą w to co na forum przeczytają.To zbytnie schlebianie sobie.Ja każdą informację wyryfikuję. To że ty tak robi sprawia, że uznajesz to za normalne i powszechne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.02.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Tak to prawda,że człowiek się boi nie tylko zapytać ,ale i napisać bo go skrytykują,że spacji nie używa.Dobrze,że mi błędów ortograficznych nie wytknięto. Nie sądzę,że ludzie bezgranicznie wierzą w to co na forum przeczytają.To zbytnie schlebianie sobie.Ja każdą informację wyryfikuję.Przecież to nie jest forum eksperckie. widzisz, źle podchodzisz do tego, nie wiedziałem że jesteś tak wrażliwa, wrażliwa, ale na własnym punkcie, napisałem Ci, że to nie złośliwość, piszesz, to zastanów się jak wygląda Twój post, (istnieje funkcja podgląd), czy ktoś kto będzie to czytał, nie będzie miał problemu z odczytaniem Twojego przekazu, czy nie będzie to dla niego męczące, chcesz szacunku dla Ciebie, bardzo dobrze, ale szanuj innych, nie należy do przyjemności, zastanawianie się nad tym co Autor miał na myśli, bo Autor zlekceważył tych, którzy być może chcą go odczytać, ignorując zasady pisowni, a zwrócenie uwagi, Autor traktuje jako osobistą wycieczkę, wyluzuj, czytaj to, kto coś do Ciebie pisze i nie szukaj podtekstów, będziesz zdrowsza, a odnośnie tego czy forumowicze wierzą bezgranicznie w to co jest napisane na forum, widzisz ja kontaktuję się z klientami na codzień, i wiem jakie herezje mi opowiadają, a na pytania kto im takie rzeczy przekazał, niejednokrotnie mówią, że na forum, po za tym i znowu się nie obraź, co możesz powiedzieć o funkcjonowaniu tego forum? mnie się wydaje, że za pół roku możemy wrócić do dyskusji, jak już zorientujesz się jak to funkcjonuje, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.02.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 stukpuk .... następny bedzie szczurek - obiecuję a z nadmiarem zbędnych kg to możesz mnie jeszcze spokojnie dogonić ... mi zostało jeszcze z 8 , więc.... masz dużo czasu to co? teraz mnie lubisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.02.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 stukpuk .... następny bedzie szczurek - obiecuję a z nadmiarem zbędnych kg to możesz mnie jeszcze spokojnie dogonić ... mi zostało jeszcze z 8 , więc.... masz dużo czasu to co? teraz mnie lubisz? Jak schudne poniżej setki to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 01.02.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Potwierdzam ,ja zostałam zaatakowana za to,że ośmieliłam się być niezadowolona z podwieszanej toalety.Pojawiły się wypowiedzi sugerujące ,że ten cud techniki znam z opowieści a nie z autopsji.Być może ludziom jak zbudują trochę murów sodowa uderza do głowy,tak się czują oświeceni.Nie dajmy się zwariować,szanujmy innych i uczmy się a nie pouczajmy. Potwierdzam, swego czasu napisalam, ze kupilismy dachowke rustykalna Robena. Reakcja forumowiczow nieco mnie zdegustowala, nie to, ze mi sie nasza dachowka juz nie podoba, ale wypowiedzi w stylu" jak mozna cos takiego polozyc na dach" uwazam za mocno przesadzone i nie na miejscu. Nie wszystkim musi podobac sie to, co podoba sie mnie, ale ja nikomu nie wytykam blachy na dachu, chociaz uwazam, ze najladniejszy dom , jego wyglad bedzie zepsuty przez tzw.blachodachowke i nigdy nie zdecydowalabym sie na nia. Od tego czasu niechetnie dziele sie wiadomosciami z naszej budowy, wole sledzic forum, czytac, ogladac zdjecia i czerpac wzorce. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.02.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Hi, hi.. ja mam blachodachówkę. I chyba nie jestem "człowiek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts