matka dyrektorka 01.02.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 toszka dołóż ankietę , wtedy ci co się boją odezwać zagłosują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 toszka dołóż ankietę , wtedy ci co się boją odezwać zagłosują właśnie, bo ja to mam jad na drugie i boję sie już odezwać, zeby mnie ktoś od nieinteligentnego Gumisia nazwał Dawaj ankietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Potwierdzam, swego czasu napisalam, ze kupilismy dachowke rustykalna Robena. Reakcja forumowiczow nieco mnie zdegustowala, nie to, ze mi sie nasza dachowka juz nie podoba, ale wypowiedzi w stylu" jak mozna cos takiego polozyc na dach" uwazam za mocno przesadzone i nie na miejscu. Nie wszystkim musi podobac sie to, co podoba sie mnie, ale ja nikomu nie wytykam blachy na dachu, chociaz uwazam, ze najladniejszy dom , jego wyglad bedzie zepsuty przez tzw.blachodachowke i nigdy nie zdecydowalabym sie na nia. Od tego czasu niechetnie dziele sie wiadomosciami z naszej budowy, wole sledzic forum, czytac, ogladac zdjecia i czerpac wzorce. Pozdrawiam wszystkich Gabriela, ale czego oczekujesz po tym forum ? Że wszyscy będą klaskać i krzyczeć "Brawo, brawo, Gabriela kupiła śliczną dachóweczkę - gratulacje !". Czy jest to dla Ciebie istotne ? Czy budujesz dla siebie czy dla anonimowych ludzi z Forum ? Dla mnie już spora część anonimowa nie jest. I to największa wartość tego forum. Ludzie, ktorzy niedawno byli dla mnie obcy , pomagają mi. Bezinteresownie. Doradzają, zaglądają do zdjęć i podpowiadają na co uważać. Wolę krytykę - czy wyrażenie własnego zdanie - nawet negatywnego niż słodkie pierdzenie. Jeśli szukasz tu grupy wsparcia czy terapii- sorry - nie ten portal. Tu się buduje. I na szczęście podobają nam się rózne rzeczy. I nie ma obowiązku klaskania płetwami do mdłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 toszka dołóż ankietę , wtedy ci co się boją odezwać zagłosują właśnie, bo ja to mam jad na drugie i boję sie już odezwać, zeby mnie ktoś od nieinteligentnego Gumisia nazwał Dawaj ankietę Ale to nie Ty założyłaś grupę Gumisiów Kochana, więc nie marudź.Ja od kilku dni się leczę i jestem na Prozaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 toszka dołóż ankietę , wtedy ci co się boją odezwać zagłosują właśnie, bo ja to mam jad na drugie i boję sie już odezwać, zeby mnie ktoś od nieinteligentnego Gumisia nazwał Dawaj ankietę Ale to nie Ty założyłaś grupę Gumisiów Kochana, więc nie marudź.Ja od kilku dni się leczę i jestem na Prozaku Własnie wiem, bo czytałam, ze założyłaś też śmieszną grupę babską Jesteśmy żałosne, podziel się tym prozakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Jesteśme ewidentnie żałosne.Idę się pociąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Jesteśme ewidentnie żałosne. Idę się pociąć.I co?? I ja tu sama zostanę No fucking way. Wracaj!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.02.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Hmmmm.. ostatni odcinek Shoguna oglądałaś? Inspirujące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.02.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Hi, hi.. ja mam blachodachówkę. I chyba nie jestem "człowiek" a cza było na Wymianie doświadczeń siedzieć więcej, a nie tylko w Ogrodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 01.02.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 I nie ma obowiązku klaskania płetwami do mdłości. Oczywiscie, ze nie, wcale nie to mialam na mysli. Ale komus kto polozyl na dach blache nie pisze, co moglo go do tego popchnac! Jego dom, jego wybor, jego gust. I wcale nie oczekuje slodkiego pierdzenia i Że wszyscy będą klaskać i krzyczeć "Brawo, brawo, Gabriela kupiła śliczną dachóweczkę - gratulacje !" to nie towarzystwo wzajemnej adoracj! Masz racje, to forum budowlane, tu sie buduje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.02.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Własnie wiem, bo czytałam, ze założyłaś też śmieszną grupę babską Jesteśmy żałosne, podziel się tym prozakiem A co Tobie niby sie nie podoba w tej grupie ? Pewnie , ze sie nie zalapaiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Własnie wiem, bo czytałam, ze założyłaś też śmieszną grupę babską Jesteśmy żałosne, podziel się tym prozakiem A co Tobie niby sie nie podoba w tej grupie ? Pewnie , ze sie nie zalapaiesz Kasia jest Członkiem Honorowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.02.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 A kto Ja , ze tak zapytam wciagnal na tego czlonka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 A kto Ja , ze tak zapytam wciagnal na tego czlonka ? Matka Założycielka i MAŁCZAĆ Bo jadowita jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ufffffff Nefcia Ty wiesz, że ja normalnie sercem i duszą z Wami ( żeby tak tego jadu było mniej ) Rrmi, ty wiesz, że ja cie tez love, nieee??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.02.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Oczywiscie, ze nie, wcale nie to mialam na mysli. Ale komus kto polozyl na dach blache nie pisze, co moglo go do tego popchnac! Twoja strata. Ale jeśli ty postępujesz w jakiś określony sposób to inni też tak muszą? Wyluzuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.02.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 gabriela napisala: Potwierdzam, swego czasu napisalam, ze kupilismy dachowke rustykalna Robena. Reakcja forumowiczow nieco mnie zdegustowala, nie to, ze mi sie nasza dachowka juz nie podoba, ale wypowiedzi w stylu" jak mozna cos takiego polozyc na dach" uwazam za mocno przesadzone i nie na miejscu. Nie wszystkim musi podobac sie to, co podoba sie mnie, ale ja nikomu nie wytykam blachy na dachu, chociaz uwazam, ze najladniejszy dom , jego wyglad bedzie zepsuty przez tzw.blachodachowke i nigdy nie zdecydowalabym sie na nia. Co do dachu kiedyc byl temat jakie kto ma pokrycie dachu, napisalam, ze blachodachowke, przeciwnikow bylo ponad 95% ale ja po prostu napisalam co jest u mnie i nie wdawalam sie w dysksje jak to niektorzy zrobili. Po co? napisalam co mialam do powiedzenia i tyle, mi moj dach sie podoba i to jest najwazniejsze. Ale powiem szczerze, ze nieraz lubie poczytac jak ktos daje sie wkrecic w pyskowke na forum - bawi mnie to i tyle. Co do kultury na forum to uwazam, ze forum muratora to jedno z najbardziej kulturalnych i grzecznych, na ktorych bywam. Ja ma jedna zasade - nie wdawac sie w niepotrzebna dyskusje, bo ile ludzi na forum tyle bedzie opinii i racji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 01.02.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 magpie101 masz racje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ale powiem szczerze, ze nieraz lubie poczytac jak ktos daje sie wkrecic w pyskowke na forum - bawi mnie to i tyle.jak to dobrze wiedzieć, ze nie jestem sama Co do kultury na forum to uwazam, ze forum muratora to jedno z najbardziej kulturalnych i grzecznych, na ktorych bywamźle nie jest to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.02.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 kaśka maciej napisala: jak to dobrze wiedzieć, ze nie jestem sama Ale jestesmy wredoty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts