kaśka maciej 01.02.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 kaśka maciej napisala: jak to dobrze wiedzieć, ze nie jestem sama Ale jestesmy wredoty . no taki urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.02.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ale jestesmy wredoty . Koncertowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elka62 01.02.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 - Nikt mnie nigdy nie obraził na tym forum. - Nigdy nie obraziłam się sama czytając w/w forum. - Tkwię na tym forum, ponieważ cenię sobie kontrolę / taką jaka tylko jest możliwa / nad wypowiedziami bzdurnymi. - Życie mnie uczy, iż doszukiwanie się podtekstów skraca je / najprawdopodobniej / a czyni mniej przyjemnym / z pewnością /. - Słowne przepychanki są , moim zdaniem na odpowiednim poziomie, skoro biorący w nich udział radzą sobie wyśmienicie sami - bez mojej adwokatury. Co więcej - bardzo często trącą, jakże pożądanym - flirtem. - Lubię inteligentny jad - w odpowiednich dawkach przecież uodparnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 01.02.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ale powiem szczerze, ze nieraz lubie poczytac jak ktos daje sie wkrecic w pyskowke na forum - bawi mnie to i tyle. Niooo, fajne. Zwłaszcza jak taka Toszka z ok. 60 postami - wkręca nawet nestorów forum... I to już drugą stronę się kręci... No, no. Chyba zajrzę jeszcze do sąsiadki, u której byłam na obiedzie (pierwszy raz) i jej powiem, że kulturalne ludzie, to takich czerwonych bluzeczek jak ona nie noszom, bo w oczy kłuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 01.02.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 nestorów forum... [/i] boshe aż się spociłam z przejęcia, z kim ja się zadaję Czuję, że muszę dzisiaj jeszcze coś dobrego zrobić. Zostało mi 5 minut to się streszczę. Czego Wy chcecie od tej Toszki, napisała szczerze co czuje i chciała usłyszeć "rozumiemy Cię". Ja ją rozumiem, bo też bardzo wrażliwa jestem i jak przychodzę do męża z tym co mnie boli, a wiadomo, że wrażliwych boli więcej, to On zamiast od razu powiedzieć rozumiem Cię i koniecznie dodać masz świętą rację, nic tylko: "o co Ci chodzi, ło co Ci w ogóle chodzi???" Jadowity jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 wzruszyłam się ............ jak stary siennik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 01.02.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 no no, ci nestorzy, jeszcze w połączeniu z taką Toszką, no no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 02.02.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Toszka na prezydenta!???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toszka 02.02.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Wiem, że jestem wspaniała ale bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.02.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Wiem, że jestem wspaniała ale bez przesady Jaka skromnosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toszka 02.02.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Jakie pytanie, taka odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.02.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Jakie pytanie, taka odpowiedź tys pyskata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.02.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 siennik - super, płacze A gdzie Selim i inne Żądła ? gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 02.02.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Co niektórzy mają własny "styl".I dobrze że się go trzymają ,mimo że nie wszystkim przypada do gustu. Jest ciekawiej i niema wazeliniarstwa. no nie wiem, nie wiem, czuje czasami tłuściej od wazeliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 02.02.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witam Was drodzy Forumowicze:) "Udzielam" się na tym forum od kilku dni, a śledzę je od ok. roku. To forum przypomina sforę wilków - "jeśli myślisz inaczej, niż ja - jesteś wrogiem i głupkiem". A gdzie jakaś kultura i tolerancja??? ula,la, a ja nie zapomnę jak Waldi BMW pytał o "trójkąty" to nie wiedziałem czy się obrażać czy czytać dalej. A jedna taka z Pragi warszawskiej to mi "nazdała" też ostatnio nieźle............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.02.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Mnie tam się tutaj podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 02.02.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 eMandziu zdecyduj się czy tu czy tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.02.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 eMandziu zdecyduj się czy tu czy tam No i jak tu nie lubic FM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.02.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 eMandziu zdecyduj się czy tu czy tam wszędzie mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.02.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 eMandziu zdecyduj się czy tu czy tam No i jak tu nie lubic FM? Nie da się, poprostu się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts