Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dlaczego członkowie tego Forum są tacy "jadowici"?

Toszka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 138
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

- Nikt mnie nigdy nie obraził na tym forum.

- Nigdy nie obraziłam się sama czytając w/w forum.

- Tkwię na tym forum, ponieważ cenię sobie kontrolę / taką jaka tylko jest

możliwa / nad wypowiedziami bzdurnymi.

- Życie mnie uczy, iż doszukiwanie się podtekstów skraca je / najprawdopodobniej / a czyni mniej przyjemnym / z pewnością /.

- Słowne przepychanki są , moim zdaniem na odpowiednim poziomie, skoro biorący w nich udział radzą sobie wyśmienicie sami - bez mojej adwokatury.

Co więcej - bardzo często trącą, jakże pożądanym - flirtem.

- Lubię inteligentny jad - w odpowiednich dawkach przecież uodparnia :wink:

Ale powiem szczerze, ze nieraz lubie poczytac jak ktos daje sie wkrecic w pyskowke na forum - bawi mnie to i tyle.

Niooo, fajne. :D Zwłaszcza jak taka Toszka z ok. 60 postami - wkręca nawet nestorów forum... I to już drugą stronę się kręci... No, no.

Chyba zajrzę jeszcze do sąsiadki, u której byłam na obiedzie (pierwszy raz) i jej powiem, że kulturalne ludzie, to takich czerwonych bluzeczek jak ona nie noszom, bo w oczy kłuje.

nestorów forum... [/i]

boshe aż się spociłam z przejęcia, z kim ja się zadaję :o

Czuję, że muszę dzisiaj jeszcze coś dobrego zrobić. Zostało mi 5 minut to się streszczę. Czego Wy chcecie od tej Toszki, napisała szczerze co czuje i chciała usłyszeć "rozumiemy Cię". Ja ją rozumiem, bo też bardzo wrażliwa jestem i jak przychodzę do męża z tym co mnie boli, a wiadomo, że wrażliwych boli więcej, to On zamiast od razu powiedzieć rozumiem Cię i koniecznie dodać masz świętą rację, nic tylko: "o co Ci chodzi, ło co Ci w ogóle chodzi???" Jadowity jakiś :roll: :evil:

Witam Was drodzy Forumowicze:)

"Udzielam" się na tym forum od kilku dni, a śledzę je od ok. roku. To forum przypomina sforę wilków - "jeśli myślisz inaczej, niż ja - jesteś wrogiem i głupkiem". A gdzie jakaś kultura i tolerancja???

ula,la, a ja nie zapomnę jak Waldi BMW pytał o "trójkąty" to nie wiedziałem czy się obrażać czy czytać dalej. A jedna taka z Pragi warszawskiej to mi "nazdała" też ostatnio nieźle............... :D