ciapek33 31.01.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 WitamNa korytażu na poddaszu mam przez środek jedną belkę i nic po za tym. Ja w takiej sytuacji zrobić podwieszany sufit z KG http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/92942457ed548ce8.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.01.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Pomogę ze zdjęciemhttp://images50.fotosik.pl/55/92942457ed548ce8med.jpg A co do sufitu, to popatrz w mój dziennik. Też mam poddasze nieużytkowe ( jak sądzę u Ciebie ) i zerkniesz na poszczególne etapy mocowania sufitu. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciapek33 31.01.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Dzięki za pomoc, dużo przeglądam ale mało piszę zaraz sobie przejże dziennik, dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciapek33 31.01.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 FANTASTYCZNE, zastanawiałem się nad takim rozwiązaniem i teraz jestem w 100% przekonany do tego sposobu, czy takie długie wieszaki można kupić oryginalne czy to samoróbka jest ? A tak na marginesie szukam zdjęć, filmików, jak wykonać samemu stelaże przy oknie połaciowym, czy masz może jakieś namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.01.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Wiem, że ekipa kupowała bodajże 1 metrowe, a jak była potrzeba, przedłużała je sobie, jest nawet taka fotka Nie, innych "materiałów" nie mam pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 31.01.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 na tak waski korytaz mozna zastosowac profile UW -przysciennie i CW - te jak trawers dwoteowy skrecajac je z zastosowaniem paska plyty g/k. kolega majki kilka bledow konstrukcyjnych stelazy pod zabudowe g/k. i dziwny sposob ukladania paroizolacji w niektorych miejscach brak ciaglosci. w niektorych miejscach 50cm odstepy w mocowaniu plyt do sufitu, moze to, wina jakosci fotek. super pomysl z paleniem w kominku przy niezabezpieczonym termicznie tynku gipsowym, gips bedzie w tych miejscach jak maslo, miejmy nadzieje, ze komore od wewnatrz na koniec panowie zaizlowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.01.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 kolega majki kilka bledow konstrukcyjnych stelazy pod zabudowe g/k. i dziwny sposob ukladania paroizolacji w niektorych miejscach brak ciaglosci. w niektorych miejscach 50cm odstepy w mocowaniu plyt do sufitu, moze to, wina jakosci fotek. super pomysl z paleniem w kominku przy niezabezpieczonym termicznie tynku gipsowym, gips bedzie w tych miejscach jak maslo, miejmy nadzieje, ze komore od wewnatrz na koniec panowie zaizlowali. Jeśli możesz napisz w których miejscach są te błędy konstrukcyjne i gdzie jest brak ciągłości paroizolacji ? A te za duże odstępy w mocowaniu płyt to nie bardzo rozumiem o co chodzi ? No i z tym : "paleniem w kominku przy niezabezpieczonym termicznie tynku gipsowym" to już w ogóle nie czaję z góry dzięki za info pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts