Wowka 01.02.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Dzisiejszej nocy nasza koleżanka zamieściła post o elektryzującym tytule Komunikat A w treści postu zawarte było pytanie, „co oznacza symbol E-5 na wyświetlaczu kotła (w oryginale piecyka) jednofunkcyjnego Termet uni-co 13 kw”. Ze zrozumieniem przeczytałem wpis w poscie Dlaczego k..wa marnujesz mój czas? Czyż aż tak trudno jest wyartykułować w kilku słowach sens pytania? Czy aż tak trudno było dodać po słowie " komunikat" , trzy kolejne słowa "na wyświetlaczu kotła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.02.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Oj Wowka ryzykujesz, że zostaniesz okrzyknięta kolejnym jadowitym starym wyjadaczem napadającym na nowych:http://forum.muratordom.pl/dlaczego-czlonkowie-tego-forum-sa-tacy-jadowici,t150666.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 01.02.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Oj Wowka ryzykujesz, że zostaniesz okrzyknięta kolejnym jadowitym starym wyjadaczem napadającym na nowych: ....... Cóż..... akurat tak się składa, że autor "KOMUNIKATU" nie jest kimś nowym. Od września 2007 r. popełnił (a) ponad 150 postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.02.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 prawda.... pytanie powinno zawierać sens treści wątku- zgadzam się w całej rozciągłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.02.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Oj Wowka ryzykujesz, że zostaniesz okrzyknięta okrzyknięty ....przeca to nasz forumowy chopok jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.02.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Oj Wowka ryzykujesz, że zostaniesz okrzyknięta okrzyknięty ....przeca to nasz forumowy chopok jezd Moja kulpa, ale jak chcesz to możesz się w tym dopatrzyć złośliwości, kąśliwości lub jadu Wiem, że chłopak, ale jakoś tak ostatnio z samymi babami gadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 01.02.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Oj Wowka ryzykujesz, że zostaniesz okrzyknięta okrzyknięty ....przeca to nasz forumowy chopok jezd Tak, to prawda co do "pci" Ale przecież nie będę się o to "wpieniał", gdyż łacno byłbym uznanym za jadowitego wyjadacza napadajacego także i na "starych" Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.02.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 cha, ale żech zabłysła ...dobrze, że mi sie nie dostało za poprawianie starych wyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 cha, ale żech zabłysła ...dobrze, że mi sie nie dostało za poprawianie starych wyg sama też jesteś nie najmłodsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.02.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 no ja wiem, wiem... Kaśka (17- ino do setki ) , ale żeby tak publicznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 no ja wiem, wiem... Kaśka (17- ino do setki ) , ale żeby tak publicznie? se pomyślałam, ze skoro ja jestem stara to Ty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 01.02.2009 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 no ja wiem, wiem... Kaśka (17- ino do setki ) , ale żeby tak publicznie? se pomyślałam, ze skoro ja jestem stara to Ty też Dziołchy cicho tu!!! Przeca Kaśka i daggulka som rocznik 2006 na tym Forumie. A JoShi słabo dwie wiosny rańsza. Jo już story dziod. Co po avatorku znać. Na kocura co mo 7 lot, to starzyk rzekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Wowka, wiesz jak mówią Stary, ale jary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Oooooooooo wątek wredziuchów - to ja sie dopisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Oooooooooo wątek wredziuchów - to ja sie dopisuję wątek wredziuchów jest obok tu wątek starców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 01.02.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Oooooooooo wątek wredziuchów - to ja sie dopisuję wątek wredziuchów jest obok tu wątek starców A można się do dwóch na raz zapisać? Zwłaszcza, że do Klubu Mądrych Rodziców nawet nie startowałam. Trzeba znać swoje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 A można się do dwóch na raz zapisać? Zwłaszcza, że do Klubu Mądrych Rodziców nawet nie startowałam. Trzeba znać swoje miejsce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 01.02.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 może jakiegoś moderatora zatrudnić nie da się ukryć że z kolesiem w tamtym wątku pojechali, a wystarczało ......... zajrzeć do instrukcji obsługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.02.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 może jakiegoś moderatora zatrudnić Zgłaszam swoją kandydaturę. Jestem dobra w ostrym moderowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 01.02.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 może jakiegoś moderatora zatrudnić A kysz z tymi bluźnierczymi pmysłami Jak w hyde parku - ryczka pod fusy i każden godo co kce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts