Wowka 20.02.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 czy wiezby sa zawsze dobrej jakosci przyznam się, nie wiem Moim zdanie się czepiasz. Temat sformułowany prawidłowo, wiadomo o co chodzi w wątku. Brzmi dość naiwnie, fakt Ja mam w okolicy jedną wierzbę - ma się dobrze, więc chyba jest dobrej jakości. nie może być!!!! Każda dobra wierzba jest spróchniała (bo musi mieć dziuplę), więc nie może byc dobrej jakości... Toć ja nie mówię,że bez dziupli - wierzba bez dziupli nie może być wierzba dobrej jakośći A w wierzbowej dziupli diabeł Rokita siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 21.02.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 W dziale Ogłoszenia drobne. EKIPA DUDOWLANA Ciekawe, czy ta ekipa DUDOWLANA potrafi czytać plan? Bo pisać, o czym świadczy tytuł postu, nie potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 21.02.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Czepiasz się... To jest ekipa od dudowania... to zjawisko już omówiliśmy... Tutaj, od 14.02 http://forum.muratordom.pl/zlote-mysli-forumowiczow,t127733-600.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 21.02.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Czepiasz się... To jest ekipa od dudowania... to zjawisko już omówiliśmy... Tutaj, od 14.02 http://forum.muratordom.pl/zlote-mysli-forumowiczow,t127733-600.htm ba, było nawet: "Wiatam Dudujących" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 21.02.2009 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Czepiasz się... To jest ekipa od dudowania... to zjawisko już omówiliśmy... Tutaj, od 14.02 http://forum.muratordom.pl/zlote-mysli-forumowiczow,t127733-600.htm To nie to samo. Tam chodziło do dudowanie Majki. Obecnie przywołałem tytuł postu z dnia dzisiejszego. Ekipa z woj. mazowieckiego w ten sposób zachęcała do skorzystania ze swoich usług. Niestety, post zniknął zanim zdążyłem skontaktować ich z Majką A może skontaktowali sie sami? I tym samym w dalszym ciagu nie wiem na czym polega dudowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 21.02.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 I tym samym w dalszym ciagu nie wiem na czym polega dudowanie na graniu na dudach... albo na biciu sie w dudy...aż dudni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 21.02.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Jak widać, pojęcie obszerne... można dudować Majkę, można dudować dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.02.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 a może to jąkała i chce powiedzieć, że śniegiem duje, a duduje to wychodzi mu niechcący? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.02.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 a może to jąkała i chce powiedzieć, że śniegiem duje, a duduje to wychodzi mu niechcący? A może duje podwójnie, czyli duduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.02.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 ogrzewanie podłogówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.02.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 ogrzewanie podłogówki No i co się dziwisz. Nie od dzis wiadomo, że podłogówka, jako ze jest wmontowana w podłogę i to na dużej powierzchni, wyjątkowo skutecznie oddaje ciepło, a co za tym idzie intensywnie marznie. To tak jak chodzenie bez czapki zimą. Najwyraźniej ktoś wreszcie dostrzegł problem i zaczął się zastanawiać jak te biedną marznąca podłogówkę ogrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 27.02.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 co samego tytułu nic nie mam Ile kosztuje kopanie? jedynie cisną mi się na usta głupie odpowiedzi, bo łysi panowie mogą okopać za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.02.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 co samego tytułu nic nie mam Ile kosztuje kopanie? jedynie cisną mi się na usta głupie odpowiedzi, bo łysi panowie mogą okopać za darmo słusznie pytają. Bo jak Beckham kopie to sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 03.03.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Czy każda podłoga nadaje się na podłogówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 03.03.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Się czepiasz Wowka? Czy tylko ja nie załapałem subtelności? Bo w porównaniu do pierwszego postu w tym wątku (zresztą Twojego autorstwa) na temat topicu "komunikat" to ostatni cytowany nie robi żadnego wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 03.03.2009 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 ... Czy tylko ja nie załapałem subtelności? .... Nic straconego Po pierwsze - podłogówka to także deska podłogowa. Po drugie podłoga absolutnie nie nadaje się na podłogówkę, gdyż z podłogi nie wykonuje się ogrzewania podłogowego, lecz jedynie podłogą się to ogrzewanie przykrywa. Istnieją dziesiątki możliwości, "aby język giętki powiedział wszystko, co pomyśli głowa " Autor cytowanego postu, tej możliwości nie wykorzystał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 03.03.2009 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Tytuł jest zagadkowy ILOŚĆ CEGIEŁ- ILE? A po lekturze treści pytania - wiadomo jeszcze mniej. Witajcie kochani ja z takim pytankiem, czy ktoś kto budował z Porothermu 24 czy tam 25 ma wyliczoną ilość cegieł na stan surowy (ściana zewnętrzna) z podwyższoną ścianką kolankową o 2 cegły i poszerzonym garażem o 1 m. Ogólnie chodzi mi o to ile cegieł wyszło Wam w całości na budowę domu z podziałem na: ściany zewnętrzne ściany wewnętrzne. Bo gość, który będzie nam budował coś trochę dziwnie nam wyliczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.03.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 http://forum.muratordom.pl/co-tak-smierdzi,t153550.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 03.03.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Nic straconego W sumie fakt. Ładnie argumentujesz, spokojnie, rzeczowo, rozsądnie, a tu autor posłużył się slangiem w którym podłogówka oznacza ogrzewania podłogowe, a podłoga to coś pod kapciami, pomijając dywan. W rozmowie bym przepuścił, w druku nie. A forum dla mnie to rozmowa. Ale jakoś tytuł wątku plus pierwszy przykład zasugerował mi, że chodzi tu o takie tematy, które nie mają żadnego zwiazku z treścią pierwszego postu, a nie o drobne subtelności. Istnieją dziesiątki możliwości, "aby język giętki powiedział wszystko, co pomyśli głowa " Ideał. Jeśli trzeba to wyrazić w kilku słowach, liczba możliwości spada Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.03.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Tytuł jest zagadkowy ILOŚĆ CEGIEŁ- ILE? A po lekturze treści pytania - wiadomo jeszcze mniej. Witajcie kochani ja z takim pytankiem, czy ktoś kto budował z Porothermu 24 czy tam 25 ma wyliczoną ilość cegieł na stan surowy (ściana zewnętrzna) z podwyższoną ścianką kolankową o 2 cegły i poszerzonym garażem o 1 m. Ogólnie chodzi mi o to ile cegieł wyszło Wam w całości na budowę domu z podziałem na: ściany zewnętrzne ściany wewnętrzne. Bo gość, który będzie nam budował coś trochę dziwnie nam wyliczył. Kurna, niby NAJLEPSZY DORADCA a nie wie ile cegieł wyszło ogólnie na budowę domu, ani nawet nie wie ile wyszło z podziałem na ściany zewnetrzne i wewnetrzne, stan surowy z podwyższoną scianką kolankową o 2 cegły i poszerzonym garażem o 1 m. I to z Porothermu 24 czy tam 25. Normalnie wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts