Żelka 01.02.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 hihi, tez mnie nabraliscie Panie Wowka, bo ja myslalam, ze Wy baba podpisow nie czytam, to mam za swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 01.02.2009 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 hihi, tez mnie nabraliscie Panie Wowka, bo ja myslalam, ze Wy baba podpisow nie czytam, to mam za swoje Hmm... muszę wystąpić do admina o zmianę nicka na WOWEK Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 02.02.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Ja też by się dopisała bo lubię się ............czepiać............i czasami być trochę złośliwa.......... , czekam aż mnie wymienią w innym we wontku na temat tych wrednych...........aż boję się zaglądać.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.02.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 hihi, tez mnie nabraliscie Panie Wowka, bo ja myslalam, ze Wy baba podpisow nie czytam, to mam za swoje Hmm... muszę wystąpić do admina o zmianę nicka na WOWEK Dobrej nocy Jak Ci sie uda, to ja moj zmienie na Żelka. Nie wiedzialam, ze obecnym Zeljka sprawie ludziom tyle problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 02.02.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Ja też by się dopisała bo lubię się ............czepiać............i czasami być trochę złośliwa.......... , czekam aż mnie wymienią w innym we wontku na temat tych wrednych...........aż boję się zaglądać.......... to zakładajcie klub wrednych. Ja Was będę oskarżał - WSZYSTKICH!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 02.02.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Wredny oskarżyciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 02.02.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dlaczego k..wa marnujesz mój czas? A weź Ty Wowka przestań k.wa marnować swój czas i nie łaź tyle po necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 02.02.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dlaczego k..wa marnujesz mój czas? A weź Ty Wowka przestań k.wa marnować swój czas i nie łaź tyle po necie A weź Ty shell sobie na wstrzymanie i po doliczeniu do dziesięciu zacznij czytać ze zrozumieniem. Ten podany przez Ciebie cytat, to nie są moje słowa. Są to słowa innego Forumowicza, będące pierwszym komentarzem do postu o tytule Komunikat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 02.02.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Czy w poscie powyżej byłem dostatecznie wredny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 02.02.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dlaczego k..wa marnujesz mój czas? A weź Ty Wowka przestań k.wa marnować swój czas i nie łaź tyle po necie A weź Ty shell sobie na wstrzymanie i po doliczeniu do dziesięciu zacznij czytać ze zrozumieniem. I jeszcze nie wymagaj ode mnie za dużo Ten podany przez Ciebie cytat, to nie są moje słowa. Są to słowa innego Forumowicza, będące pierwszym komentarzem do postu o tytule Komunikat. I nie wnikaj w szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 02.02.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Czy w poscie powyżej byłem dostatecznie wredny? Takiego miłego misia dawno nie spotkałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.02.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Czy w poscie powyżej byłem dostatecznie wredny? Za malo , stanowczo za malo . I mysle , ze nie dotarlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 02.02.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 może jakiegoś moderatora zatrudnić A kysz z tymi bluźnierczymi pmysłami Jak w hyde parku - ryczka pod fusy i każden godo co kce. ale w wymianie doświadczeń by się jakiś przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 02.02.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Czy w poscie powyżej byłem dostatecznie wredny? Za malo , stanowczo za malo . I mysle , ze nie dotarlo Żeby mi to było ostatni raz ty gupia shellko!!! Nie dość, że nie dotarło, to jeszcze na siedmiu się zacięłaś i nijak nie dobrniesz do dziesięciu bez pomocy NAJLEPSZYCH DORADCÓW NA FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.02.2009 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ale niektóre tytuły jajcarsko (czytaj myląco) sformułowane przyciągały ludzi. Pamiętacie temat o bzykaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 03.02.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 czekam aż mnie wymienią w innym we wontku na temat tych wrednych...........aż boję się zaglądać.......... To nie zaglądaj. Jak Cię wymienią to ja Ci powiem Czy w poscie powyżej byłem dostatecznie wredny? Jeszcze musisz poćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 03.02.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 czekam aż mnie wymienią w innym we wontku na temat tych wrednych...........aż boję się zaglądać.......... To nie zaglądaj. Jak Cię wymienią to ja Ci powiem Czy w poscie powyżej byłem dostatecznie wredny? Jeszcze musisz poćwiczyć a zaglądnę........ taki dreszczyk emocji przed snem wskazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.02.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 widzę, że pranie brudówdobrze, należy się trochę porządku a wiadomo, że INPUT=OUTPUTing i jangbonie & clydeflip i flapBracia C itd itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 03.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Piękna i bestia Czarownicy psychiatrzy Sodoma i Gomora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.02.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Jaś i Małgosia Żwirek i Muchomorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts