piterazim 12.02.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 TV Trwam przejmuje Muratora i porządki służą szansie zachowania pracy. informatycy już pracują nad zaimplementowaniem nowej funkcji tego forum - Strumieniowego radia internetowego z możliwością słuchania jedynego właściwego radia z Torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 12.02.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kolejny tytuł postu dla wybitnie inteligentnych (a może dla jasnowidzów) Zamiana W treści chodziło autorowi o klej do glazury. Ja test na inteligencję przegrałem z kretesem. Medium także być nie mogę Nigdy bym się nie domyślił co ten "miś ma w środku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 12.02.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 No i kolejny:PilnePogotowie, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 12.02.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 dodam że PILNE napisane było ledwo w 20 minut po temacie o identycznej treści ale innym tytule a mówili że to dobre forum i zawsze doradzą, a tu kicha minuty lecą a nikt nie raczy odpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 12.02.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kolejna, finezyjna perełka (z 9 lutego) Post o tytule budowa A w treści - gdzie kupić materiały budowlane w Bochni? Właściwie, to czego ja się czepiam? Wszak to jest Forum budowlane właśnie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 12.02.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 No i kolejny: Pilne Pogotowie, czy co? He, he .... Krytyka odniosła zamierzony skutek.... Ta sama autorka zamieściła ten sam post (to znaczy o tej samej treści), ale nadała postowi inny tytuł. A brzmi on: ŚCIANY Bynajmniej nie chodzi tu o nową wersję rock opery supergrupy Pink Floyd No cóż.... jeszcze kilkanaście prób i może coś z tego będzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 12.02.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 aż sprawdziłam ściany były najpierw a po braku odezwu powstało pilne niestety krytyka nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 12.02.2009 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 aż sprawdziłam Ty Niewierny Tomaszu Pozdrawiam P.s. Szkoda, że nie działa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Ja i tak najbardziej lubie takie Bardzo prosze o pomoc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.02.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Ulrich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 14.02.2009 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Mam pytanko! To wiele wyjaśnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 16.02.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Krutkie pytanie .Ile kosztuje pompa ciepła?8tys? słownik twoim frogiem !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.02.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 I na dziale o ogrodach znów postCzy ktoś wie może? z pytaniem o jakieś boty. Czyżby nam się robot zalogował i umknęło to administracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 16.02.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 A myślałem czytając toto, że ja taki niekumaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 16.02.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ech, chłopaki i dziewczyny. Jak zwykle się czepiacie biednych zakładających wątki, którzy naprawdę mają "pilne", "krótkie", "budowlano" "ścienne" "pytanko" na temat "komunikatu" "Ulricha". A można by tak prosto i dosłownie: "Ile stali zbrojeniowej typu ABC idzie na metr bieżący ściany fundamentowej o szerokości 50 cm i wysokości 40cm, w przypadku domu KLC KurnaChata pracowni machata, budowanej na piaskach słabogliniastych, na stoku południowym o nachyleniu 5stopni, ściany fundamentowe z bloczków, a dachówka w kolorze antracyt?" Wszelkie podobieństwo ... i przypadkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 16.02.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Nie napisałeś, z której strony wjazd na działkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.02.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 takie cuś było na maturze dla budowlańców, ale kolor był inny - turkusowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 16.02.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ech, chłopaki i dziewczyny. Jak zwykle się czepiacie biednych zakładających wątki, którzy naprawdę mają "pilne", "krótkie", "budowlano" "ścienne" "pytanko" na temat "komunikatu" "Ulricha". A można by tak prosto i dosłownie: "Ile stali zbrojeniowej typu ABC idzie na metr bieżący ściany fundamentowej o szerokości 50 cm i wysokości 40cm, w przypadku domu KLC KurnaChata pracowni machata, budowanej na piaskach słabogliniastych, na stoku południowym o nachyleniu 5stopni, ściany fundamentowe z bloczków, a dachówka w kolorze antracyt?" Wszelkie podobieństwo ... i przypadkowe. trudno odpowiedzieć albowiem; -nie znamy koloru podbitki : -nie wiemy z czym są te pierogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.02.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 pierogi podobno ruskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.02.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 budowa budowa budowa urocze czy to forum budowlane, czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts