martynka1 01.02.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Zapytano mnie czy chciałabym/przydał by mi się taki wynalazek jak blender. Ma być to prezent. W mikserze ręcznym (juz takim wiekowym) mam tylko taką przystawkę miksujacą. Do jakich celów, przyrządzania jakich potraw można wykorzystać takie ustrojstwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaferka 01.02.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 oj bardzo sie przydaje...ja miele cukier, orzechy, robie sos czosnkowy, ubijam jajka do kawy ...zobaczysz po jakims czasie czlowiek nie wyobraza sobie kuchni bez tego..a ja kupilam blender pod wplywem impulsu i sluzy juz tyle lat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 01.02.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Reniaferka, jajka do kawy ??????? Poza tym w blenderze / lub blenderem ręcznym robi się: - zupki dla niemowląt - sosy zimne i ciepłe - zupy-kremy, np krem z pieczarek - koktajle Nie wyobrażam sobie kuchni bez blendera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 01.02.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Może nie w temacie,a może tak.Posiadam mikser do robienia koktaili.I robię w nim kotlety rybne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.02.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 ... Do jakich celów, przyrządzania jakich potraw można wykorzystać takie ustrojstwo ? przecier pomidorowy - nic tak nie zmnieli skórek z pomodorów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 01.02.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 używam do:-mielenia orzechów, czekolady-marchewki na sałatkę-kurczaka do robienia past-zupy-kremu cabulowej-ucierania masła z budyniem na krem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Niedźwiadek 05.02.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 rozcieramy w nim z mężem avocado na sos guacamole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 05.02.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 rozcieramy w nim z mężem avocado na sos guacamole wiesz, co przeczytałam???? rozcieram w nim mężą.... idę po kawe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 05.02.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Dla mnie blender jest niezastąpiony przy przygotowaniu gęstych zup - kremów, a w lato różnych koktajli mleczno - owocowych Niby nic, ale bez tego ani rusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.02.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ale co z tymi jajkami do kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.02.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 A jakiej firmy macie i polecacie? Dużo tego na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 No to u mnie blender przechodzi istną szkołę życia, po za wymienionymi zupami, koktajlami etc, ja "blenduje" ziemniaki na placki ziemniaczane, mięso mielone na köttbullar'y, bułkę mielę bo trzeć nie lubię i chyba jeszcze kilka ekstermalnych rzeczy włącznie z kruszeniem lodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iw1719499402 28.02.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Robię kawę mrożoną( fantastyczne w lecie) i lody owocowe( dzieci zachwycone).Ciasto na pierogi - raz,dwa, trzy i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 A jakiej firmy macie i polecacie? Dużo tego na rynku No właśnie? Komu jaki blender się sprawdził w ekstremalnych warunkach (orzechy, lód, bułka na tartą)? Myślę o kupnie i przydałaby się jakas opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 28.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 ja mam brauna (orzechy, mięsko z kurczaka itd) jestem bardzo zadowolona, chociaz ostatnio coś zaczyna mi szwankować, ale 5 lat mi intensywnie służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziaba1719504718 01.03.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Do czego można go użyć ? A do buraczków , ziemniaków "tartych" ,wszelakich farszów pierogowych , sosów .. Używam od paru lat Philipsa , zadowolonam. Kieruj się bardziej mocą blendera niż bajerami , wydaje mi się, że nie niej jak 600W . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 14.03.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 rozdrabniam dla synka jedzienie - naprawde polecam. przecieram takze roznego rodzaju zupy - kremy, desery owocowe Uzywamy Browna ale do rozkruszania lodu jakos nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulkaszpulka 16.03.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Ja też miksuję zupy dziecku. Ale jak by mi się bardziej chciało pichcić to robiłabym też guacamole i pesto, rożnego rodzaju sosy pomidorowe, serowe, tatarski...Oj chyba dziś zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.