ddoommiinniikk 01.02.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Chodzi mi o opinie dotyczące nowego kanału na platformie cyfrowej, poświęconemu budowaniu/remontowaniu/urządzaniu/ dekorowaniu domów/wnętrz/ogrodów.Ci co oglądają i znają - niech piszą, ci co nie - niech czytają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 04.02.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Myślę, że warto oglądać. Ja oglądam i wielu ciekawych rzeczy się dowiedziałam. Ostatnio jak zrobić fajne siedzisko z rurek izolacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baileys 04.02.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 ogladaja, ogladaja i polecaja goraco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bmiara 04.02.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Domo ma swoje zalety, ale podstawową wadą jest brak polskich programów, wolałbym żeby było więcej, tak jak w tvn turbo np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenon_arch 05.02.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ja też lubie i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 06.02.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Kto pozyczy troche czasu ?Na ogladanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 09.02.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 jako że wielkiej konkurencji nie ma (jedynie jak dobrze pamietam travel and living) oglądam Domo i jest ok. Tylko stanowczo za dużo angielskiego dziadostwa, wiktoriańskiego stylu i tego ich zachwycania się byle dziadostwem.Jednym słowem za dużo angielskich programów, a za mało polskich, francuskich i innych ładnych i ciekawych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts