cieszynianka 14.07.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 No to ja się wyspowiadam z moich uzależnień: - internet (dokładnie FM), - samochód, - pralka, - zmywarka, - lodówka, - Moja Większa Połowa Bez nich nie wyobrażam sobie życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.07.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Tfu. NAŁOGOWIEC !!!Leczyć próbowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.07.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Tfu. NAŁOGOWIEC !!! Leczyć próbowałaś? Nie próbowałam, a co najgorsze to chyba nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.07.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Ciężki przypadek. Zaryzykuję stwierdzenie, że może nawet ... beznadziejny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arose 14.07.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Dla mnie telewizor służy do odmóżdzania. Włączam jakąś debilną stację, która zakłada całkowity brak aktywności intelektualnej i tępo się wpatruje. Czasem naprawdę tego potrzebuje. Rzadko, bo rzadko ale jednak jest mi potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.07.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Widzisz ja jestem uzależniona od 1 rzeczy a Ty od obu Przynajmniej nie ściemniam i od początku z ogromnym dystansem do siebie, przyznaję się do obu tych nałogów Dla mnie telewizor służy do odmóżdzania. Włączam jakąś debilną stację, która zakłada całkowity brak aktywności intelektualnej i tępo się wpatruje. Czasem naprawdę tego potrzebuje. Jak każdy inteligentny człowiek, który lubi również wymagające rozrywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 14.07.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Ja też nie ściemniam, czasem miesiącami nie zaglądam na kompa więc nie sądzę aby to było uzależnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.07.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Ja też nie ściemniam Oooo nieeeee. Ty tylko dorabiasz sobie ideologie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 10.09.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 No to się pochwalę po nastu latach bez telewizora już go mam a w nim dwa i pół programu od miesiąca stoi od dwóch tygodni działa . Przez pierwszy tydzień chodził cały czas ,od tygodnia jest włączany tylko na wieczorynkę (kiepską bo jedynka działa jakoś w połowie ) ciekawe jak będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 11.09.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 No to się pochwalę po nastu latach bez telewizora już go mam a w nim dwa i pół programu od miesiąca stoi od dwóch tygodni działa . Przez pierwszy tydzień chodził cały czas ,od tygodnia jest włączany tylko na wieczorynkę (kiepską bo jedynka działa jakoś w połowie ) ciekawe jak będzie dalej To też się pochwalę - poszliśmy z małzonką do (chyba ąhą) marketu, pooglądaliśmy płaskie cuda TV. I...wyszliśmy. No właśnie - dalej mieć tego nie chcemy - ta sieczka informacyjno-rozrywkowo-hałaśliwa to nie dla nas. Pochodzilismy z pół godzinki wśród pracujących na róznych kanałach urządzeń i leciał tam tak różnoraki shit, że poszliśmy dalej. I jest fajnie - to już chyba ponad 2 lata bez "pudełka". PS - a wczoraj na rowerach spędziliśmy ponad 3 godziny w nocy - było zajefajnie. Pełne dotlenienie i rozrywka w jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.09.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 To też się pochwalę - poszliśmy z małzonką do (chyba ąhą) marketu, pooglądaliśmy płaskie cuda TV. I...wyszliśmy. poszliśmy ostatnio do sklepu po odkurzacz i aparat cyfrowy bo się gnidy w jednym czasie zepsuły ... wybrałam sobie .... takie jak chciałam ... patrzę: małż stoi kole tych płaskich cudów (i nie mówię tu o babach ) i się gapi z małpim uśmiechem na paszczy.... już widziałam oczyma wyobraźni jak widzi w tym tv te swoje wszystkie mecze , igrzyska , oraz seriale typu "Daleko od szosy " tudzież "Alternatywy 4" .... czerwona lampka mi się zapaliła i se myślę : "łatwo nie bedzie" i nie było .... pamiętacie Puszka Okruszka ze shreka z tymi wielkimi błagalnymi ślepiami? analogicznie odnieście do mojego małża.... nie miałam wyjścia - kupiliśmy .... wisi se teraz na ścianie to cudo za 3 koła .... załączone średnio raz na dzień na wiadomości wieczorne ... czasem na bajki dla córy .... i jak se pomyślę , co ja bym se za te 3 koła kupiła to mnie szlag trafia ... ale przemogłam się ostatnio , zwklekłam od kompa i obejrzałam "Mam talent" ... i nie żałuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.09.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 przemogłam się ostatnio , zwklekłam od kompa i obejrzałam "Mam talent" ... i nie żałuję ... głupia. Ogląda za kasę cudze talenty, chociaż sama ma większy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 27.09.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 chciałam powiedzieć że antena nam się skiepsciła po trzech tygodniach działania(spadła z krzesła ) i znowu jestem bez pudła bo nikomu się nie chce kupić nowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.09.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Retro ... prawda ... mam jeden talent .... do wydawania pieniędzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 27.09.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 No to ja bez telewizora żyję, hmm... 6 lat , no czasem mi się zdarzy, jak jestem u rodziców, czy u znajomych, albo siatkarze grają. Za to od komputera nie mogę odejść ale planuję telewizor w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 04.10.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 my bez tv 2 lata , z przymusu na początku myślałam że to nie możliwe że bez Tv nie można żyć ,a jednak okazuję sie ze jest jakiś swiat poza szklanym ekranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.10.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 że można żyć bez telewizora to prawda....chyba przez budowę nie mam czasu na TV albo mam go bardzo mało.....ale jak skończę budowanie......to nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hiv 07.10.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Myślę, że sprawę trzeba by rozgraniczyć na - telewizor - telewizję bo wbrew pozorom to dwie różne sprawy. Bardzo lubię dobre kino i szybko przyzwyczaiłem się do dużego 50" ekranu. Mało tego niedawno kupiłem projektor i ładnie w ścianie zabudowałem ekran do jego oglądania. Dobre kino(koniecznie HD) i wrażenia z takim obrazem i super jakości dźwiękiem powalają! Bardzo lubimy z żoną oglądać ciekawe i wartościowe(mniej lub bardziej) kino. Natomiast telewizja w sama w sobie to faktycznie dno... O reklamach nie wspominam. Coś od czasu do czasu obejrzę, zwłaszcza kanały typu Discovery czy NG ale to jest wszystko na co warto tam popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.10.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 No to Was zdradziłem... po długich i wnikliwych dyskusyjach n/t gadającego pudełka na ścianie małżowinka wymogła zakup jegoż. Tyle, żeby nie przesiadywać godzinami obrastając w tłuszcz miało być ono niewielkie ( w miarę). No i jest 22"+ N = Discovery+Disney+jakieś wiadomości+czasami jakiś filmik(chiała koniecznie bestyja oglądać "Dom nad rozlewiskiem" - bo książki były fajne). Czyli w sumie nie powariowaliśmy przykuci do foteli (tak go powiesiłem na ścianie, żeby nie było zbyt wygodnie i nie dało się zbyt długo posiedzieć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts