Ew-ka 02.02.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 ja bym mogła życ bez tv ....ale co to za życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 02.02.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Ja mam TV i nie wiem jak wygląda Jola Rutowicz. Na forum o niej już czytałam, więc wiem ,że istnieje. TV coraz bardziej mnie wkurza, nigdy nic nie ma ciekawego na co można by ewentualnie zerknąć. Czasami coś w nocy obejrzę i potem ziewam w pracy. Poziom TV znacznie się obniżył w ostatnich latach. Tłumaczę to sobie tym, że pewnie te płatne kanały coś lepszego dają. Wiadomości lepiej w internecie przeczytać, bez ukierunkowania na określoną z góry właściwą interpretację. Bez internetu byłabym nieszczęśliwa i to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.02.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 ja bym mogła życ bez tv ....ale co to za życie no właśnie co to za życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.02.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nie mamy, nie potrzebujemy i tak juz od 6 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.02.2009 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ja mogłabym nie mieć, bo nie oglądam i dobrze mi z tym, ale moja większa połowa mecze oglądać musi i basta Udało mi się tyle wynegocjować, że w nowym domku nie będzie pudła w salonie Będzie sobie stało w jednym pokoju i nie będzie to takie dla mnie męczące. (Obecnie jest w kuchni i czasem mam przymusowe oglądanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.02.2009 03:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Tez nie mamy i zyjemy ! Najsmiesniejsze jest to, ze pod nami sasiedzi tez nie maja a pod nimi sasiedzi tez nie i jest to j e d y n y taki blok w Wawie . Szkoda czasu na to pudlo. Rozrywka wyjatkowo bierna i mierna. Ostatnio robione byly jakies powazne badania na ten temat i wyszlo im, ze najbardziej uzaleznieni od telewizji sa ludzie ze sklonnosciami do depresji. Na ile jest to wiarygodne - nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.02.2009 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Chyba wiarygodne bo ja zabieram pilota do pracy, a program TV mam w kieszonce tej na zegarek.Ale za to widziałem wczoraj na Discovery jak powstaje gumka do gumowania-taka zwykła. LumpWiesz z czego i jak powstaje zwygła gumka do gumowania grafitowego ołówka?Albo inaczej - dla Ciebie specjalnieWiesz jak powstaje fortepian i ile nacisku ton maja struny które sie w nim montuje?No wiesz....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.02.2009 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No nie wiesz . A do czego mi ta wiedza , chcialabym wiedziec ? Mi zalezy na tym zeby gral d o b r y pianista i zeby orkiestra miala dobrze naostrzone instrumenty - reszta mnie nie interesuje. Ci, ktorzy sie uzalezniaj od papierosow tez maja sklonnosci do depresji. Natomiast ci co sluchaja dobrej muzyki w przyzwoitym wykonaniu sa wesolutcy jak ptaszki na wiosne i im bimba wiedza z telewizorni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.02.2009 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No nie wmówisz mi - jako bywająca że nie interesuje Cię jak sie robi taki fortepian.Jak sie wygina jego kształt, jak się robi struny (nawijane niesamowicie) i cała reszta, ej.Co Ty taka mało ciekawska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.02.2009 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Nie, nie interesuje mnie za nic na swiecie jak sie wygina, zadowolona jestem jak stoi sztywny i ktos na nim gra. Piekne melodie. To mnie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.02.2009 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Nie, nie interesuje mnie za nic na swiecie jak sie wygina, zadowolona jestem jak stoi sztywny i ktos na nim gra. sexistowska Lumpiara, czuć......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.02.2009 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Tez masz skojarzenia ! Fu i fe. Ja tam wole spotkac sie z przyjaciolmi i rznac........ w gry planszowe albo karty - zdobywac Rzym albo Napoli albo w czasach Cesarstwa rzymskiego ruszyc na podboj nowych prowincji a w lato rzniemy....... w bule albo jezdzimy na rowerach po Litwie ( ma wlasnie zbankrutowac ,ale numer ). Myslimy o takim rajdzie w Rumunii. Zobaczymy co sie wykluje. Razem tez lazimy na koncerty - i jakos sie zyje. Bez telewizora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.02.2009 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Lump! Masz juz te płytkę? Jak nie, dawaj na priv, kupie Ci. Serio. Taki prezent od forumowicza- a co.... Polecam, serio. Sama się rozpisałaś o Grzesiaku .... I Tadziu Chyli. Ja mam Dawaj adres i wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.02.2009 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Grzesiuku - jejku jejku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.02.2009 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Spokojnie ..... Gdzie bedziesz wysylal przez Atlantyk .....poza tym mam juz jego wszystkie nagrania - w jego wykonaniu. Dobrym byl poeta - banjo troche ciezko sie slucha, ale slowa - ponadczas . Lubie. Bylby swietnym raperem. W ogole to chwila bo jestem zajeta najbardziej prezna organizacja jak istnieje w Polsce - grass root movement czyli ratowaniem bezdomnych zwierzat Musze zerknac co dziewczyny napisaly . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.02.2009 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 W tej wersji nie znasz. A ta akurat rajcuje mnie bardzo. Szczególnie w zwrotce o skubaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.02.2009 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 To juz przeciez bylo ! Sluchasz ciagle tego samego ? Rzuc palenie i rozwin sie muzycznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.02.2009 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Przywiązuje się.................. Ale Mariolla cudowna jest. No i kawałek Maleńczuka, dla mnie zawsze żywy ten to dopiero życiowy jest........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.02.2009 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Poza tym obie płytki mam od niedawna - więc walcuje na okrągło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.02.2009 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 A co na to domownicy ? Hej, przyponialam sobie....daj jakies nowe zdjecia koziolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts