zenon_arch 09.02.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ale czy w filmach tych wnetrza sa zgodnie z zasadami feng szui ? Zależy czyje wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sys 10.02.2009 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 nie mam telewizora ...za to moja żona ma i muszę go oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.07.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Wykopię wątek do przodu Telewizor mam , jeden jedyny, ale są w nim tylko 3 kanały 1, 2 i 4. Mam tak od 1,5 roku. Odwyk super, oczka się nie męczą, dzieci nie siedzą ciurkiem przy bajkach A i tak pół życia, od wiosny do jesieni, spędzamy na podwórku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.07.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 tylko programy medyczne tudzież o mordercach to by wiele wyjaśniało... hm.... teraz nawet tego nie oglądam za to odwyk od kompa by mi się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.07.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 tylko programy medyczne tudzież o mordercach to by wiele wyjaśniało... hm.... teraz nawet tego nie oglądam za to odwyk od kompa by mi się przydał Też o tym myślałam Nawet wątkek taki był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 08.07.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 A ja tam bez telewizora mogę żyć, ale bez programu na cały tydzień już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.07.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Zastanawiam sięjak duzo jest takich odmieńców. Od czterech lat nie mamy telewizora. Nie widziałem ani jednego odcinka Tańca z Gwiazdami, Gwiazdy tańcza na lodzie A ja mam telewizor i też nie oglądam takich głupot. Może po prostu umiem korzystać z tego urządzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 09.07.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Głupoty głupotami ale jak pokazują sondaże programy typu "gwiazdy...... etc" stety czy niestety maja ogromną oglądalność. Ale o gustach Polaków nie mam zamiaru się wypowiadać. Mi w 90% telewizor służy do oglądania sportu, nie wyobrażam sobie abym nie miał możliwości zobaczenia meczu, wyścigu. itp. Czy to oznacza umiejętne korzystanie z tego urządzenia?.... nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 09.07.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Zastanawiam sięjak duzo jest takich odmieńców. Od czterech lat nie mamy telewizora. Nie widziałem ani jednego odcinka Tańca z Gwiazdami, Gwiazdy tańcza na lodzie Ja Taniec z Gwiazdami I edycję,mam nagrany przyznaję się. Ale to dlatego,że w tym czasie chodziliśmy na kurs tańca towarzyskiego i było nam potrzeba oglądać po wielokroć figury, które sobie w domciu ćwiczyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.07.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Głupoty głupotami ale jak pokazują sondaże programy typu "gwiazdy...... etc" stety czy niestety maja ogromną oglądalność. Ale o gustach Polaków nie mam zamiaru się wypowiadać. Dlaczego akurat polaków? Te programy nie są naszym polskim wymysłem . Są kupowane z krajów gdzie już zrobiły furorę. Polecam zapoznanie się z opinią pewnego włoskiego potentata TV na temat inteligencji jego telewidzów. A potem zajrzyj na stacje niemieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 09.07.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 A w dobie powszechnego internetu , globalnej wioski i tak dalej... czym się różni ten telewizor od monitora ?! Wielkością ekranu ?! Możliwością zaliczenia w koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 09.07.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Zastanawiam sięjak duzo jest takich odmieńców. Od czterech lat nie mamy telewizora. Nie widziałem ani jednego odcinka Tańca z Gwiazdami, Gwiazdy tańcza na lodzie, nie wiem za cholerę co to jest Jola Rutowicz.... Nie wiedzieć co w "M jak miłość - bezcenne". Dodam że w nowym domu też nie planuje - nawet nie będę ciągnął kabli pod instalacje antenowa. Jest ktos jeszcze kto pozbył sie tego pudła z domu? Ja z domu nie, bo rodzicom nie przetłumaczę ale powiem z ręką na sercu nie oglądam od kilku lat chyba, że mimowolnie będąc u kogoś ale to raczej ostentacyjnie daję do zrozumienia, że mnie to nie kręci Najgorsze jest to, że wiele osób z grona najbliższych żyje tym, co zobaczą w telewizji lub wyczytają w Angorze czy na Pudlu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 09.07.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 A ja tam bez telewizora mogę żyć, ale bez programu na cały tydzień już nie. Mam to samo! Ale maż się ze mnie natrząsa. Ulubiona moja lektura w toalecie. Bardzo krótkie artykuły mają Żyłam ze dwa lata bez telewizora, a potem były mistrzostwa świata w nogę i musieliśmy natychmiast kupić. Teraz mam telewizor i oglądam np. DOMO TV i TVN Style jak o domach jest. Czasem oglądam fajne rzeczy, a czasem szmiry - ale się nie przywiązuje. Za to w internecie ile bzdurnych rzeczy czytam. W sumie to czytanie tego wątku i odpisywanie to nie jest jakieś wysokie zajęcie. Taki czasozjadacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 09.07.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Mimo wszystko moim zdaniem lepiej pisać na forum nawet o przysłowiowej d.. Maryny niż oglądać tasiemce lub siedzieć na pudlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.07.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Mimo wszystko moim zdaniem lepiej pisać na forum nawet o przysłowiowej d.. Maryny niż oglądać tasiemce lub siedzieć na pudlu Naprawdę? A to czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 10.07.2009 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Mimo wszystko moim zdaniem lepiej pisać na forum nawet o przysłowiowej d.. Maryny niż oglądać tasiemce lub siedzieć na pudlu Naprawdę? A to czemu? Bo z każdego tematycznego forum można dowiedzieć się czegoś przydatnego do życia, w pewnym sensie powymieniać się doświadczeniami, a cóż Ci przyjdzie z czytania Pudla? Poza dziwnym przekonaniem, że życie intymne Joli Rutowicz jest interesujące na tyle, żeby marnować na czytanie o nim swój czas? Dla jednych forum jest rozrywką, dla innych źródłem informacji do czegoś konkretnego potrzebnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.07.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 ..... A potem zajrzyj na stacje niemieckie chyba żartujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 10.07.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Najgorsze jest to, że wiele osób z grona najbliższych żyje tym, co zobaczą w telewizji lub wyczytają w Angorze czy na Pudlu... Lepiej czytac Pudla niz Wyborcza, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 10.07.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 ja to napisałem ?? Nie przypominam sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 10.07.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 ja to napisałem ?? Nie przypominam sobie... To nie Ty, to Princesa. przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts