marek1971 01.02.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Mam pytanie odnosnie nawiewników mam wentylacje grawitacyjna .Czy wywiercenie otworów pod parapetami np.wiertłem 10 może pełnic role nawiewników tylko czy wiercic nad grzejnikiem czy za grzejnikiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBERT S. 01.02.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 witam . mozna wiercic dziury pod oknem ale bedzie wialo, nawiewnik pod okienny powinien przypominac w przekroju litere Z,nawiewnik zewnetrzny powinien byc umieszczony pod samym parapetem,tak zeby nie byl widoczny,sa dostepne metalowe maskownice tlumiace przeplyw powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1971 01.02.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Wywiercic otworu w przkroju Z jest niemozliwe także otwór prosty i zastosowanie maskownic bedzie dobrym rozwiązaniem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 01.02.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 No wlasnie nie. Bedzie wialo, to juz tylko prowizorka nawiewnika. Rownie dobrze mozesz uchylic / rozszczelnić okno. Nawiewniki zwykle same sie reguluja np. aereco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts