xaveryd 30.10.2003 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Witam, czy ktos mógłby polecić jakiegos kowala artystycznego w okolicy W-wy? PozdrawiamXav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diego 30.10.2003 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Jeśli chcesz ładne ogrodzenie mogę polecić firmę Bramstal z Sochaczewa (dokładnie Kuznocin) niestety nie mam do nich telefonu więc musisz przez Informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.10.2003 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Brama,schody czy inne cudo?Mam znajomego-mieszka w Pyrach.Fajnie robi,ale trudny do upustów.Jak chcesz-klikaj a dam telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 30.10.2003 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Xaweryd, a jakie dzieło kowalstwa artystycznego chcesz zlecić? Mam artystę-pasjonata, robi znakomite rzeczy a i cenowo można się dogadać. Tyle, że z okolic Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xaveryd 30.10.2003 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Mnie interesuja barierki wewnetrzne. Jesli zajmuje sie takimi rzeczami to chętnie skorzystam...pozdrawiamxaveryd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 30.10.2003 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Zajrzyj na http://www.jio.pl, znajdź w realizacjach dom nr 4. To mój dom i są tam zdjęcia barierki na schodach i na antresoli wykonane przez tego kowala. Jeśli Ci się spodoba styl, to prześlę Ci nr telefonu na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukins 30.10.2003 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Luśka, ale masz chatę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 30.10.2003 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Też się cieszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 30.10.2003 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Też się cieszę! Luśka, ile kosztuje projekt wnętrz w tej pracowni? (może być na priv lub e-mail). Mam zamiar sobie zamówić, tylko nie wiem gdzie i za ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukins 30.10.2003 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Jak patrzę na rezydencję luśki to wiem, że projekt to mały pikuś w porównaniu do kosztu jego wykonania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 30.10.2003 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Lukins, nie przesadzaj z tą rezydencją Czasem widok na zdjęciu, to umiejętne jego zrobienie, a nie faktyczna rzeczywistość. Domek jest faktycznie funkcjonalny i przytulny a dodatkowo naprawdę urokliwy kompozycyjnie, ale czy budowalibyśmy brzydki, niefunkcjonalny i ponury??? Sorry, Ponury63 - to nie o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinF 08.11.2003 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 Witam, czy ktos mógłby polecić jakiegos kowala artystycznego w okolicy W-wy? Pozdrawiam Xav Mam takiego kowala koło Świdnicy . Jest solidny i przyjazny dla portfela. We wnętrzach preferuje elenenty secesyjne, urzywa do tego solidnych przekrojów stali. Ma jedną wadę- słabo słyszy jak na kowala przystało. Z tego co wiem to do Wa-wy też robi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts