SCREAM 01.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Jak macie podajcie tutaj strony lub zdjęcia ciekawie urządzonych kawalerek Tylko kawalerki czyli takie okolo 24-26 m a nie 50 ))) Najbardziej interesują mnie z takim rozkładem jak moja tzn pokój , w prawym rogu wejscie do przedpokoju, w lewym do kuchni a łazienka naprzeciwko wyjscia w przedpokoju, ale dawajcie tutaj wszystkie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 11.02.2009 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Jak macie podajcie tutaj strony lub zdjęcia ciekawie urządzonych kawalerek Tylko kawalerki czyli takie okolo 24-26 m a nie 50 ))) Najbardziej interesują mnie z takim rozkładem jak moja tzn pokój , w prawym rogu wejscie do przedpokoju, w lewym do kuchni a łazienka naprzeciwko wyjscia w przedpokoju, ale dawajcie tutaj wszystkie ) O! i to jest "pańskie" podejście do tematu. Dawajcie, dawajcie - Pan Hrabia czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SCREAM 14.02.2009 00:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Wiesz co Ci powiem ? a no to ze Pan Hrabia to najpierw przeszukał cały internet nim to napisał. Znalazł tez to co szukal ale chce więcej I co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 14.02.2009 02:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Co ja na to? Hmm.. znajdz Forumowicza Robert Skitek - obejrzyj co można zrobic z kawalerki w bloku (fakt, ze wiekszej 50m) - niezle inspiruje O tu: http://forum.muratordom.pl/juz-nie-kawalerka,t34906.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SCREAM 16.02.2009 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 widzialem w necie fotki tego mieszkaniatyle ze typowa kawalerka to przewaznie 19-28m Ja własnie przerabiam swoje, jestem na etapie czyszczenia sciany z cegły i wyburzyłem już 2 scianki powiekszajac drzwi a ze wczesniej wyburzałem tylko 1 strone a dałem w drzwiach belki typu szubienica to teraz muszę je przekładac na 2 strone zeby lepiej pasowały.Dam foty jak skoncze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda.o 07.05.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 a skończyłeś już?:> bo ja bym chętnie obejrzała te foty:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts