_Piotr 03.04.2002 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2002 Witam! Zamierzam posadzić żywopłot z ligustru od strony drogi PRZED płotem, ale w granicy działki. Czy na to potrzebne jest jakieś zezwolenie? A jeśli nawet nie, to czy takie rzeczy uzgadnia się np. z sąsiadami? Nigdy tego nie robiłem... Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miazgociąg 04.04.2002 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2002 Myślę ,że nikt nawet nie zwróci na to uwagi .Nie ma się co przejmowac .Jak się ktoś będzie czepiał to zawsze można żywopłot zlikwidować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.04.2002 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2002 Nie musisz uzgadniac, ale sasiada lepiej poinformowac w ramach dobrych stosunkow miedzysasiedzkich - najlepiej mimochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 10.11.2002 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2002 Ja zrobiłem to samo, posadziłem ligustra zaraz po zakupie działki (uwielbiam taki żywopłot). Rośnie przed granicą - od strony drogi i niemal w granicy (ale raczej po mojej stronie) od strony sąsiada. Na razie rośnie i nikomu nie przeszkadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 14.02.2003 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 A... teoretycznie powinno się uzgodnić ogrodzenie od strony drogi z architektem miejskim czy jakoś tak. Że nimy musi pasować do istniejącej zabudowy... Tak samo jak wjazd (w ktorym miejscu ma być). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts