piterazim 02.02.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 1. Jezeli chodzi o "podaj mi piwo kobieto" to juz bez dyskusji po piwsko sami idziemy do lodówki i jeszcze drina żonie robimy. taa, wszystko jasne - upić - będzie siedzieć cicho 2. Brudne skarpetki, bluzki itp itd wrzucamy w kosz do tego przeznaczony, sweterki, bluzki itp itd do szafki albo przynajmniej w miejsca mało widoczne. to one same się tam nie teleportują 3. Czasem nawet w stosunku do zony używajmy mydła, gąbki, pasty i dezodorantu. W końcu ona z nami przebywa na co dzień. a szamponu nie?? i tu cię mam - przez kobitę wyłysiałeś 4. Nie upijajmy się na każdej imprezie jak koledzy/mężowie. Nie przynośmy im wstydu a raczej powód do dumy, kiedy męża koleżanki z pracy będziemy musieli wynosić z pięcioma innymi przytomnymi kolegami. Poza tym ma to swoje plusy - na drugi dzień zero kaca i wdzięczność ogromna żony naszej a także - to co dla mnie bezcenne - błysk dumy z Nas panowie w oku ukochanej. pierdu pierdu - pić to trzeba umieć - a jeśli chodzi o kaca to polecam wódki na bazie spirytusu neutralnego - zero kaca 5. Drobne ale ważne - otwierajmy naszym żonom drzwi w samochodzie. To podstawowa zasada kultury. Nie traktujmy żony ja kolegę tylko jak damę. podobno równo uprawnienie jest 6. Myślimy o tym, w jaki sposób zawracamy się do naszego kochanie w towarzystwie. Pamiętamy, ze nasza żona to nasz skarb. Im bardziej go chwalić będziemy tym bardziej będzie on cenny w oczach innych. tak tak żona skarb - a mu dla nich co - parobki. Inna sprawa to, że z bogactwem nie warto się afiszować, bo cię okradną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 02.02.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Renia Gdzieś Ty go znalazła? Bo jeśli taki nie był od początku, to nie wykręcisz się. Kiedyś dosięgnie cie ręka sprawiedliwości, a twój biedny mąż będzie pomszczony . To nie jest normalne! Jak można tak nisko sprowadzić biednego męża Żeby tylko moja ślubna tego nie przeczytała! Przez Twoją niecną działalność propagandową będę się w nocy zrywać, śniąc że moja to czyta ha ! Od poczatku tak nie było .... nie było .... całkiem był inny ! I jo tyż ! Nijak żeśmy sie nie mogli dogadać, kto ma ten kibel myc, ja czy on ? ale zawsze wiedziałam, że muszem gotowac , bo inaczej zdechniemy marnie (przepraszam) z glodu .... a dziecina była .... Ale wiesz, czas biegł ..... ja coraz wcześniej do pracy, coraz później z pracy ... to i chłopina zaczęła miec sumienie nade mną, bo jak dowlokłam wieczór zwloki do domu, to juz mi bylo obojetne, że kibel był olany (za przeproszeniem), mógł byc olany, bylem tylko ja mogła iść do wanny a potem spać ..... taaaaaaa .... samo sie wyklarowało kto myc kibel bedzie .... i samo sie wyklarowało kto dom budowac bedzie .... a tera to ino płytki i parkiety polozyc i można se już kości spokojnie złozyc przed kominkiem .... a i po co sie wadzic kto bedzie kawe robił ???? a i po co sie w ogóle wadzic o cokolwiek ??? nie szkoda to energii ? poczekaj, poczekaj, może sie i u Ciebie samo wyklaruje .... kto kibel myc bedzie ale bym sie nie zgodziła, że go nisko sprowadziłam dałam mu przywileje za to sumienie jego .... wódke może pić bez ograniczeń (ha ha ha) spędzac wolny czas na samych przyjemnościach sam se jeździć w góry (z chlopami-włóczegami oczywista) i w ogole robic różne różniaste rzeczy .... byś też tak chciał !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 02.02.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 ahai Dodę z gołą dupą tez może oglądać ! Bez ograniczeń !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 02.02.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Jessssstem kobieta ! Nieprawda,kobieta niema tak "dziwnych" poglądów (politycznych). No chyba,że ma na imię Nelly. Renia, jo Ci pszaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.02.2009 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 http://www.chefpaul.net/smiles/crigon_01.gif Opozycja http://www.chefpaul.net/smiles/funny2.gif ... http://www.chefpaul.net/smiles/funny21.gif W odpowiedzi na płaczliwe narzekania jednego z forumowiczów zakładam tutaj w opozycji Klub Prawdziwych Mężów [...] Amerykanie mają na to bardzo trafne określenie... pussy whipped ... albo "pussy wiper" ... a Francuzi mawiają na takich twardzieli "pattemouille" ... może warto przemyśleć zmianę nazwy na "Henpecked Fun Club" http://www.chefpaul.net/smiles/wink3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broda79 03.02.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ten klub to prowokacja jakaś? może jeszcze nie puszczać bąków, klatę golić, sikać na siedząco i fascynować się co najmniej jednym serialem typu m jak mdłości. przepraszam cię bardzo Broda79, może uszło to twojej uwadze ale zrobiono ci pranie mózgu - jesteś męską feministką Od feminizmu mi daleko, mam brodę jak widać i się nie golę. Jestem za tradycyjnym podziałem rodziny... i po prostu widzę, że na prawdę brak Wam wychowania... I męskości prawdziwej. Po prostu zamieniliście wszyscy miecze na piloty od telewizora... Żal mi Was Panowie. Nie znalazł się ani jeden odważny oprócz mnie.. Do pięt mnie nie dorastacie. I nie rozumiem co to za różnica długo czy krótko po ślubie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broda79 03.02.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Renia Gdzieś Ty go znalazła? Bo jeśli taki nie był od początku, to nie wykręcisz się. Kiedyś dosięgnie cie ręka sprawiedliwości, a twój biedny mąż będzie pomszczony . To nie jest normalne! Jak można tak nisko sprowadzić biednego męża Żeby tylko moja ślubna tego nie przeczytała! Przez Twoją niecną działalność propagandową będę się w nocy zrywać, śniąc że moja to czyta ha ! Od poczatku tak nie było .... nie było .... całkiem był inny ! I jo tyż ! Nijak żeśmy sie nie mogli dogadać, kto ma ten kibel myc, ja czy on ? ale zawsze wiedziałam, że muszem gotowac , bo inaczej zdechniemy marnie (przepraszam) z glodu .... a dziecina była .... Ale wiesz, czas biegł ..... ja coraz wcześniej do pracy, coraz później z pracy ... to i chłopina zaczęła miec sumienie nade mną, bo jak dowlokłam wieczór zwloki do domu, to juz mi bylo obojetne, że kibel był olany (za przeproszeniem), mógł byc olany, bylem tylko ja mogła iść do wanny a potem spać ..... taaaaaaa .... samo sie wyklarowało kto myc kibel bedzie .... i samo sie wyklarowało kto dom budowac bedzie .... a tera to ino płytki i parkiety polozyc i można se już kości spokojnie złozyc przed kominkiem .... a i po co sie wadzic kto bedzie kawe robił ???? a i po co sie w ogóle wadzic o cokolwiek ??? nie szkoda to energii ? poczekaj, poczekaj, może sie i u Ciebie samo wyklaruje .... kto kibel myc bedzie ale bym sie nie zgodziła, że go nisko sprowadziłam dałam mu przywileje za to sumienie jego .... wódke może pić bez ograniczeń (ha ha ha) spędzac wolny czas na samych przyjemnościach sam se jeździć w góry (z chlopami-włóczegami oczywista) i w ogole robic różne różniaste rzeczy .... byś też tak chciał !!! renia a wiesz, ze u mnie się też samo wyklarowało? Żona pracuje w dwóch firmach na półtorej etatu. Na początku przychodziłem do domku i zawsze obiadek na stole, posprzątane, poprasowane, poprane a ta bidulka już ledwo chodziła. No to też już nie mogłem patrzeć i się za robotę wziąłem. Co do pewnych insynuacji. Nie jestem za równouprawnieniem.Otwieram wszystkim paniom drzwi. Kobiecie należy się specjalny szacuneczek przede wszystkim dlatego, że nawet jeżeli pomagamy w domu (jak widać na razie jest nas dwóch ale jeden się nie ujawnia) to na ich głowie leży to, żeby w domu było czysto, pachniało, i było po prostu przytulnie. Ja mam pytanie do wszystkich ciaproków. Po coś cie się żenili jak teraz Wam tak źle??? Po Co Pytam??? Co do "Pić to trza umić" - kolego teraz na imprezach to już ogromnym nietaktem jest się upić. To jest po prostu już nie brak kultury ale zwykłe chamstwo. Komuna minęła, teraz w Europie jesteśmy i to po prostu jest niesmaczne. Nowa kultura idzie. A wy dalej macie czerwone nosy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 03.02.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 [ Od feminizmu mi daleko, mam brodę jak widać i się nie golę. Jestem za tradycyjnym podziałem rodziny... i po prostu widzę, że na prawdę brak Wam wychowania... I męskości prawdziwej. Po prostu zamieniliście wszyscy miecze na piloty od telewizora... Żal mi Was Panowie. Nie znalazł się ani jeden odważny oprócz mnie.. Do pięt mnie nie dorastacie. I nie rozumiem co to za różnica długo czy krótko po ślubie... http://www.myramcwethy.com/BeardedLady04.jpg Ja mam pytanie do wszystkich ciaproków. Po coś cie się żenili jak teraz Wam tak źle??? Po Co Pytam??? masz umysł kobiety - nie rozumujesz jak facet - po prostu nie trybisz dowcipu. KCM trzeba rozumieć pomiędzy wierszami Co do "Pić to trza umić" - kolego teraz na imprezach to już ogromnym nietaktem jest się upić. To jest po prostu już nie brak kultury ale zwykłe chamstwo. Komuna minęła, teraz w Europie jesteśmy i to po prostu jest niesmaczne. Nowa kultura idzie. A wy dalej macie czerwone nosy... a kto mówił o upijniu broń allachu przed nową kulturą podobno bardzo trendy jest być po 5 rozwodach i mieć męskiego "przyjaciela" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 03.02.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 teraz na imprezach to już ogromnym nietaktem jest się upić. To jest po prostu już nie brak kultury ale zwykłe chamstwo. Komuna minęła, teraz w Europie jesteśmy i to po prostu jest niesmaczne. Nowa kultura idzie. A wy dalej macie czerwone nosy... zawsze bylo nietaktem, za komuny też ! zawsze bylo niesmaczne ! Ale w naszym społeczeństwie dominowała wówczas "swoista" "kultura" .... chlop co se nie wypił porzadnie, nie zalał pały, choć raz na jakis czas, to był chlop bez jaj, pantoflarz .... "taki chlop co nie pije i nie pali to smierdzi myszami" - takie powiedzonko bylo .... a kobietki tych swoich mężów musiały prowadzic do domu po imprezach, bo by sami nie zaszli i tolerowały to .... dobrze, że obecnie palenie i picie wreszcie jest piętnowane .... nareszcie !!! A mój jakby tak chlał, to juz bym dzisiaj nie pamietała, że go znałam .... na pewno nie prowadziłabym ochlejtusa do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.02.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 o Boże... po raz pierwszy nie wiem co napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.02.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ja nie rozumiem jedej sprawy? Co to znaczy, że mam uzywać w stosunku do żony mydła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 03.02.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Broda sie musi tera z tego tłumaczyc ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broda79 03.02.2009 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ja nie rozumiem jedej sprawy? Co to znaczy, że mam uzywać w stosunku do żony mydła? To zależy o jakim stosunku do zony mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 03.02.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ty nam powiedz - jakaś nowa perwersja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broda79 03.02.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ty nam powiedz - jakaś nowa perwersja? ja też nie wiem. Wyobraźnia się włączyła. To przez nudy w pracy. Poza tym to kolega dandi3 o mydle zaczął.W stosunku. Do żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.02.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ... 5. Drobne ale ważne - otwierajmy naszym żonom drzwi w samochodzie. .... ... ... tera mają własne autka ... jak się tak przyzwyczają - do tego otwierania im drzwi - to mogą czasem ze sklepu nie wrócić, ... po policję będą dzwonić (lub po Pomoc Drogową), co by im drzwi otworzyć ja nie rozumiem jedej sprawy? Co to znaczy, że mam uzywać w stosunku do żony mydła? ... tiaaaa ... a po stosunku ? ... 3. Czasem nawet w stosunku do zony używajmy mydła, gąbki, pasty ... ... ... może pasty ... pewnie do podłogi ... ehhhhhhhhhhhhhhh ps - co to jest "gąbka" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.02.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Poza tym to kolega dandi3 o mydle zaczął.W stosunku. Do żony o nie Ty kłamczuchu - to Ty zacząłeś 3. Czasem nawet w stosunku do zony używajmy mydła najpierw agitujesz a potem Ci wyobraźnia popuszcza, tfu puszcza i zaczynasz zachowywać się jak świntuch... no ale Ty to już zupełnie inna jakość. My hamany z wiochy lejemy na stojąco i nie golimy pach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broda79 03.02.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ni gole pach i leje na stojąco. I nie uważam was za hamanów??? Oj rzecywiście nieszczęśliwie mi się powiedziało z tym stosunkiem mydlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.02.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 i leje na stojąco pffffffffff, udowodnij!! I nie uważam was za hamanów??? nieeeeee? a za kogo? Zresztą to bez znaczenia - my w tym klubie obok już dawno pogodziliśmy się z naszym piętnem: z tym że czuć nas koniem i najbardziej nas rozśmiesza jak się melodyjnie spierdzimy. Na szczęście jest ratunek - można zapisać się do Ciebie. Statut masz wszak wesoły chociaż dopóki mój sąsiad - fryzjer nie wytłumaczy go punkt po punkcie, niczego nie podpiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.02.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ... no bo widzisz Broda, ... my "mnientkie, płaczliwe ciapcioki" ... musim z tym żyć ... niektórzy to nawet popadli w "maso" z tą przypadłością i trwają w tym latami ... bez żadnych rokowań na większe zmiany u ciemiężycielek naszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts