bobiczek 04.02.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Jamles!!!!!!! Za to że masz taką pamięć! Powinni Cię kochać mocno!!!!!!!!!! Jakby co - zapisz mnie do fan-klubu, pamiętasz mocno i wyraźnie Niestety. Na stadionie przy Rooswelta jeszcze ze mną NIE BYŁA NIGDY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.02.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Jamles!!!!!!! Za to że masz taką pamięć! Powinni Cię kochać mocno!!!!!!!!!! Jakby co - zapisz mnie do fan-klubu, pamiętasz mocno i wyraźnie Niestety. Na stadionie przy Rooswelta jeszcze ze mną NIE BYŁA NIGDY moja tyż nie, nawet mnie samego nie chce puścić wolałaby do kina, a jo byda jeszcze za drzymka płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broda79 05.02.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 BRAWO BRODA! tak trzymaj i nie zmień się przypadkiem "z czasem" Korzystając z upoważnienia zapisze do Twojego klubu mojego Męża - oczywiście jeśli Broda nie masz nic przeciwko PS Dziwię się facetom opowiadającym jakie to ich zony są okropne/fatalne/beznadziejne (i 100 innych epitetów) - tylko na takie Was "stać"? to nienajlepiej świadczy o Was... Zapisuj zapisuj. Najlepiej na priva to stworze jakaś bardziej formalna listę. PS Ja też nie rozumiem jak mozna mówić o zonie ze jst fatalna. W końcu sami ja wybieramy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.02.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ja też nie rozumiem jak mozna... i nikt tu się po Tobie nie spodziewa że to zrozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broda79 05.02.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 A tera bedzie poważnie - Brodo kochany, w wątku o ciemieżonych, który podczytuję, acz nie pisuje, bo i tak głównie babki w nim piszą, gostki sobie robią jaja, i chociaż nie są to jaja najwyższych lotów to raczej nie sądzę, że mamy do czynienia z jaskiniowcami i nie trzeba ich od razu straszyć mydłem. Dodam jeszcze, że odkładanie ciuchów na miejsce, trafianie do ubikacji i umiarkowanie w jedzeniu i piciu to nie jest jakiś straszny powód do dumy i gdyby było to czołowym osiągnieciem mojego faceta, to by chyba nie najlepiej o nim świadczyło Takich rzeczy można nauczyć już naczelne a od homosapiensa chciałoby sie troszkę więcej Moja drga stokrotko. Ależ to właśnie taki żarcik był. Ja oczywiście nie ograniczam się do tych 6 punktów, które napisałe, ale sama przyznasz, że to taka podstawowa podstawa. Nie uważam również wcale, że Ci z opozycji są jaskiniowcami. Wcale nie. Ja po prostu nie rozumiem jak można o kimś najbliższym, ukochanym, najcudowniejszy, tak źle mówi, narzekać. Ja tam nie wiem, ale mnie z żoną dobrze. I jej lubię obiad ugotować jak w robocie siedzi po 12 godzin i pomogę w domu. Nawet mnie o to nie prosi... Tak sam od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.02.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Tak sam od siebie. http://emoty.blox.pl/resource/beczy.gif o Boże... Moja żona ogląda serial o Tobie. Przysięgam - sam widziałem, i ona wraca do domu i ze wzruszeniem w oku patrzy na swego idealnego męża, który w fartuszku w truskawki wynosi jej z kuchni dymiący rosół a do tego ziemniaczki, mielone i duszoną marchewkę... potem w nocnych flanelach kładą się pod kołdrę i poczytawszy moment zasypiają uśmiechnięci. Jak się ten serial nazywał...? http://emoty.blox.pl/resource/stres.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broda79 05.02.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 a "w o gule" to sobie jaja robicie z Brody, a to on miał jaja żeby taki temat założyć eeeeeee może zona mu kazała Nie kazała. Ona nie lubi jak na forach siedzę. ale nie zabrania. Troszkę poczytałem rożne opinie i chciałem troszkę sprostować. Wierzę w to, że klub ciemiężonych został założony "dla jaj" i z poczuciem humoru i ja chciałem zrobić coś takiego samego i też z poczuciem humoru. Tylko, ze ja jestem zadowolony ze swojego życia i ze swojej żony i nie uważam się za ciemiężonego. Ja rozumiem, że Panowie z "opozycji" kochają swoje żony, tylko od czasu do czasu trzeba sobie ponarzekać. Nawet na te nasze perełki. Mam rację??? A przyznam się, ze na początku rzuciłem kilka haseł prowokujących (o mietkich ciulikach). Ale do nikogo osobiście nie bije i nie mam pretensji. Chcę tylko przedstawić swój punkt widzenia, który jest akuratnie przeciwny do punktu widzenia opozycji. Mamy demokrację więc muszą istnieć różne poglądy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.02.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 głosisz swoje poglądy dla jaj? eeee, coś kręcisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broda79 05.02.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No bo zobacz Renia, jakie to są horrendalne wymagania - żeby se kanapkę zrobił, mydła użył, drzwi otworzył w aucie, nie chlał na umór i był miły dla żony? Normalnie horror jakiś, nie? Nie do przeskoczenia dla normalnego człowieka Panowie, czuj duch i bagnety w dłoń, bo Was w niewolę jakowąś chce Broda zapędzić ja bym go zabanowała dla pewności, bo jeszcze następnym razem posunie się do tego, że każe buty wycierać i mowić "dziękuję" o tym n ie pisałem, bo myślałem że to jest jasne... o tych butach i "dziękuję". To w takim razie mamy 7 punkt regulaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.02.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 To w takim razie mamy 7 punkt regulaminu. powstrzymajcie go na Boga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.02.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Prawdziwy mężczyzna - to jest taki chop - co mo taszentuch z kozami..... Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.02.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Prawdziwy mężczyzna - to jest taki chop a prawdziwy mąż? to taki co ma nick Broda79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 05.02.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Prawdziwy mężczyzna - to jest taki chop a prawdziwy mąż? to taki co ma nick Broda79 a ja po przeczytaniu powyżej: Od dawna podejrzewam, że jest ze mną dla pieniędzy i bajecznego sexu myslałam, że Ty pretendujesz to tego miana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.02.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 myslałam, że Ty pretendujesz to tego miana Ty mnie chyba nie lubisz co? ale czemu... bo nie lubię gulaszu z kurkumą...? no weź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 05.02.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ty tez mnie chyba nie lubisz, co ? ale czemu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.02.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ty też mnie chyba nie lubisz... a jednak... http://emoty.blox.pl/resource/chytry.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 05.02.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 chyba .... każdy ma to, na co zasłużył .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 05.02.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 A ja Ci mówię że Ty jeszcze będziesz te kurkumę łyżeczkami pożerał. To będzie w punkcie ósmym Uachachachacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 05.02.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 A ja Ci mówię że Ty jeszcze będziesz te kurkumę łyżeczkami pożerał. .... jak sie wysra do czystej wody .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.02.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 A ja Ci mówię że Ty jeszcze będziesz te kurkumę łyżeczkami pożerał. .... jak sie wysra do czystej wody .... Nieczepiajcie się kurkumy, bo ona niewinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts