galka 15.02.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 15.02.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 muszem sie zająć żeberkami .... Stwórca też tak kiedyś powiedział do Adama, no i jak sie to skończyło Powstał Klub Ciemiężonych Mężów. No ale z tego, co wiem, nasz czcigodny praszczur sam sie o to prosił. Cierp ciało, kiedyś chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 15.02.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 muszem sie zająć żeberkami .... Stwórca też tak kiedyś powiedział do Adama, no i jak sie to skończyło Powstał Klub Ciemiężonych Mężów. No ale z tego, co wiem, nasz czcigodny praszczur sam sie o to prosił. C\ierp ciało, kiedyś chciało TAK TAK...nudziło mu się ... a tak naprawdę nie miał kto skarpetek wyprać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.02.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 To kiepsko trafil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 15.02.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 TAK TAK...nudziło mu się ... a tak naprawdę nie miał kto skarpetek wyprać a o seks to przypadkiem nie chodzilo ...? no bo wódeczke to duzo później wymyślono ..... a robaki to same przyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.02.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 TAK TAK...nudziło mu się ... a tak naprawdę nie miał kto skarpetek wyprać a o seks to przypadkiem nie chodzilo ...? no bo wódeczke to duzo później wymyślono ..... a robaki to same przyszły a seksie i mowy nie było, bo miał liściem przykryte i jeszcze nie wiedział po co ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 15.02.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 mhm, to łona go łoświeciła .... ? japkiem skusiła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.02.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 mhm, to łona go łoświeciła .... ? japkiem skusiła .... a juści... i raj poszedł się p...lić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broda79 17.02.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 ok.. przebrnalem... Nie za bardzo sie zgadzam z broda, bo to mi troche wazelina smierdzi.... Ale z drugiej strony to nie rozumiem "tradycyjnego" modelu polskiej rodziny, czyli schlany maz i dwuetatowa zona (1 w domu, a 2 w pacy).. Najwazniejsze to sie chyba dogadac... Ja lubie gotowac wiec to robie, zona nienawidzi gotowac wiec sprzata.. do niej nalezy obsluga pralki, a do mnie zmywarki.. jak ona chce pic na imrezie to pije, nastepnym razem ja pije, a jak chcemy oboje pic to idziemy na piechote.. nie wiem w czym problem.. wszystko to kwestia dogadania i zakochania. Ludziom sie nie chce gadac i nie chce sie do-gadac. Wola sobie wzajemni "wydzierac" chwile wlasnej przyjemnosci zamiast pozwolic sobie wzajemnie.. Ludzie mi mowili ze te zakochanie minie po 2 latach.. jak minely to powiedzieli ze po 4 potem po 10... 10 jeszcze nie osiagnelismy, ale jak narazie nie mamy dosc.. Nie wierze w to.. poprostu ludzie sa leniwi i wola zyc jak dzieciaki, najlepiej jakby ktos ich jeszcze podcieral i karmil.. bo po co sie meczyc skoro zona to zrobi lepiej... pozdro.. Troszkę sprostuję. Tutaj większość (jak to w Polsce bywa) -została mi włożona siłą. U mnie w domu jest tak, że to żona głównie sprząta, gotuje i pierze. Ja głównie zajmuję się samochodem, piecem i naprawami. Ale jeżeli żona ma akurat taki tydzień, ze spędza tam 60 godzin no to ja wtedy biere te swoje rzeczy dup do pralki i potem je wysuszę i wyprasuję. Co do obiadu jak ja wracam o godzinie 15 a ona o 20 to trudno żebym czekał aż mi ugotuje.Jak ja jestem chory albo nie ma mnie w domu to ona idzie do piwnicy i robi ogień, rąbie drzewo a jak trzeba to nawet coś w domu naprawi. Myślę więc kolego, że i u Ciebie i u mnie wygląda to tak samo. Dla mnie to idealny związek partnerski w którym to żona głównie dba o dom a mąż jej w tym pomaga (a nie uważa się za jedynego żywiciela rodziny). Kiedyś rzeczywiście tak było (znaczy mężczyzna pracował w pracy a zona sie domem zajmowałe) tylko, że ten facet pracował po 16 godzin na dobę w fabryce lub kpalni, zarabiał tyle, że na jedzenie starczało a żona uprawiała kawałek pola, opiekowała się dziećmi i karmiła tego chłopa. I oczywiście ten mąż każdy zarobiony grosz oddawał żonie. To ja w takim razie proponuję dla zwolenników opozycji takie rozwiązanie. Nic w domciu nie robisz i całą pensje dajesz żonie... Pozdrawiam. Tylko, ze jak ja pierwszy wypaliłem z gębą to mnie teraz będą opluwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.02.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Troszkę sprostuję. Tutaj większość (jak to w Polsce bywa) -została mi włożona siłą. kurna, jesteś kobita z brodą czy jak? gdzie ci to wcisnęli na siłę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 17.02.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Świat idzie do przodu i dzisiejszych czasach wypłaty się przelewa na RORy więc ja mam dostęp do całej pensji męża i vice versa, bo mamy wspólne konto. A co to miałoby mieć wspólnego z podziałem obowiązków w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broda79 17.02.2009 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Przyczepiliście mi łatkę!!! Napisałem wyraźnie, że POMAGAM a nie ROBIĘ WSZYSTKO ZA ŻONĘ A ONA SIEDZI I DYRYGUJE Zasadnicza różnica. człowieku ja nigdy tak nie posprzątam w domu jak ona a ona raczej nie przetka szamba. Chyba że Twoja przetyka. To ja jej współczuję. Proszę czytać ze zrozumieniem i odpowiadać na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.02.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Tak jest ! A jak sie przetyka szambo ? ? Tak pytam, z ciekawosci....nie zebym zaraz chciala sprobowac..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.02.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Tak jest ! A jak sie przetyka szambo ? ? Tak pytam, z ciekawosci....nie zebym zaraz chciala sprobowac..... a ta dalej się wtrynia w miejscu przeznaczonym dla prawdziwych mężów Niech Was nie zmyli tylko ten męski nick (panowie - tak wygląda zdrada, he,he) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 17.02.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 a mówiłem ups , pisałem że to kobieco brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 18.02.2009 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Dobrze gadales, dostaniesz wodki . No i mowie, niech sie krzata skrzetnie w obejsciu nie mielac za duzo jezorem, bedzie ekonomiczny w utrzymaniu, dba o inwentarz zywy i materialny, spelnia wzorowo obowiazki malzenskie ......czasami moze zanucic cos pod nosem pod warunkiem, ze nie falszuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.03.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Żyje jeszcze któryś z tych Prawdziwych Mężów, bo jakoś się cicho zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 13.03.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Są przy Prawdziwych Żonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 14.03.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 a juści ! Żyją, gotują, gary myją, kibelki pucują, piorą, prasują, czasem się wódeczki napiją .... i sobie chwalą swoje połowy .... mój też dzisiaj ajerkoniaczek sączy bo mu kupiłam a jutro będzie podawał obiad, bo mnie nie będzie ..... ale sie zlitowałam i ugotowałam, bo jeszcze sie nie nauczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.03.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 a juści ! Żyją, gotują, gary myją, kibelki pucują, piorą, prasują, czasem się wódeczki napiją .... i sobie chwalą swoje połowy .... mój też dzisiaj ajerkoniaczek sączy bo mu kupiłam a jutro będzie podawał obiad, bo mnie nie będzie ..... ale sie zlitowałam i ugotowałam, bo jeszcze sie nie nauczył Podobnie jak mój, więc będzie trzeba jakiś przyspieszony kurs zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts