Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Prawdziwich Mężów

Broda79

Recommended Posts

• Odpowiedzi 182
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

BRAWO BRODA!

tak trzymaj i nie zmień się przypadkiem "z czasem" ;-)

Korzystając z upoważnienia ;-) zapisze do Twojego klubu mojego Męża - oczywiście jeśli Broda nie masz nic przeciwko 8)

PS Dziwię się facetom opowiadającym jakie to ich zony są okropne/fatalne/beznadziejne (i 100 innych epitetów) - tylko na takie Was "stać"? to nienajlepiej świadczy o Was... :roll:

...

Korzystając z upoważnienia ;-) zapisze do Twojego klubu mojego Męża - oczywiście jeśli Broda nie masz nic przeciwko 8)

... jasssssne, ... sam nie może zdecydować gdzie się ma ochotę przyłączyć :lol: :wink:

...

...

PS Dziwię się facetom opowiadającym jakie to ich zony są okropne/fatalne/beznadziejne (i 100 innych epitetów) - tylko na takie Was "stać"? to nienajlepiej świadczy o Was... :roll:

... hmmm ... a gdzieś to u "opozycji" wyczytałaś ? :o :roll:

Nie wiem czy jeszcze są miejsca - jak sama widzisz tabunami się Ci kulturalni rzucili a my chamowate stoim z boku i się śmiejem jak te jełopy...

tylko na takie Was "stać"

nie, stać nas na wiele więcej ale na tę resztę jest paragraf

...

... jasssssne, ... sam nie może zdecydować gdzie się ma ochotę przyłączyć :lol: :wink:

przecież pisze że z upowaznienia :roll: jak się ma sam wpisać skoro nie posiada osobowości forumowej ;-)

...

...

... hmmm ... a gdzieś to u "opozycji" wyczytałaś ? :o :roll:

ano u opozycji ;-)

A tera bedzie poważnie - Brodo kochany, w wątku o ciemieżonych, który podczytuję, acz nie pisuje, bo i tak głównie babki w nim piszą, gostki sobie robią jaja, i chociaż nie są to jaja najwyższych lotów ;-) to raczej nie sądzę, że mamy do czynienia z jaskiniowcami ;-) i nie trzeba ich od razu straszyć mydłem.

Dodam jeszcze, że odkładanie ciuchów na miejsce, trafianie do ubikacji i umiarkowanie w jedzeniu i piciu to nie jest jakiś straszny powód do dumy i gdyby było to czołowym osiągnieciem mojego faceta, to by chyba nie najlepiej o nim świadczyło ;-) Takich rzeczy można nauczyć już naczelne ;-) a od homosapiensa chciałoby sie troszkę więcej ;-)

A tera bedzie poważnie - Brodo kochany, w wątku o ciemieżonych, który podczytuję, acz nie pisuje, bo i tak głównie babki w nim piszą, gostki sobie robią jaja, i chociaż nie są to jaja najwyższych lotów ;-) to raczej nie sądzę, że mamy do czynienia z jaskiniowcami ;-) i nie trzeba ich od razu straszyć mydłem.

Dodam jeszcze, że odkładanie ciuchów na miejsce, trafianie do ubikacji i umiarkowanie w jedzeniu i piciu to nie jest jakiś straszny powód do dumy i gdyby było to czołowym osiągnieciem mojego faceta, to by chyba nie najlepiej o nim świadczyło ;-) Takich rzeczy można nauczyć już naczelne ;-) a od homosapiensa chciałoby sie troszkę więcej ;-)

musisz się wychylać,:-?

Broda był taki dumny, ze swojego braku poczucia humoru :roll:

dopiero teraz, uraziłaś jego ego :-?

a tak dobrze się zapowiadało :-?

Brodo kochany, w wątku o ciemieżonych, który podczytuję, acz nie pisuje, bo i tak głównie babki w nim piszą, gostki sobie robią jaja, i chociaż nie są to jaja najwyższych lotów ;-) to raczej nie sądzę, że mamy do czynienia z jaskiniowcami ;-) i nie trzeba ich od razu straszyć mydłem.

Alez oczywiście że robia jaja. I wszyscy o tym wiedzą. Ale przy okazji pisza troche na powaznie ... coby przemycic troche swoich opinii, przemysleń ... troche sie poprzezbywać, jak to moja babcia mówiła .....