Renia 03.02.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 dopóki mój sąsiad - fryzjer nie wytłumaczy go punkt po punkcie, niczego nie podpiszę. to Ty sie mierzysz do przystepowania do tego klubu ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.02.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 to Ty sie mierzysz do przystepowania do tego klubu ????????? Pepegiem Ci pojadę: a koleżankę to za przeproszeniem pogięło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 03.02.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 odpowiedź taka jak do Pepega wczoraj .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 03.02.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Szczerze mówiąc Brodo, to te wymagania to nie są zbyt wygórowane może oprócz tego używania pasty w stosunku do żony, nie obraź sie, ale chyba by mi się to nie spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.02.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 może by uzyć w stosunku do Ciebie dezodorantu... spodobałoby się bardziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 03.02.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 BRAWO BRODA! tak trzymaj i nie zmień się przypadkiem "z czasem" Korzystając z upoważnienia zapisze do Twojego klubu mojego Męża - oczywiście jeśli Broda nie masz nic przeciwko PS Dziwię się facetom opowiadającym jakie to ich zony są okropne/fatalne/beznadziejne (i 100 innych epitetów) - tylko na takie Was "stać"? to nienajlepiej świadczy o Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 03.02.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 może oprócz tego używania pasty w stosunku do żony, nie obraź sie, ale chyba by mi się to nie spodobało Napastowanie Ci się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.02.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ... Korzystając z upoważnienia zapisze do Twojego klubu mojego Męża - oczywiście jeśli Broda nie masz nic przeciwko ... jasssssne, ... sam nie może zdecydować gdzie się ma ochotę przyłączyć ... ... PS Dziwię się facetom opowiadającym jakie to ich zony są okropne/fatalne/beznadziejne (i 100 innych epitetów) - tylko na takie Was "stać"? to nienajlepiej świadczy o Was... ... hmmm ... a gdzieś to u "opozycji" wyczytałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 03.02.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Renia, jo Ci pszaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 prawdziwy mąż musi być ciemiężony inaczej będzie mientkim ciulikiem to powiedziałam ja ...żona prawdziwie ciemiężonego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 03.02.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 a ....... złoty środek nie istnieje ?cóś pomiędzy ciemiężeniem a mientkim ciulikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.02.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Korzystając z upoważnienia zapisze do Twojego klubu mojego Męża - oczywiście jeśli Broda nie masz nic przeciwko Nie wiem czy jeszcze są miejsca - jak sama widzisz tabunami się Ci kulturalni rzucili a my chamowate stoim z boku i się śmiejem jak te jełopy... tylko na takie Was "stać" nie, stać nas na wiele więcej ale na tę resztę jest paragraf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 03.02.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 prawdziwy mąż musi być ciemiężony inaczej będzie mientkim ciulikiem to powiedziałam ja ...żona prawdziwie ciemiężonego męża a to na zasadzie analogii do jak sie zony ni e bije, to jej watroba gnije ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 03.02.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Nie wiem czy jeszcze są miejsca - jak sama widzisz tabunami się Ci kulturalni rzucili a my chamowate stoim z boku i się śmiejem jak te jełopy... jakies kompleksy tera wychodzą ... czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 03.02.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ... Korzystając z upoważnienia zapisze do Twojego klubu mojego Męża - oczywiście jeśli Broda nie masz nic przeciwko ... jasssssne, ... sam nie może zdecydować gdzie się ma ochotę przyłączyć przecież pisze że z upowaznienia jak się ma sam wpisać skoro nie posiada osobowości forumowej ... ... PS Dziwię się facetom opowiadającym jakie to ich zony są okropne/fatalne/beznadziejne (i 100 innych epitetów) - tylko na takie Was "stać"? to nienajlepiej świadczy o Was... ... hmmm ... a gdzieś to u "opozycji" wyczytałaś ? ano u opozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 prawdziwy mąż musi być ciemiężony inaczej będzie mientkim ciulikiem to powiedziałam ja ...żona prawdziwie ciemiężonego męża a to na zasadzie analogii do jak sie zony ni e bije, to jej watroba gnije ? tu bym dyskutowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 03.02.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A tera bedzie poważnie - Brodo kochany, w wątku o ciemieżonych, który podczytuję, acz nie pisuje, bo i tak głównie babki w nim piszą, gostki sobie robią jaja, i chociaż nie są to jaja najwyższych lotów to raczej nie sądzę, że mamy do czynienia z jaskiniowcami i nie trzeba ich od razu straszyć mydłem. Dodam jeszcze, że odkładanie ciuchów na miejsce, trafianie do ubikacji i umiarkowanie w jedzeniu i piciu to nie jest jakiś straszny powód do dumy i gdyby było to czołowym osiągnieciem mojego faceta, to by chyba nie najlepiej o nim świadczyło Takich rzeczy można nauczyć już naczelne a od homosapiensa chciałoby sie troszkę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.02.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A tera bedzie poważnie - Brodo kochany, w wątku o ciemieżonych, który podczytuję, acz nie pisuje, bo i tak głównie babki w nim piszą, gostki sobie robią jaja, i chociaż nie są to jaja najwyższych lotów to raczej nie sądzę, że mamy do czynienia z jaskiniowcami i nie trzeba ich od razu straszyć mydłem. Dodam jeszcze, że odkładanie ciuchów na miejsce, trafianie do ubikacji i umiarkowanie w jedzeniu i piciu to nie jest jakiś straszny powód do dumy i gdyby było to czołowym osiągnieciem mojego faceta, to by chyba nie najlepiej o nim świadczyło Takich rzeczy można nauczyć już naczelne a od homosapiensa chciałoby sie troszkę więcej musisz się wychylać, Broda był taki dumny, ze swojego braku poczucia humoru dopiero teraz, uraziłaś jego ego a tak dobrze się zapowiadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 03.02.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 a jak sie zapisze, to czy bede mogl chodzic na qr....y? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 03.02.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Brodo kochany, w wątku o ciemieżonych, który podczytuję, acz nie pisuje, bo i tak głównie babki w nim piszą, gostki sobie robią jaja, i chociaż nie są to jaja najwyższych lotów to raczej nie sądzę, że mamy do czynienia z jaskiniowcami i nie trzeba ich od razu straszyć mydłem. Alez oczywiście że robia jaja. I wszyscy o tym wiedzą. Ale przy okazji pisza troche na powaznie ... coby przemycic troche swoich opinii, przemysleń ... troche sie poprzezbywać, jak to moja babcia mówiła ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts