cieszynianka 03.02.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 a ....... złoty środek nie istnieje ? cóś pomiędzy ciemiężeniem a mientkim ciulikiem ? Oczywiście, że istnieje: ciemiężony miętki ciulik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 03.02.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 musisz się wychylać, Broda był taki dumny, ze swojego braku poczucia humoru dopiero teraz, uraziłaś jego ego a tak dobrze się zapowiadało No muszę, bo się uduszę A dlaczego uraziłam ego? Przecież zgadzam się, że to ładnie uzywać mydła, o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.02.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ale on był tak przejęty swoją misją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 03.02.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 wiem ze tego czego nie powinno sie robic z zona, robie z q. wiec jak to sie ma do obecnosci w tym klubie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 03.02.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ale sympatyczny jest i od mydła nie stroni, pomóc chciałam, wyciągnąć dłoń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.02.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 nie są to jaja najwyższych lotów hę? i nie trzeba ich od razu straszyć mydłem http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 03.02.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 wystarczy wyskoczyc do "masarni" japonskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.02.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Jedni się boją wody święconej, a inni mydła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 03.02.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 nie są to jaja najwyższych lotów hę? Zlituj sie i nie każ mi cytować tych pereł dowcipu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.02.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ... Korzystając z upoważnienia zapisze do Twojego klubu mojego Męża - oczywiście jeśli Broda nie masz nic przeciwko ... jasssssne, ... sam nie może zdecydować gdzie się ma ochotę przyłączyć przecież pisze że z upowaznienia jak się ma sam wpisać skoro nie posiada osobowości forumowej ... ubezwłasnowolniony jest ... ... PS Dziwię się facetom opowiadającym jakie to ich zony są okropne/fatalne/beznadziejne (i 100 innych epitetów) - tylko na takie Was "stać"? to nienajlepiej świadczy o Was... ... hmmm ... a gdzieś to u "opozycji" wyczytałaś ? ano u opozycji Kłamiesz przejrzałem cały "wątek" ... nigdzie, nikt nie napisał, że ma okropną żonę ... nigdzie, nikt nie napisał, że ma fatalną żonę, co najwyżej: Jakakolwiek forma tresury może mieć fatalne skutki - np mutacja w Jacykowa ... nigdzie, nikt nie napisał, że ma beznadziejną żonę, co najwyżej: to u Reni: życie jest zdecydowanie za krótkie... i beznadziejne bez kota w domu ! ... jakieś przykłady z pozostałych (i 100 innych epitetów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.02.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Tak to bywa, gdy się nie czyta dokładnie i wyciąga fałszywe wnioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.02.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Zlituj sie i nie każ mi cytować tych pereł dowcipu no dobra. czując że jednak jesteś trochę po naszej stronie lituję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.02.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Brodo kochany, w wątku o ciemieżonych, który podczytuję, acz nie pisuje, bo i tak głównie babki w nim piszą, gostki sobie robią jaja, i chociaż nie są to jaja najwyższych lotów to raczej nie sądzę, że mamy do czynienia z jaskiniowcami i nie trzeba ich od razu straszyć mydłem. Alez oczywiście że robia jaja. I wszyscy o tym wiedzą. Ale przy okazji pisza troche na powaznie ... coby przemycic troche swoich opinii, przemysleń ... troche sie poprzezbywać, jak to moja babcia mówiła ..... ... no Renia ... coś Ty ... lecę do garów, ... małżka za godzinę z roboty wraca ... jak mnie jutro nie będzie u Ciemiężonych tzn, że nie zdążyłem ugotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.02.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 najgorsze co może być to: brak poczucia humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.02.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 najgorsze co może być to: brak poczucia humoru Powinna za to być ustawowa kara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.02.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 wystarczy wyskoczyc do "masarni" japonskiej. ... eeetammm ... w japońskiej to tylko "jakotako" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 03.02.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 wystarczy wyskoczyc do "masarni" japonskiej. ... eeetammm ... w japońskiej to tylko "jakotako" dlatego jak widze stara, to wole zabrac sie za patelnie jak za gary. ps. duza jak kapelusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.02.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Chef, zadzwoń po pizze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.02.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Chef, zadzwoń po pizze ... chcesz żebym z "gościnnego" pod most trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.02.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 chcesz żebym z "gościnnego" pod most trafił miałbyś odpowiedź na pytanie z podpisu unde venis et quo tendis-----------> z gościnnego pod most Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts