Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Prawdziwich Mężów

Broda79

Recommended Posts

• Odpowiedzi 182
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...

Korzystając z upoważnienia ;-) zapisze do Twojego klubu mojego Męża - oczywiście jeśli Broda nie masz nic przeciwko 8)

... jasssssne, ... sam nie może zdecydować gdzie się ma ochotę przyłączyć :lol: :wink:

przecież pisze że z upowaznienia :roll: jak się ma sam wpisać skoro nie posiada osobowości forumowej ;-)

... ubezwłasnowolniony jest :o

...

...

PS Dziwię się facetom opowiadającym jakie to ich zony są okropne/fatalne/beznadziejne (i 100 innych epitetów) - tylko na takie Was "stać"? to nienajlepiej świadczy o Was... :roll:

... hmmm ... a gdzieś to u "opozycji" wyczytałaś ? :o :roll:

ano u opozycji ;-)

Kłamiesz :roll: przejrzałem cały "wątek" :roll:

... nigdzie, nikt nie napisał, że ma okropną żonę

... nigdzie, nikt nie napisał, że ma fatalną żonę,

co najwyżej:

Jakakolwiek forma tresury może mieć fatalne skutki - np mutacja w Jacykowa

... nigdzie, nikt nie napisał, że ma beznadziejną żonę,

co najwyżej: to u Reni: :)

życie jest zdecydowanie za krótkie...

i beznadziejne bez kota w domu !

... jakieś przykłady z pozostałych

(i 100 innych epitetów)
:lol: :roll:

Brodo kochany, w wątku o ciemieżonych, który podczytuję, acz nie pisuje, bo i tak głównie babki w nim piszą, gostki sobie robią jaja, i chociaż nie są to jaja najwyższych lotów ;-) to raczej nie sądzę, że mamy do czynienia z jaskiniowcami ;-) i nie trzeba ich od razu straszyć mydłem.

Alez oczywiście że robia jaja. I wszyscy o tym wiedzą. Ale przy okazji pisza troche na powaznie ... coby przemycic troche swoich opinii, przemysleń ... troche sie poprzezbywać, jak to moja babcia mówiła .....

... no Renia :evil: ... coś Ty :roll: :wink:

... lecę do garów, ... małżka za godzinę z roboty wraca :) :roll: ... jak mnie jutro nie będzie u Ciemiężonych tzn, że nie zdążyłem ugotować :lol: :wink: