Chef Paul 03.02.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 chcesz żebym z "gościnnego" pod most trafił miałbyś odpowiedź na pytanie z podpisu unde venis et quo tendis-----------> z gościnnego pod most ... tiaaa ... http://www.chefpaul.net/smiles/trip2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 03.02.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 PS Dziwię się facetom opowiadającym jakie to ich zony są okropne/fatalne/beznadziejne (i 100 innych epitetów) - tylko na takie Was "stać"? to nienajlepiej świadczy o Was... ... hmmm ... a gdzieś to u "opozycji" wyczytałaś ? ano u opozycji Kłamiesz przejrzałem cały "wątek" ... nigdzie, nikt nie napisał, że ma okropną żonę ... nigdzie, nikt nie napisał, że ma fatalną żonę, co najwyżej: Jakakolwiek forma tresury może mieć fatalne skutki - np mutacja w Jacykowa ... nigdzie, nikt nie napisał, że ma beznadziejną żonę, co najwyżej: to u Reni: życie jest zdecydowanie za krótkie... i beznadziejne bez kota w domu ! a toś mnię przejrzał, hi hi OK - nie napisał wprost a "w o gule" to sobie jaja robicie z Brody, a to on miał jaja żeby taki temat założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 03.02.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 z jajami bywa roznie. jestes tego pewny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 03.02.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 z jajami bywa roznie. jestes tego pewny? pewnym można być jedynie podatków. I śmierci...chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 03.02.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 a "w o gule" to sobie jaja robicie z Brody, a to on miał jaja żeby taki temat założyć eeeeeee może zona mu kazała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.02.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 a "w o gule" to sobie jaja robicie z Brody, a to on miał jaja żeby taki temat założyć nie cuduj. ten temat to niezłe jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 04.02.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 mój powiedział że do takiego klubu się nie zapisze nawet jakby mu jaja prądem traktowali............to co opisał Broda jest nie możliwe, nie wykonalne......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.02.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 jakby mu jaja prądem traktowali doświadczony kuffa w cierpieniu ten Twój stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 04.02.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 mój powiedział że do takiego klubu się nie zapisze nawet jakby mu jaja prądem traktowali............to co opisał Broda jest nie możliwe, nie wykonalne......... wykonalne, wykonalne to co, pisze sie do konkurencji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 04.02.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 mój powiedział że do takiego klubu się nie zapisze nawet jakby mu jaja prądem traktowali............to co opisał Broda jest nie możliwe, nie wykonalne......... wykonalne, wykonalne to co, pisze sie do konkurencji ? to jest niewykonalne - ten statut to takie melodramatyczne science-fiction z elementami romantyzmu masochistycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.02.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 nie przesadzaj. Moim zdaniem to Mortal Kombat przynajmniej jeżeli chodzi o motto : "Nothing In This World Has Prepared You For This " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 04.02.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 mój powiedział że do takiego klubu się nie zapisze nawet jakby mu jaja prądem traktowali............to co opisał Broda jest nie możliwe, nie wykonalne......... Nie-wy-ko-nal-ne? To ja pisałam, że to nie są żadne wymagania, a Ty mówisz, że niewykonalne? To ja mam jednak świetnego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.02.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 o kurcze, niechcący zajrzałem i się wpisałem. Przepraszam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.02.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 o kurcze, niechcący zajrzałem i się wpisałem. Przepraszam mocno przepraszam...? teraz musisz oddać Brodzie wszystkie pieniądze i dobra a w dodatku córkę - jako kapłankę jego świątyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 04.02.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 To ja pisałam, że to nie są żadne wymagania, a Ty mówisz, że niewykonalne? To ja mam jednak świetnego męża tera sie będziemy licytować kto ma lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 04.02.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 No bo zobacz Renia, jakie to są horrendalne wymagania - żeby se kanapkę zrobił, mydła użył, drzwi otworzył w aucie, nie chlał na umór i był miły dla żony? Normalnie horror jakiś, nie? Nie do przeskoczenia dla normalnego człowieka Panowie, czuj duch i bagnety w dłoń, bo Was w niewolę jakowąś chce Broda zapędzić ja bym go zabanowała dla pewności, bo jeszcze następnym razem posunie się do tego, że każe buty wycierać i mowić "dziękuję" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.02.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 ja zalicytuję za "moją" W skali od 1 do 10 ma chyba takiego na 9+ I nie mówcie mi że ona się z tym nie zgadza, bo nie potwierdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.02.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 ja zalicytuję za "moją" ja za swoją nie próbuję. Od dawna podejrzewam, że jest ze mną dla pieniędzy i bajecznego sexu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.02.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 o kurcze, niechcący zajrzałem i się wpisałem. Przepraszam mocno przepraszam...? teraz musisz oddać Brodzie wszystkie pieniądze i dobra a w dodatku córkę - jako kapłankę jego świątyni zapomniałeś o jednym ....... zakaz wstępu na stadion Górnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 04.02.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 No bo zobacz Renia, jakie to są horrendalne wymagania - żeby se kanapkę zrobił, mydła użył, drzwi otworzył w aucie, nie chlał na umór i był miły dla żony? taaaaa .... a oni zaraz, że uciemiężeni ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts