cieszynianka 06.02.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 szczotka do zębów i Colgate też. I jeszcze maszynka do golenia...same koszty Zapomniałeś doliczyć piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 07.02.2009 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Czarno na bialym widac jak kosztowna jest impreza pod tytulem " Maz ". A o kryzysach egzystencjonalnych mezow juz bylo czy jeszcze do tego nie doszlismy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 07.02.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Mam wśród znajomych wieloletnie małżeństwo, w którym: on zarabia pieniążki on robi zakupy on pierze i sprząta on podejmuje gości i gotuje a ona po prostu j e s t ! miłość do żony - bo wpatrzony w małżonkę jak w obraz eeeeeee..... któś go zaczarował .... jak sie obudzi, to mu zasłona z oczu spadnie i zobaczy ja w innym świetle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 07.02.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 jak ona chce pic na imrezie to pije, nastepnym razem ja pije, a jak chcemy oboje pic to idziemy na piechote.. pozdro.. taxi mozna zamowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 08.02.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 taxi jest drozsze w utrzymaniu... moze lepiej pic w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.02.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Picie nawet w domu tez drogo wychodzi a trzeba minimalizowac koszty ( kryzys ! ) przy maksymalizacji wydajnosci - niech pracuje w domu i obejsciu , nie mielac za duzo jezorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 14.02.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Przeczytałem i zwątpiłem, chyba pisane kobiecą ręką, dziwny ten prawdziwy mężczyzna jakoś tak zabrzmiało KPM czyli klub prawdziwych mięczaków - sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 14.02.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Eugeniusz !!! Chlopie, nie każdy chłop (taki jak Broda) to mięczak i nie każdy twardziel czy macho (tak jak Ty) .....oprócz bieli i czerni istnieje mnóóóóóóstwo odcieni popielu .....lubimy generalizowac, ach jak lubimy... i w skrajności wpadać ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 14.02.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Syna spłodziłem, drzewo zasadziłem pozostał tylko dom Gieniu, skarbie, czy jak zasadze na wiosne drzewo, bo syna juz urodziłam i dom zbudowałam (a to znacznie trudniejsze, zapewniam Cię, niż wlożenie badyla w ziemię), to też będe prawdziwem menszczyznom ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 14.02.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Eugeniusz !!! Chlopie, nie każdy chłop (taki jak Broda) to mięczak i nie każdy twardziel czy macho (tak jak Ty) ..... oprócz bieli i czerni istnieje mnóóóóóóstwo odcieni popielu ..... lubimy generalizowac, ach jak lubimy... i w skrajności wpadać ..... no no no no tylko nie chłopie - oczywiście masz rację, ale post brzmi baaaaaaaaaaardzo dziwnie iiiiiiiiiiiiii moooooooooooooooocno naciągany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 14.02.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 no no no no tylko nie chłopie zadziwiasz mnie, transwestytą jesteś czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 14.02.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 jestem Mężczyzna i to brzmi dumnie i raczej nie macho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 14.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 czyli jednak chłop=mężczyzna ???? No ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.02.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 W odpowiedzi na płaczliwe narzekania jednego z forumowiczów zakładam tutaj w opozycji Klub Prawdziwych Mężów zwany również Klubem Prawdziwych Mężczyzn. Do niego to zapraszam te osoby, które dzielnie, twardo i mężnie, jak prawdziwi mężczyźni, dźwigają na swoich barkach przecudowny i jakże miły obowiązek utrzymania i opiekowania się rodziną. nie twierdzę, że moja zona akurat nie marudzi, bo takiej żony nie ma, ale jako PRAWDZIWY MĄŻ - MĘŻCZYZNA z miłości i z miłością przyjmuje te nieliczne ciosy i staram się w prowadzeniu domu pomagać jak tylko się da i jak zdolności moje na to pozwalają. W związku z tym, w opozycji do bardziej wrażliwej części męskiej (niby) części postanawiam założyć Klub Prawdziwych Mężów (Mężczyzn) w skrócie KPM. Do jego głównych założeń proponuję następujące punkty: 1. Być zawsze wsparciem naszej partnerce zarówno jako pomoc w wypełnianiu części domowych obowiązków jak i odciążeniu jej od niektórych czynności, jakie sami bez większego wysiłku jesteśmy w stanie wykonać. Bo do jasnej anielki wiem że kanapka od zony jest lepsza, ale nie wymagajmy tego od niej jak akurat kwiatki przesadza albo dziecka myje. Nam by sie też nie podobało, gdyby ktoś oderwał nas od naszych "robótek".Jezeli chodzi o "podaj mi piwo kobieto" to juz bez dyskusji po piwsko sami idziemy do lodówki i jeszcze drina żonie robimy. 2. Brudne skarpetki, bluzki itp itd wrzucamy w kosz do tego przeznaczony, sweterki, bluzki itp itd do szafki albo przynajmniej w miejsca mało widoczne. 3. Czasem nawet w stosunku do zony używajmy mydła, gąbki, pasty i dezodorantu. W końcu ona z nami przebywa na co dzień. 4. Nie upijajmy się na każdej imprezie jak koledzy/mężowie. Nie przynośmy im wstydu a raczej powód do dumy, kiedy męża koleżanki z pracy będziemy musieli wynosić z pięcioma innymi przytomnymi kolegami. Poza tym ma to swoje plusy - na drugi dzień zero kaca i wdzięczność ogromna żony naszej a także - to co dla mnie bezcenne - błysk dumy z Nas panowie w oku ukochanej. 5. Drobne ale ważne - otwierajmy naszym żonom drzwi w samochodzie. To podstawowa zasada kultury. Nie traktujmy żony ja kolegę tylko jak damę. 6. Myślimy o tym, w jaki sposób zawracamy się do naszego kochanie w towarzystwie. Pamiętamy, ze nasza żona to nasz skarb. Im bardziej go chwalić będziemy tym bardziej będzie on cenny w oczach innych. Oczywiście program Nasz, w przeciwieństwie do miększej opozycji, będzie rozwijał się stopniowo i nie będzie party na trzech zasadach - daj mi jeść, daj mi pić, daj mi święty spokój. To program nierozwojowy, zacofany i pochodzący z najgłębszych zakamarków ciemnogrodu. Pozdrawiam - Prawdziwy Mężczyzna - tymczasowy prezes KPM Kurna, Kaziu Marcinkiewicz sprzed 4 lat, jak nic!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 15.02.2009 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 czyli jednak chłop=mężczyzna ???? No ! nieprawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 15.02.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 no to sprecyzujmy odmiany męskie:ladacomientki ciulikfajtłapałamagaciamciaramciachłoptwardzielmachomężczyznababochłop prosze o wsparcie, muszem sie zająć żeberkami .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZABRA 15.02.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ja znam jeszcze "cienkiego w pasie". To taki, co sam nie podniesie, nie przeniesie, łopatą nie popracuje, bo zawsze jakiś taki bieny - chorowity. (a po godzininie cudownie mu przechodzi - SAMO!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 15.02.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 muszem sie zająć żeberkami .... Stwórca też tak kiedyś powiedział do Adama, no i jak sie to skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 15.02.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.02.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 muszem sie zająć żeberkami .... Stwórca też tak kiedyś powiedział do Adama, no i jak sie to skończyło Powstał Klub Ciemiężonych Mężów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts