moniagrzes 02.02.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witamy i zapraszamy do komentarzy ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.02.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Mam przyjemność jako pierwsza powitać nowych budujących, zatem witam i życzę duuużo wytrwałości Jak Wam się udało zrobić zdjęcie z lotu ptaka? Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 06.02.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Też witam i życzę wytrwałości w budowie Fajny domek i fajna działka, przynajmniej prosta Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniagrzes 06.02.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Mam przyjemność jako pierwsza powitać nowych budujących, zatem witam i życzę duuużo wytrwałości Jak Wam się udało zrobić zdjęcie z lotu ptaka? Super Witamy pierwszych gości w naszym Dzienniku fajny ten wasz dworeczek!! a to zdjęcie z lotu ptaka to program Google Earth --polecam, można zobaczyć zdjęcie satelitarne każdego miejsca na ziemi( również waszej działeczki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 10.02.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Myślę, że tendach nad garażem można obniżyć w stosunku do dachu nad domkiem, myślę to wygląda całkiem nieźle, ale nie wiem jak rozwiązać przejście pomiędzy tymi pomieszczeniami Zerknij tuhttp://www.archon.pl/projekt_domu/dom_w_ananasach/m44bf7d63034f4,1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniagrzes 10.02.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Co do dachu zapadła już decyzja--wyrównamy z domkiem-taki uszczerbiony był brzydki a co do twojego linku to sie nie otwiera i nie wiemy o co chodzi....popraw go.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 11.02.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Przykro mi ale rzeczywiście nie działa ten link, wczoraj było OK, ale jeżeli decyzja zapadła to nie ma o czym gadać. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniagrzes 30.05.2009 02:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Uprawomocnienie się pozwolenia, myśleliśmy, że 14 dni od daty na decyzji, niestety nie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK1719505197 01.06.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No świetny pomysł z dziennikiem budowy. A jak długo czeka się na uprawomocnienie pozwolenia na budowę, bo wydawało mi się właśnie, że 14 dni od daty decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniagrzes 04.06.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dzieki! a z uprawomocnieniem się jest taka historia ze 14 dni ale nie od daty jaka widnieje na decyzji tylko od odebrania przez ostatniego sąsiada AWIZA , w ktorym informuje się go iż dostaliscie pozwolenie. a co jesli sąsiad gdzieś wyjechał i nie odbiera awiza??? naprawde nie wiem!!! ale na szczeście to już za nami.... wczoraj pozwolenie uprawomocnione.))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK1719505197 10.06.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 No to teraz tylko aby domek rósł w oczach- więc trzymamy kciuki za pomyślną i szybką budowę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 18.06.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witam i pozdrawiam, widzę, że nas gonicie, jak sobie pomyślę o tej "ziemi" to do dzisiaj mam gęsią skórkę, ale teraz już jest fajnie. Powodzenia i cierpliwości. A odnośnie uprawomocnienia to też się zdziwiłam jak usłyszałam o tym Awizo, ale nie było tak strasznie i po 3 tygodniach poszłam po pieczatkę i dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniagrzes 08.08.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 dużo się zmienia na budowie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniagrzes 25.09.2009 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 cięzko o regularne wpisy do dziennika.....tyle się dzieje....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniagrzes 18.11.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Nowe zdjęcia Lukrecja z Archonu Wadowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goga1983 22.11.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witam Śledzę Wasz dziennik już od jakiegoś czasu. Gratuluję postępów!! My nadal czekamy na dachówkę... mam nadzieję, że ruszymy od tego tygodnia, oby pogoda dopisała, bo już coraz niebezpieczniej się robi, grudzień za pasem... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniagrzes 22.11.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Aktualnie jesteśmy na etapie ocieplania styropianem od zewnątrz i hydraulik robi wodę i kanalizację wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wester 28.11.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witam Piękna lukrecja Kiedy planujecie się wprowadzić? Jeszcze zima chyba bo widzę ze się "docieplacie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniagrzes 29.11.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witamy. termin wprowadzki nawet nam nie jest znany )) zobaczymy jak to będzie. W tą zimę nie ma szans(nie mamy jeszcze tynków ani wylewek ani tym bardziej prądu i gazu (() Na pewno w przyszłym roku.....ale kiedy to samo wyjdzie w praniu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniagrzes 17.12.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Nowe zdjęcia )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts