Redakcja 15.05.2015 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 (edytowane) Polecamy do obejrzenia nasz film z cyklu: Wybór na 5. Jakie 5 cech ma dobrej jakości parownica? Zobacz inne filmy poradnikowe murator.tv - Telewizji Budowlanej Muratora Edytowane 12 Marca 2018 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sekretarka 07.12.2015 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Postanowiłam zakupić parownice, ale teraz odwieczne pytanie który model będzie dla mnie najlepszy, chciałam coś poręcznego, ale zarazem mocnego. W tych większych parownicach wyglądających jak odkurzacze przeraża mnie to ciągnięcie tego za sobą, podobają mi się modele mniejsze takie jak Karcher SC1 premium + zestaw podłogowy, biorę też pod uwagę Black&Decker FSMH1621R 10 w 1., ale czy te modele dobrze czyszczą, czy dają rade ? Czy mógłby mi ktoś pomóc i wypowiedzieć się na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domini3ka 21.02.2016 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Polecam parownicę karchera, mamy już od 3 lat i wszystko działa jak należy, żona nie wyobraża sobie mycia podług bez parownicy Mamy dokładnie ten model, może nie jest z najwyższej półki ale robi robotę jak należy http://123budujemy.pl/dom/parownica-karcher-sc-2-550-c/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 26.07.2016 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 zaglebiam sie w temat parownic ale widze ze opinii nie ma tak wiele jak bym oczekiwala. Poniewaz mieszkam w bloku myslalam o najmniejszym urządzeniu sc1 karcher. Głowny cel to jasne fugi. Moj maz zaciagal jezyka w tym temacie i polecili zdecydowanie inny cenowo i gabarytowo model sc3. Nie chce wydawac tyle pieniedzy bo nie mam przekonania czy ten sprzet faktycznie dziala. A moze ktos z Was ma urzadzenie parownica z Tchibo? czesto maja w sprzedazy teraz rowniez cena zdecydowanie nizsza patrzylam rowniez 3 bary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts