nadusia30 02.02.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witam Jeżeli ktoś ma jakieś pytania, rady lub sugestie to prosze o wpisy To moja pierwsza "budowa" i w dodatku samodzielna: tylko ja i wykonawcy ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.02.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 No to ja sie wpisze. Gratuluje i zycze wszystkiego dobrego na polu bitwy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nadusia30 02.02.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nie wiem, czy mam dziękować. No niestety, dopiero się zaczęło, a mnie już wykończyła ściana w łazience ... nie wiem, co będzie dalej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 mało widac na tych zdjeciach. spróbuj ując tak łazienke zeby bylo widac wiecej.A tą elektryke to dlaczego zrobilas sobie w kaflu? Nie dalo sie na gołej scianie? To jest sciana z lustrem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nadusia30 03.02.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 No z tego co wiem, to już wszystko zostało skute i ułożono wszystko wg mojego projektu. Zdjęcia kolejne zrobię w sobotę, jak będę w mieszkaniu. Co do elektryki to ładnie będą kinkiety oświetlać lustro pod spodem. To akurat było zamierzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 nie wiem czy dobrze zrozumialam. Lustro bedzie odsuniete od sciany i pod spodem bedą kinkiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nadusia30 03.02.2009 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Nie, to nie tak. Lustro będzie wpuszczone na całej długości ścianki, a nad nim będzie jeden pas płytek ciemnych i na tym pasie będą kinkiety. Kinkiety będą oświetlać lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sray 20.06.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Witam, Bardzo podobają mi się Pani panele, jakiej są firmy i jaki to kolor? Pozdrawiam,Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nadusia30 20.06.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Bardzo się cieszę, że się podobają To KRONOPOL - jedna podłoga to seria Old Style, a druga Elegance Line. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asuulek 14.07.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Podglądnęłam wnętrza i gratuluję super mieszkanka. Bardzo mi się spodobały twoje płytki z paradyża (Percy Beige)Wiem że nowe mieszkanie to masa pracy i brak czasu, ale gdybyś znalazła chwilkę to proszę zrób jeszcze jakieś zdjęcia tych płytek z bliska i pod różnym kątem. Będę bardzo wdzieczna bo na stronie Paradyża są takie małe te zdjęcia.Ty masz ten półpoler czy mat? Będę wdzieczna za zdjęcia. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nadusia30 15.07.2009 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 To półpoler, ale robienie kolejnych zdjęć nic nie da, bo kolor jest inny niż w rzeczywistości - proponuję zobaczyć na żywo w magazynie sklepu. Płytki są różne, są jakby pobrudzone - w jednym świetle wpadają w beż, w innym z szarość, a jeszcze w innym w żółć. Rano w świetle dziennym są białe z szarymi maziajami. Na początku byłam trochę zdziwiona, że tak to wygląda, ale potem bardzo mi się spodobały - idealnie pasują do zielonych - oliwkowych ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bober0 22.11.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Czy mogłabyś zamieścić zdjęcia całości łazienki?Też jestem zainteresowany tymi płytkami i chciałbym to w całości kompozycji zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts