sylwester_iwanicki 02.02.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 mam pytanie chwiałbym się dowiedzieć czy są jakieś kredyty na remont domku jednorodzinnego, fakt faktem jest on leciwy 1932 roku i nie był jeszcze remontowany generalnie. w poprzednich latach były wykonywane remonty ale na dzień dzisiejszy jest jeszcze dużo do zrobienia np. centralne ogrzewanie, ocieplenie budynku, dach, powiększenie ganku i do wyremontowania i przebudowy. wiec zwracam się z prośba o odp. na moje pytanie czy są takie kredyty lub jakies inne źródło finansowe żeby wyremontować i przebudować troche dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uranos 03.02.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 nie wiem czy zauważyłeś, ale na tym forum jest taka tendencja do formuowania swoiego problemu już na etapie tytułu wiadomości. To ułatwia życie. Myslałeś o doradcach kredytowych?? Napisz coś więcej ile potrzebujesz, jaki dom (może to zabytek) itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts