Guzmanka 27.04.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ale macie przejścia. Po takim starcie może być tylko lepiej. Trzymam za to kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 27.04.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Wow, ale mieliscie problemy! Trzymam kciuki, zeby bylo o wiele, wiele lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 27.04.2009 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Kurcze, chyba mieliśmy nie budować tego domu. Powoli tracę wenę. Na budowie problemy, od dwóch miesięcy szukam pracy i nic. Mam coraz czarniejszą wizję co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 27.04.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ale macie przejścia. Po takim starcie może być tylko lepiej. Trzymam za to kciuki. Pamiętasz jak jakiś czas temu sama sie pocieszałam, że nie ma tego złego ...? Chyba przestaje się sprawdzać. Najbardziej mnie przeraża ta moja praca, a właściwie że jej nie mam. Nie miałam pojęcia że będzie tak trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 27.04.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Wow, ale mieliscie problemy! Trzymam kciuki, zeby bylo o wiele, wiele lepiej! Od miesięcy marzę abyśmy dobrnęli do waszego etapu. Trzymaj kciuki!!! Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.04.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ale macie przejścia. Po takim starcie może być tylko lepiej. Trzymam za to kciuki. Pamiętasz jak jakiś czas temu sama sie pocieszałam, że nie ma tego złego ...? Chyba przestaje się sprawdzać. Najbardziej mnie przeraża ta moja praca, a właściwie że jej nie mam. Nie miałam pojęcia że będzie tak trudno. Słuchaj, musi być gorzej, żeby później mogło być lepiej. Uszy do góry. Wierzę, że musi być dobrze. Może nie z godziny na godzinę, nie z dnia na dzień, ale wrótce .... zobaczysz. Znajdziesz pracę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 27.04.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ale macie przejścia. Po takim starcie może być tylko lepiej. Trzymam za to kciuki. Pamiętasz jak jakiś czas temu sama sie pocieszałam, że nie ma tego złego ...? Chyba przestaje się sprawdzać. Najbardziej mnie przeraża ta moja praca, a właściwie że jej nie mam. Nie miałam pojęcia że będzie tak trudno. Słuchaj, musi być gorzej, żeby później mogło być lepiej. Uszy do góry. Wierzę, że musi być dobrze. Może nie z godziny na godzinę, nie z dnia na dzień, ale wrótce .... zobaczysz. Znajdziesz pracę... Fakt że jak zbyt długo jest dobrze to czeka sie kiedy coś się zawali. Cykle to cykle. Nic na to nie poradzimy. W sumie gospodarka też teraz w dołku i nie narzeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 27.04.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Od miesięcy marzę abyśmy dobrnęli do waszego etapu. Trzymaj kciuki!!! Ej, jeszcze chwil kilka i nas wyprzedzicie Potem bedziemy 'odgapiac' Wasze ciekawe rozwiazania! A jesli chodzi o prace... Nie zniechecaj sie, szukaj, na pewno znajdziesz! Trzymam mocno kciuki. I pomysl o dobrych stronach - masz czas na zalatwianie tych wszystkich spraw zwiazanych z budowa, na dopilnowanie wykonawcow. To bardzo wazne! W ogole bardzo Cie podziwiam, bo u nas takimi rzeczmi zajmowal sie maz... Lepiej, zeby nie czytal Twojego dziennika, bo zostaniesz kolejna kobieta stawiana mi za wzor... Glowa do gory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 27.04.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Od miesięcy marzę abyśmy dobrnęli do waszego etapu. Trzymaj kciuki!!! Ej, jeszcze chwil kilka i nas wyprzedzicie Potem bedziemy 'odgapiac' Wasze ciekawe rozwiazania! A jesli chodzi o prace... Nie zniechecaj sie, szukaj, na pewno znajdziesz! Trzymam mocno kciuki. I pomysl o dobrych stronach - masz czas na zalatwianie tych wszystkich spraw zwiazanych z budowa, na dopilnowanie wykonawcow. To bardzo wazne! W ogole bardzo Cie podziwiam, bo u nas takimi rzeczmi zajmowal sie maz... Lepiej, zeby nie czytal Twojego dziennika, bo zostaniesz kolejna kobieta stawiana mi za wzor... Glowa do gory! Przyznam Ci się że strasznie mi się to podoba, jestem w swoim zywiole: załatwianie, organizowanie. Piekna sprawa. Przez moment nawet miałam pomysł czy nie założyć swojej działalności na takie prowadzenie budów innym. Mój mąz ma taka pracę, że wyjeżdża na dwa tygodnie, potem jest tydzień w domu, a jak jest to nic się nie dzieje, jak wyjedzie to pełne ręce roboty, a on sie wtedy denerwuje że go nie ma na miejscu. Można by książkę pisać. A to dopiero początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 29.04.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No i ładnie idziecie.... do przodu, aby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.05.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Witam Was serdecznie Bardzo ładny domek. Będę Wam kibicowac i nie przejmujcie się problemami budowlanymi Pozdrawiam wielkopolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.05.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Fachowcy czasami niezłe kity wciskają, żeby sobie ułatwić pracę. Szkoda, że żeby wszystkiego dopilnować trzebaby się na wszystkim znać. Nieźle Wam idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 27.05.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 co do dysperbitu to zalezy czy bedzie też izolacja na styropianie. u mnie na ściance od zewnątrz nie ma nic. jest przylepiony styropian, na to siatka a na to dysperbit a potem 2 warstwy ciężkiego bitumu (szczegóły w dzienniku) oczywisćie wszystko połączone z izloacją poziomą na ławie. na bitumie jeszcze osłonowo kubełek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 29.05.2009 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 co do dysperbitu to zalezy czy bedzie też izolacja na styropianie. u mnie na ściance od zewnątrz nie ma nic. jest przylepiony styropian, na to siatka a na to dysperbit a potem 2 warstwy ciężkiego bitumu (szczegóły w dzienniku) oczywisćie wszystko połączone z izloacją poziomą na ławie. na bitumie jeszcze osłonowo kubełek... W sumie z zewnątrz poszły dwie warstwy dysperbitu, łącznie z zabezpieczeniem ław, na to pas styropianu szer 1 m, siatka klej i kolejna warstwa czarnego mazidła. Może nie będzie źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 29.05.2009 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Fachowcy czasami niezłe kity wciskają, żeby sobie ułatwić pracę. Szkoda, że żeby wszystkiego dopilnować trzebaby się na wszystkim znać. Nieźle Wam idzie. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że jak się z nimi rozmawia to przytakują że zrobią tak jak my chcemy, ale gdyby nikogo z nas nie było na działce, to nie wiadomo jak by zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulshrank 02.06.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 No witam serdecznie. My takz jestesmy w trakcie budowy Krzysa Tez budujemy pod Poznaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 03.06.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Gratuluje stanu 0. Najgorzej wyjść z ziemi, teraz będzie już lepiej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 04.06.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ladnie Wam idzie! A cena robocizny Pytanie do wszystkich krzysiomaniakow: macie moze kompletny harmonogram prac do tego konkretnie projektu (z czasowym rozkladem)? Wlasnie sie dowiedzialam, ze ekipa zyczy sobie wejsc w lipcu. Dobrze ze maz do nich zadzwonil, bo sie od listopada nie odezwali... Przyjechaliby pewnie do pracy, a my na wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 04.06.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Co z tą ceną robocizny? Wysoka czy niska? Za budowę całego domu, ale bez dachu nasza ekipa chce 19 tys. Ale zrobią nam jeszcze ten duży taras i reszte ciągniemy sami. Od połowy czerwca mąż ma miesiąc urlopu, ja teź mam wolne więc będziemy szaleć! Nie mamy żadnego harmonogramu, stan zero przeciągnął się przez pogodę, więc trudno coś planować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 04.06.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Co z tą ceną robocizny? Wysoka czy niska? Wg mnie niska. Chyba, ze duzo robiliscie sami. Mysmy za nasz stan zerowy (ekipa robila wszystko) dali niewiele mniej niz Wy za SS0... A harmonogram potrzebujemy do banku :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts