pawalara 23.08.2009 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Wybralismy cos podobnego do Guzmanki tylko w mniejszym formacie - Berlin DCP 160. Wlasnie oczekujemy na pozwolenie na budowe. W zasadzie dopiero co zalatwilismy poprawki, gdyz panią w urzędzie martwilo, ze rysunki w projekcie sa nie ponumerowane i rozne takie pierdolki. Pani bardzo mila, ale jak kaze czlowiekowi samemu poswiadczac zgodnosc kopii dokumentow z orginalem to sam zaczynam watpic we wlasny rozum. Zerknęłam na Wasz projekt i faktycznie podobny do Guzmanki, to znaczy do jej domu a nie do niej. Co do potwierdzania zgodności kopii, to faktycznie dziwna sprawa, bo to w końcu zgodnośc powinien potwierdzać ten kto przyjmuje kopie. Ale ... cóż my możemy wobec urzędniczych pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 25.08.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Witam, widzę że ściana jest dość gruba- czy budujecie jednowarstwową? Mój mąż i budowlaniec nalegają że taka lepsza a ja się tak bardzo przyzwyczaiłam do wszechobecnego styropianu że sama nie wiem.zazdroszcze efektów budowy! Ja dopiero na etapie papierków ;-(pap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 25.08.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Witam, widzę że ściana jest dość gruba- czy budujecie jednowarstwową? Mój mąż i budowlaniec nalegają że taka lepsza a ja się tak bardzo przyzwyczaiłam do wszechobecnego styropianu że sama nie wiem. zazdroszcze efektów budowy! Ja dopiero na etapie papierków ;-( pap Tak budujemy jednowarstwową. Mam nadzieję, że będzie ciepło i styropian będzie zbędny. Budujemy sami, więc postepy budowy nie są tak szybkie jak byśmy chcieli, ale ... co tam. Obysmy mieli dach do zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 11.09.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Cześć.Widzę, że prace postępują. Fajnie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 11.09.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Cześć. Widzę, że prace postępują. Fajnie. Pozdrawiam Powolutku, ale zbliżamy się do stropu, podciągów, a więc znwu stal beton, to czego nie lubię. Jak tam Wasze okna, udało się coś załatwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 14.09.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Cześć. Widzę, że prace postępują. Fajnie. Pozdrawiam Powolutku, ale zbliżamy się do stropu, podciągów, a więc znwu stal beton, to czego nie lubię. Jak tam Wasze okna, udało się coś załatwić? Ech nic mi nie mów. Jakiegoś mega pecha mamy. W ten weekend Darek zauważył, że kolejne szyby mają rysy na całej powierzchni. Najdziwniejsze jest to, że te rysy normalnie nie są widoczne, tylko jak się stanie na przeciwko okna i patrzy się na odbicie. Np ostre słońce jak się odbija od szyby, to widac z zew., albo od środka to widać, jak na zew jest ciemno i swiecimy światłem w domu Ręce opadają Ale łudzę się, że Oknoplast stanie na wysokości zadania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.09.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 cześc Strop zalany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 22.09.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 cześc Strop zalany? Nie, Danusiu, dopiero dziś mąż wróćił na budowę, ale ma ze sobą dwóch pomocników, więc myślę, że pójdzie sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.09.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 no to zdjęcia trza wkleic w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 22.09.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 no to zdjęcia trza wkleic w dzienniku Wkleję, tylko niech coś zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 o Ty nygusku gdzie zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 30.09.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 o Ty nygusku gdzie zdjęcia! Oj, zaraz nygusku Zdjęcia są, ale ... na nygusków nie ma rady. W weekend, mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.09.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 jestem ciekawa jak u Ciebie teraz wygląda budowa nic...........poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.10.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 ho...ho...domek rośnie. Poczytałam sobie dziennik i komentarzyki.. i sporo się tutaj dzieje... trochę dobrego i trochę złego. Chyba nie ma idealnej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 07.10.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ho...ho...domek rośnie. Poczytałam sobie dziennik i komentarzyki.. i sporo się tutaj dzieje... trochę dobrego i trochę złego. Chyba nie ma idealnej budowy Masz rację, nie ma idealnej budowy. Ale trzymam kciuki za Waszą, po tym co się stało ... Jak salon, w końcu ruszyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 10.10.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witam Gratuluję części stropu Na kiedy planujecie resztę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 11.10.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Witam Gratuluję części stropu Na kiedy planujecie resztę? Jak tylko wykonanym przeklęte podciągi. Teriva już czeka. ALe czasu brak, pogoda okropna, a od poniedziałku chcieliśmu cos podciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.10.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Witam. U nas tez było dużo podciagów i co za tym idzie duzo straconego czasu My kończymy w tym roku sezon budowlany, ale bardzo żałuję bo chciałabym wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 11.10.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Witam. U nas tez było dużo podciagów i co za tym idzie duzo straconego czasu My kończymy w tym roku sezon budowlany, ale bardzo żałuję bo chciałabym wiecej Czechy zapraszają, bo nam brakuje rąk do pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 12.11.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Domek pięknie rośnie. Oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts