Havena 13.11.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Widze, ze idziemy teraz leb w leb! Wczoraj ulozyli nam terive nad sypialnia i kotlawnia, dzis w planach wiatrolap i lazienka. Potem chyba okolice schodow. Pani konstruktor przeliczyla nam strop i pewnie bedziemy miec troche inaczej niz Wy. Pozniej polaza na jakies heby (chyba tak sie te potwory zwa?) A stali to faktycznie mnostwo idzie. Trzymam kciuki z dobra pogode (u nas dzis slonecznie!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 13.11.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Widze, ze idziemy teraz leb w leb! Wczoraj ulozyli nam terive nad sypialnia i kotlawnia, dzis w planach wiatrolap i lazienka. Potem chyba okolice schodow. Pani konstruktor przeliczyla nam strop i pewnie bedziemy miec troche inaczej niz Wy. Pozniej polaza na jakies heby (chyba tak sie te potwory zwa?) A stali to faktycznie mnostwo idzie. Trzymam kciuki z dobra pogode (u nas dzis slonecznie!) Wrzuć prosze zdjęcia stropu, szczególnie tego nad łazienko-sypialnią, bo nam z obu stron została przerwa, w którą nie mieszczą się pustaki i trzeba będzie dozbroic i zalać betonem. Gdzię kładziecie heby, zamiast podciągów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 13.11.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Wrzuć prosze zdjęcia stropu, szczególnie tego nad łazienko-sypialnią, bo nam z obu stron została przerwa, w którą nie mieszczą się pustaki i trzeba będzie dozbroic i zalać betonem. Gdzię kładziecie heby, zamiast podciągów? My tez mamy taka przerwe i robimy tak, jak Wy. Jeden heb bedzie nad duzym oknem w salonie. Nie mam pojecia, gdzie drugi... Zdjecia postaram sie wkleic w najblizszym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 13.11.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Wrzuć prosze zdjęcia stropu, szczególnie tego nad łazienko-sypialnią, bo nam z obu stron została przerwa, w którą nie mieszczą się pustaki i trzeba będzie dozbroic i zalać betonem. Gdzię kładziecie heby, zamiast podciągów? My tez mamy taka przerwe i robimy tak, jak Wy. Jeden heb bedzie nad duzym oknem w salonie. Nie mam pojecia, gdzie drugi... Zdjecia postaram sie wkleic w najblizszym czasie Cieszę się, że u Was z tym stropem wyszło tak samo, jestem spokojniejsza, bo już myślałam, że coś nie tak, chociaż układane było dokładnie jak w projekcie. No to Wy trzymajcie kciuki za na, a my za Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 13.11.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Ooo jak fajnie widać znowu postępy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 13.11.2009 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Ooo jak fajnie widać znowu postępy!!! Malutkie, malutkie, ale są ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.11.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Dzień dobry Dzisiaj wielki dzień lejemy czy nie lejemy!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 24.11.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Dzień dobry Dzisiaj wielki dzień lejemy czy nie lejemy!? Danusiu, wylaliśmy, ale z poniedziałek. Kierownik podczas odbioru dał kilka dodatkowych zaleceń, więc przełozyliśmy lanie. Ale już po. Dziekuję jeszcze raz za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 25.11.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Gratulacje! Fajny, pancerny domek Przerwa technologiczna, czy lecicie dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.11.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dzień dobry Dzisiaj wielki dzień lejemy czy nie lejemy!? Danusiu, wylaliśmy, ale z poniedziałek. Kierownik podczas odbioru dał kilka dodatkowych zaleceń, więc przełozyliśmy lanie. Ale już po. Dziekuję jeszcze raz za pomoc. Nie ma za co!!!!!!!!!!!!!!! My wielkopolanie musimy sobie pomagac Cieszę się,że kolejny etap za Wami. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 25.11.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Gratulacje! Fajny, pancerny domek Przerwa technologiczna, czy lecicie dalej? Ja Ci dam pancerny domek To prawdziwy bunkier Wrzuć swoje zdjęcia stropu, musze zrobić maleńkie porównanie. Ile wyszło Wam betonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 25.11.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ile wyszło Wam betonu? Fotki juz sa! Betonu tyle, co Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 25.11.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Gratuluje stanu PO To co teraz będzie? Jedzieice dalej z robotą czy przerwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 25.11.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Gratuluje stanu PO To co teraz będzie? Jedzieice dalej z robotą czy przerwa? Nie wiem, prawdopodobnie odpoczynek. może będziemy robić coś wokół domu. Wszystko zależy od mojego "murarza". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 25.11.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ile wyszło Wam betonu? Fotki juz sa! Betonu tyle, co Wam Oj chyba nie, bo nam wyszło 16 m3, ale z tego co widzę to Wasza antresola z terivy? Oj, to sporo roboty mieliście mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 25.11.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Oj chyba nie, bo nam wyszło 16 m3 Jakas slepa jestem :-/ Zgubilam jedynke w dzienniku Poszlo nam 16.3 m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 25.11.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ile wyszło Wam betonu? Fotki juz sa! Betonu tyle, co Wam Oj chyba nie, bo nam wyszło 16 m3, ale z tego co widzę to Wasza antresola z terivy? Oj, to sporo roboty mieliście mniej. A, pomyłka, Wam też 16 m3, a to wydaje mi się dużo, skoro antresola z terivy. Ale cisze się, że Creaton Domino przypadł Wam do gustu. Wyśli mi wieczorkiem na GG ceny, jesli macie już kalkulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 21.12.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://images38.fotosik.pl/236/ce91b7063bd8eaa7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.12.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Najserdeczniejsze życzenia pięknych, niezapomnianych Świąt Bożego Narodzenia, które przyniosą radość i wzruszenie, oraz wzajemną życzliwość i optymizm w nadchodzącym Nowym Roku. http://foto2.m.onet.pl/_m/99252aba9c7daff6a10e8c64e1675426,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 21.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://i48.tinypic.com/33n83nb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts