piteriks 03.02.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 czołem wszystkim aktywnym..... prowadzącym wytrwale dzienniki... jaki i komentującym.... -zapozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 04.02.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Czesc!! Widzie, ze podjeliscie taka sama decyzje ja my. Tez analizujac wszystkie za i przeciw postawilismy na wies. Na razie czekamy na odrolnienie ziemi, co albo sie stanie na wiosene albo za 5 lat A mozna wiedziec jaki kierunek wybraliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piteriks 05.02.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 czołem.Miejscowość Swoboda gm. Niemce -to będzie nasze miejsce......Czyżby jakieś bliskie sąsiedzctwo....?-zapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 05.02.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Niestety troche dalej, bo Kijany Ale na naszym lubelskim watku jest pare osob z Twojej gminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarlenitaS 09.02.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witam "Wiejskie Cyce" Fajna chatka,czekam na dalsze wpisy w dzienniczek i życzę szybkiego budowania Pozdrawiam Wiejska Cycolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 09.02.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 A gdzie gora domku? I jaki to projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piteriks 11.02.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 A gdzie gora domku? I jaki to projekt? czołem. Murator M 38 zwany wyspą szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 12.03.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Witam serdecznie... Super ten Wasz domek...ja zaczynam -jak pogoda pozwoli zaraz po świetach wiec bede pilnie podglądać ja wybierając projekt sugerowalam sie baaaardzo podobnymi pogladami... Pozdrawiam serdecznie Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 25.07.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Czołgiem działaj bracie ze słupkami działaj. U mnie już tylko przód zostało wpikować. Czekam teraz aż zwiąże beton i zakładam siatkę. Co do maszynki do mielenia zieleniny to kupiłem NAC-a jakiegoś, u mnie w komentarzach opisałem Ci nieco wiecej. Nie pamiętam jaką dużą macie działkę ale jak masz już ziele 1,5 m to kup coś z tarczą a nie sama żyłka. Możemy się kiedyś umówić jak chcesz to moją zobaczysz czy daje rade z Twoim zielskiem. Jak badyle zdrewniało to tylko tarcza się sprawdzi. Żyłką też pójdzie ale powoli i wkręca się w sprzęt. Gdzie Ty masz tą swoją działkę ? Może gdzieś niedaleko ? Pozdrosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts