OLA.N24 03.02.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ajj i wreszcie się doczekałam przyznaje że było ciężko ale postawiłam na swoim i właśnie powstała (i dalej powstaje) moja cudowna kuchenka. I teraz właśnie sobie zdałam sprawę że przecież nie mogę wnieść tych wszystkich starych gratów bo zepsuje cały wystój. Muszę chyba wymienić część urządzeń, bo jak już coś robić i planować to tylko solidnie z takiego założenia wychodzę, bo tak na przykład mój piekarnik to już ledwo co zipie zresztą nie tylko on! i teraz nie wiem jak rozwiązać ten cały problem, na co się zdecydować żeby za parę lat nie przeżywać znowu generalnego remontu a może polecicie mi coś z własnego doświadczenia? proszę o jakieś rady, bo ja to już marzę o tym żeby stać przy patelni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 03.02.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 http://forum.muratordom.pl/post925097.htm?highlight=sprz%EAt#925097 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta-Kowalska 03.02.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Olu, ale zmiany są dobre Ja mogę napisać co nieco o swoim piekarniku. Bo o reszcie sprzętu zeszło by się nam do rana. Posiadam funkcjonalny piekarnik zabudowany Franke. To jest dla mnie piekarnik na lata. Sprostał już wielu moim ciężkim wymaganiom. A wierzcie albo nie, gotuję bardzo dużo i często bo bardzo to lubię. I z tego co widzę nie tylko ja. Nie wiem po kim to mam, bo moja mama za gotowaniem nie przepada A Tobie radzę Olu wybrać się do sklepu i tam na pewno Ci doradzą, ale poszperaj w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.N24 05.02.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 ooo to spadłaś mi z nieba bo ja to kompletnie nie wiem jaki sobie wybrać ten piekarniczek. A swój masz już długo? bo wiesz co chyba sama nazwa tej marki już mi się zdążyła obić o uszy ale i tak nie bardzo się orientuje w tym wszystkim, a jaki model dokładnie posiadasz? bo ja to potrzebuje czegoś w kolorze stali szlachetnej żeby wszystko mi się fajnie z resztą zgrało, zresztą sama wiesz najlepiej o czym mówię, bo kobiety tą są chyba uczulone na tym punkcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta-Kowalska 10.02.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 To bardzo się cieszę jeśli mogę Ci pomóc, a raczej podsunąć pomysł Ja swój posiadam od jakiegoś czasu i działa bez zarzutów. Posiadam model design glass DG 96 M XA. Jeśli masz jakieś pytania to postaram się odpowiedzieć, np jeśli chodzi o pojemność itd. Bo dla mnie przy zakupie było to bardzo ważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 10.02.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 czy to naprawdę aż taki wielki wysiłek rozejrzeć się trochę po tym forum zamiast tworzyć nowy wątek na temat, na który napisano już tutaj całe tomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.02.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 czy to naprawdę aż taki wielki wysiłek rozejrzeć się trochę po tym forum zamiast tworzyć nowy wątek na temat, na który napisano już tutaj całe tomy widocznie marzenia o staniu przy patelni są na tyle wyczerpujące, że brak sił na konstruktywne poszukiwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 11.02.2009 03:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 widocznie marzenia o staniu przy patelni są na tyle wyczerpujące, że brak sił na konstruktywne poszukiwania Maggie, mam nadzieję, że to sarkastyczna reakcja na jeden post wyżej. tym bardziej, że Twoja kuchnia i jej wystrój akurat sugeruje, że i Ty lubisz postać przy patelni. ja jestem kompletną lebiegą kulinarno-kuchenno-gospodarczą, ale szanuję fakt, że ktoś lubi sobie przy patelni postać. to tak abstrahując od kwestii mnożenia wątków, które również uważam za zbędne - dlatego rzuciłam link ku pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.N24 16.02.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 trendy w kuchni zmieniają się bardzo szybko, część wątków przeglądałam ale do większości nikt już nie zagląda od (2005roku!) są też i nowe ale i tak postanowiłam stworzyć nowy temat, nie zamierzam wstawiać do mojej kuchni starych gratów no chyba to rozumiecie? więc proszę jednak o pomoc, bo szczerzę liczę że otrzymam ją właśnie na tym forum, a jak nie to wtedy dokopie się do tych poprzednich tematów ale i tak w dalszym ciągu liczę na pomoc Kto ma ochotę mi pomóc niech piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.02.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ten wątek zaczyna się dawno temu, ale ostatnie posty są nowe: http://forum.muratordom.pl/pochwalcie-sie-swoimi-kuchniami,t69089.htm?highlight=pokażcie%20kuchnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta-Kowalska 19.02.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 A no nie jest problemem rozejrzeć się po forum i znaleźć odpowiedni wątek. I to mi się podoba w forum Ale jak już jest to.. Kto ma ochotę mi pomóc niech piszę Olu ja już ze swojej strony napisałam i "pomogłam'' nic więcej zrobić nie mogę. Wybór należy do Ciebie. A jak wiadomo owego wyboru jest mnóstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagne 19.02.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ja nie rozumiem, przecież monah podrzuciła najlepszy link jaki się da, bo są tam linki do miliona innych tematów. Jeśli chodzi Ci po prostu o sprzęty to może sobie jednak poczytaj tamte tematy, bo przecież nikt Ci teraz nie urodzi nic nowego ze sprzętów!!!! Wszelkie możliwe marki AGD, rozmiary i funkcje były maglowane po stokroć na forum. LUDZIE SZUKAJCIE!!!!! zamiast zakładać kolejny wątek przesuwający te co ciekawsze na 2, 3 lub nawet dalsza stronę!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts