magda158 03.02.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Witam, Czy znacie może jakiegoś producenta szklanych frontów ( takich na wysoki połysk, białych) szukałam w internecie ale jakoś nic mi se nie udało znaleźć. Bardzo zamarzyły mi się takie fronty ale nie stać mnie na razie na studio kuchenne, a te szklane to chyba najdroższa opcja - więc postanowiłam poszukać producenta sama. Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.02.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Magda, ja też sie za tym zaczęłam rozglądać , ludzie na forum piszą, że szklo drogie, więc narazie patrze na szkło akrylowe np. http://robelit.pl/Akryl,P%B3yty%20szk%B3a%20akrylowego,168.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 08.03.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ja tez własnie szukam frontów szklanych białych. Dziś pan z TTW Opex zrobil mi wycene kuchni na 41tys bez sprzetu. Uważam ze jedna szafka o wymiarach 80x80 za 1000zl to za duza cena. Szukam wiec producenta ktory wykona moj projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts