maysee 03.02.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Czesc wazytskim. Jak w temacie. Czy ktos moze poratowac linkiem do jakiegos internetowego kalkulatora? Uzywalem szukajki na forum ale jest beznadziejna i wyswietlilo mi sie miliard odnosnikow z czego 999 9999 9999 zupelnie bez sensu. na pewno gdzies w sieci jest cos takiego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 03.02.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 może http://www.google.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
..MD.. 03.02.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 proszę bardzo LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 03.02.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 proszę bardzo LINK Slicznie dziekuje, o to chodzilo. Hej EDDE a moze mnie jeszcze wyslesz na studia budownictwa zebym sam sobie potrafil to wyliczyc, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 03.02.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 czemu nie, jeśli tylko masz ochotę... bo niby czemu sądzisz że komuś będzie się chciało zrobić to czego Tobie się nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.02.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 czemu nie, jeśli tylko masz ochotę... bo niby czemu sądzisz że komuś będzie się chciało zrobić to czego Tobie się nie chce... moja krew już Cię polubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 03.02.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 EDDE nie no oczywiscie, jestem leniwy jak posel lewicy i nic mi sie nie chce. Tak sie zastanawiam gdzie jest granica tej forumowej zarozumialosci. Bo wlasciwie na kazdy zadany temat mozesz dopisac bardzo pomocny post: http://www.google.pl albo najlepiej INTERNET. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.02.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 nie no oczywiscie, jestem leniwy jak posel lewicy i nic mi sie nie chce. a to już Twój problem, porusz go w HCP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 03.02.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 nie no oczywiscie, jestem leniwy jak posel lewicy i nic mi sie nie chce. a to już Twój problem, porusz go w HCP a kolega co sie tak wcina miedzy wodke a zakaske? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_1974 03.02.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A mi wyszło 0,3277 W/m2K - mur trójwarstwowy - pustak-pustka-cegła. Czy jest sens to docieplać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 03.02.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A mi wyszło 0,3277 W/m2K - mur trójwarstwowy - pustak-pustka-cegła. Czy jest sens to docieplać? moze http://www.google.pl ? Zartowalem oczywiscie. Wg normy dla scian wielowarstwowych Umax =< 0,3. Podaj maila Tomku, podesle Ci bardzo ciekawe materialy dotyczace tego tematu (kalkulator i niezbedne normy). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.02.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A mi wyszło 0,3277 W/m2K - mur trójwarstwowy - pustak-pustka-cegła. Czy jest sens to docieplać? moze http://www.google.pl ? Zartowalem oczywiscie. Wg normy dla scian wielowarstwowych Umax =< 0,3. Podaj maila Tomku, podesle Ci bardzo ciekawe materialy dotyczace tego tematu (kalkulator i niezbedne normy). Pozdrawiam. i to wszystko w goglach hy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 03.02.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 EDDE nie no oczywiscie, jestem leniwy jak posel lewicy i nic mi sie nie chce. Tak sie zastanawiam gdzie jest granica tej forumowej zarozumialosci. Bo wlasciwie na kazdy zadany temat mozesz dopisac bardzo pomocny post: http://www.google.pl albo najlepiej INTERNET. prawicy też nic nie brakuje, i innym obibokom również, ja natomiast mógłbym się zastanowić nad granicą forumowego lenistwa, wygodnictwa czasem bezczelności... ale mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.02.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 EDDE nie no oczywiscie, jestem leniwy jak posel lewicy i nic mi sie nie chce. Tak sie zastanawiam gdzie jest granica tej forumowej zarozumialosci. Bo wlasciwie na kazdy zadany temat mozesz dopisac bardzo pomocny post: http://www.google.pl albo najlepiej INTERNET. prawicy też nic nie brakuje, i innym obibokom również, ja natomiast mógłbym się zastanowić nad granicą forumowego lenistwa, wygodnictwa czasem bezczelności... ale mi się nie chce Czyli następny leniwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 03.02.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 a jak, od urodzenia ps. ale ten kalkulator na stronie styropianu to sobie kiedyś dawno znalazłem gdy mi był potrzebny, zresztą znalazłem tez kilka innych, lepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 03.02.2009 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ps. ale ten kalkulator na stronie styropianu to sobie kiedyś dawno znalazłem gdy mi był potrzebny, zresztą znalazłem tez kilka innych, lepszych Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 03.02.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 dziękować serdecznie a przy okazji: może jakiegoś manuala do google albo INTERNET podrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 03.02.2009 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Manuala do gugla sobie wystrugam z patyka ale jakbys mogl to mi zgraj ten caly internet na dyskietke, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 03.02.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 na dyskietkę nie wejdzie, pewnie dlatego ze to nie ten cały internet tylko ten cytowany z Ciebie INTERNET EDDE nie no oczywiscie, jestem leniwy jak posel lewicy i nic mi sie nie chce. Tak sie zastanawiam gdzie jest granica tej forumowej zarozumialosci. Bo wlasciwie na kazdy zadany temat mozesz dopisac bardzo pomocny post: http://www.google.pl albo najlepiej INTERNET. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 03.02.2009 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Czlowiek zagadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts