Sylwia_LBN 06.01.2010 02:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Zartowalem oczywiscie. Wg normy dla scian wielowarstwowych Umax =< 0,3. Podaj maila Tomku, podesle Ci bardzo ciekawe materialy dotyczace tego tematu (kalkulator i niezbedne normy). Pozdrawiam. To ja też poproszę na prv. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.01.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 pamiętałam, że gdzieś to było, tylko że dawno... http://www.cekol.pl/swiat_profesjonalisty/kalkulator_doboru_wlasciwej_grubosci_izolacji.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.01.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Zartowalem oczywiscie. Wg normy dla scian wielowarstwowych Umax =< 0,3. Podaj maila Tomku, podesle Ci bardzo ciekawe materialy dotyczace tego tematu (kalkulator i niezbedne normy). Pozdrawiam. To ja też poproszę na prv. Z góry dziękuję Hm...ja tez z leniwych wiec bardzo poprosze na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 06.01.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 maysee - podziękować! Teraz tylko dane zebrać muszę i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts