dziuba 18.10.2002 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 Ciężko machać komuś jak siedzi w oknie z lornetką... Ale faktycznie gust mamy podobny!!! W sumie w tym małym mieszkaniu mam 3 okna i osobno drzwi balkonowe. Oj już mi się Twój dom podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.10.2002 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2002 Dobrzykowice to chyba ekshibicjonista Też jestem podobnego zdania - we własnym domu jak mi się podoba, to latam na golasa, a jak komuś to przeszkadza, to jego problem Babcia zawołała policjanta, bo sąsiad budzi zgorszenie i ona przez to spać nie może - taka jest wzburzona. Przyszedł policjant i pyta się o co chodzi. "Niech pan popatrzy z tamtego okna" mówi babcia. Policjant patrzy i nic nie widzi. Babcia na to: "niech pan wejdzie na parapet, chwyci się okna i wychyli na zewnątrz, to zobaczy pan jakie świństwa oni robią" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.10.2002 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Majka - ale Ci zazdroszczę tego meblowania już w NOWYM DOMU. To nic, że połowy rzeczy nie mozna znalezs albo po prostu ich nie ma. Ale zawsze to już na własnym http://www.afternight.com/smiles/offwall.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.10.2002 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Tak, to prawda, jest to niesamowite uczucie. Czasami muszę się mocno szczypać, czy to nie sen Ja mogłabym już tam spać, chocby na styropianie. Siedzieć sobie przed kominkiem i popijać drinka. Tylko ze względu na dzieci musimy lepiej zagospodarowac dom. Ale już niedługo, za pare dni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2002 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Majka: entuzjazm na finiszu - też to mam. Zastanawiałaś się kiedyś, co będzie potem ? Jak już zamieszkamy w tych swoich wymarzonych domach ? Czy się nie wypalimy, nie zgnusiejemy - co nam będzie dostarczało porównywalnej dawki adrenaliny każdego dnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.10.2002 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Adrenaliny to chyba nie zabraknie. W domu zawsze coś się dzieje. My mamy jeszcze kupe roboty na przyszłe lata: poddasze, tynkowanie, taras, staw, ogród...itp. A moze pojedziemy np. w Alpy na narty, albo na wakacje gdzieś... nie mam pomysłu gdzie, tyle lat nie jeździlismy na urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 04.11.2002 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 Majka, ale FAJNIE!!!. Tez bym tak chciał napisać w swoim dzienniku: Mieszkamy ! Gratuluję i zazdroszczę (nie wiem co bardziej ). Naprawdę lepiej się człowiek czuje jak od czasu do czasu przeczyta sobie, że jednak znowu komuś się udało - pojawia się jakieś światełko w tunelu. [ Ta wiadomość była edytowana przez: am dnia 2002-11-04 16:25 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.11.2002 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 Dziękuję. Ja też uważam, że fajnie Wszystkim się uda, tylko potrzeba duzo samozaparcia w dążeniu do celu. Teraz trzymam kciuki za następnych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2002 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 Majeczko, GRATULUJĘ!!!! A jak się dolomit sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.11.2002 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 Dolomit - super. Jest zrobiona z niego ścieżka dł 5 m i prosto z niej wsiadamy do auta, ratując buty przed błotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2002 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 Serdecznie gratuluję, Majka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 05.11.2002 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 Majeczko, Nie miałam wcześniej głowy do gratulacji, ale teraz możemy sobie podać szorstkie dłonie... Gratuluję z całego serca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.11.2002 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 Przyjmij również ode mnie szczere gratulacje. Cieszę się, że już MIESZKASZ.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.11.2002 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 GRATULACJE !!!!Ale nie umykaj całkiem z forum, napisz cos czasem http://www.muller-godschalk.com/msnimages/(E).gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 06.11.2002 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Pisz, pisz, Twoje doświadczenia są dla nas bezcenne !No i oczywiście przyłączam się do gratulacji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.11.2002 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Oczywiście, że będę pisać, w końcu trzeba dom całkiem wykończyć a i do remontu niedaleko Muszę tylko przez pare dni odreagować przeprowadzkę /szok jeszcze nie minął / Jeszcze raz dziękuję wszystkim i .... pozazdroście jeszcze troche, to takie miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.11.2002 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 no to ja zazdroszczę dalej......a kiedy to ja będę się przeprowadzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 06.11.2002 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 No to ja też pozazdroszczę Niech się Wam wiedzie :smile: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 13.11.2002 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 Gratuluję i proszę o jeszcze ... jak Wam się mieszka -może to już nie będzie dziennik budowy a "historia po przeprowadzce" ale Twojego autorstwa naprawdę chętnie poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.12.2002 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 Majka - jak tam kominek się sprawuje? My chcemy również połączyć ogrzewanie gazowe z kominkiem z płaszczem wodnym. Wyczytałam w Twoim dzienniku że kominek robiła firma CTM i sprawdziłam że we Wrocławiu też mają przedstawicielstwo. Czy dalej jestes zadowolona z takiego połączenia? Czy naprawdę trzeba wstawać w nocy aby podłożyć do kominka? Czy masz grzejniki czy podłogówkę? Nam ostatnio gosciu od instalacji wymyslił (wcale nie głupio) częsć grzejników, a częsć podłogówki (w łazienkach bo chcielismy dać maty elektryczne, a jego zdaniem lepiej wodne i w kuchni, bo nie ma gdzie powiesić grzejnika). pozdrawiam, oczekując na zrozumienie i odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts