Majka 02.12.2002 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 Kominek sprawuje się b. dobrze. Palimy drewnem mokrym i mało kalorycznym, dlatego trzeba dokładać nad ranem, żeby nie wygasło. Dla nas kominek ma funkcję uzupełniającą normalne ogrzewanie grzejnikowe. Nie wiem jak powiązać go z ogrzewaniem wodnym - podłogowym /będzie potrzebny jakiś mieszalnik do obniżenia temp. wody./ W łazience oprócz maty powinniście też zamontować grzejnik. Pozdr. Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.12.2002 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 dziękuję za szybką odpowiedź. nie wiem jeszcze czy zdecydujemy się na wodną podłogówkę czy ułozymy maty elektyczne. Grzejnik damy oczywiscie rownież (drabinkowy chyba bedzie najlepszy). Co do kominka jestesmy zdecydowani łączyć go z c.o. jako dodatkowe źródło ciepła. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 17.12.2002 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Majka! Chyba nie zamierzasz nas pozbawić lektury kończąc pisać dziennik. Tak naprawdę ten dziennik to chyba pamiętnik. I nie kończy sie w momencie odbioru domu. A jesteśmy ciekawi dalszych wiadomości - co z ogrodem i jak się Wam mieszka, jak urządzacie górę, jak dzieci rosną i, i, i......... Czekamy na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.12.2002 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Będę pisać w wiadomościach "regionalnych", a poza tym sądzę, że na wiosnę zaczniecie nas odwiedzać /a wtedy na własne oczy będzie można sprawdzić, jak dzieci rosną / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 17.12.2002 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Wow, poświęciłas dom Majka, czy to kosztowna impreza? Czy na tę okoliczność była jakaś uczta w domu z księdzem? Miłe, naprawdę miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.12.2002 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 Uprzejmie informuje, że mnie takie "imprezy" nic nie kosztują - po prostu mam rodzinnego księdza. Jest benedyktynem, bratem mojej mamy i prowadzi mały klasztor w Biskupowie na Dolnym Śląsku. Jedyny problem to znaleźć wolny termin. Msza rodzinna /było 14 osób/ we własnym domu to wspaniałe przeżycie, trudno opowiedzieć. W każdym razie Ania i Michał przygotowali pieśni, psalmy i czytania, komunia pod dwoma postaciami, błogosławieństwo.... Potem oczywiście zjedlismy wspólnie obiad - zupełnie normalny / nie umiem robić nadzwyczajnych Pozdrawiam Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 18.12.2002 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 Aż sie wzruszyłam! Musiało byc pięknie! Napewno popłakałabym się na takiej uroczystości. Dobrze mieć księdza w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi 18.12.2002 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 Dla tych nie z regionu może też coś skrobniesz? W końcu nie każdy wybudował i przeżył No i gdzie można zobaczyć fotki twojego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.12.2002 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2002 Z czasem też kiepskawo, obiecuję, że po nowym roku się poprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza 25.01.2003 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2003 A ja chciałabym się dowiedzieć jaka decyzja zapadła w sprawie szamba i czy jesteś zadowolona? Też muszę taką podjąć. Grunt bardzo podobny do Twojego. Myślałam, że zrobię budowane z kręgów, ale boję się nieszczelnośći. I chciałabym jeszcze prosić o namiary na te kamienie na ścieżki, też nie podobają mi się kostka brukowa.Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.01.2003 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2003 Szambo jest szczelne, kupione w firmie Probud z Poręby / woj śląskie/, ma 3 komory. Narazie nieprzesiąka Kamień - gruby i trochę drobniejszy żwir wozimy z kamieniołomów /chyba Zalas, niedaleko nas są 3 kamieniołomy/, kamień - odpad na ścieżkę pod samym domem - od kamieniarza z Rudawy. Te nazwy pewnie Ci nic nie powiedzą, bo jesteś z innej części RP, ale poszukaj u siebie kamieniarzy i popytaj ich o odpady kamienne. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza 01.02.2003 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 Dziękuję za odpowiedź. A buduję na poludnie od Krakowa, okolice Mogilan. Pozdrwaiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.02.2003 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Pyza, a zapisałaś się do grupy krakowskiej / w klubie/. Jeżeli jeszcze nie to serdecznie zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 03.02.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 a czy grupa krakowska zachacza swoimi pazurkami Nowy Targ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 03.02.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 zahacza zahacza zahacza zahacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.04.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Komentarze znalazlam, tera jeno dziennik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.04.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Komentarze znalazlam, tera jeno dziennik... To samo pomyslalam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.04.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1450.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://img.123greetings.com/thumbs/edec_c_spirit/8540-027-18-1052.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.12.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://www.trojmiasto.pl/kartki/pliki/kartka_39.gif Wszystkiego dobrego, spokoju, ciepła rodzinnego, błogosławieństwa Bożego i spełnienia marzeń!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts