Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moj sąsiad-burak

senta

Recommended Posts

Witajcie mili:-)

Ja nie mam problemów z materiałami,wykonawcami,budowaniem...ja mam zawsze problemy z sąsiadami.Taka niedogodzona jestem :-?

Nie umiem współżyć-i tyle :lol:

Ale do rzeczy..kiedyś pomogliście może i teraz cos wymyślicie bo problem jest humorystyczny.

Moj sasiad z szeregowca,ma na słupku ogrodzeniowym skrzynke na listy,ja mam swoją pod nim.

wiadomo,że codziennie ląduja w niej jakieś ulotki-u mnie w podwojnej ilości :roll: Dlaczego/..otoz sąsiad wraca z roboty,wyjmuje "swoje" ulotki i fruuu...do mojej skrzynki :evil:

Przez kilka miesięcy wyrzucałam posłusznie swoj i jego "przydział" ale dobre czasy się skonczyły!

Czekam na wasze pomysły-dowcipne i błyskotliwe na temat-jak oduczyc buraka takich zachowań?

Uprzedzam,rodzinka do ibłyskotliwych nie należy wiec może nie przesadzajmy z inteligencja tych rad :o

Gotowa na wszystko :D :D

senta

• Odpowiedzi 49
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

przełóż swoja skrzynkę

zaklej swoją skrzynkę

zdejmij swoją skrzynkę

zaklej jego skrzynkę

zrób mu dym (musisz złapać za rękę)

postaw mu flaszkę

wyjmuj listy przed nim i wkładaj ulotkido jego skrzynki

wyjmij listy po nim - i przełóż wszystkie ulotki do jego skrzynki (eygra ten czyja skrzynka szybciej się zapcha)

wypełnij jego skrzynkę skrzętnie zbieranymi ulotkami ( z 1 miesiąca ?) a potem podpal

J.w. - bez podpalenia

pogódź się z losem ( nie polecam)

Spróbuj może zlecić na poczcie zatrzymanie Twojej korespondencji na miesiąc.

Następnie w swojej skrzynce zamontuj balonik wypełniony po brzegi atramentem albo inną ucieszną substancją, tak by próba wetknięcia nawet jednej kartki kończyła się przykrą fontanną.

Ewentualnie tak spreparuj denko, by już podniesienie klapki wrzutowej otwierało dno twojej skrzynki i zrzucało balonik z cieczą na trotuar.

eeeech, chyba trochę wredna jestem... :p

alternatywnie może być elektroniczna czujka z syreną

Ewentualnie tak spreparuj denko, by już podniesienie klapki wrzutowej otwierało dno twojej skrzynki i zrzucało balonik z cieczą na trotuar.

eeeech, chyba trochę wredna jestem... :p

ciecz mogłaby byc dodatkowo śmierdząca, tak coby spodnie ofajdane były do kolan ! A buty juz tylko do kubła sie nadawały !

wyślij je parę razy poleconym z potwierdzeniem odbioru, może jak podyma na pocztę w kolejkę (popatrz kiedy jest najwięcej petentów i się wstrzel)

to skuma

co tam te parę zyli, może się nauczy, a radocha bezwartościowa

Uprzedzam,rodzinka do ibłyskotliwych nie należy

a jak nie skuma ? :D

a nie będziesz potem żałować, że wykonałaś ? :D

Nie :p dopoki byłam cacy-typ właził mi na łeb :evil: Tak ma i co zrobisz? :roll:

Póki co przełożyłam ulotki i opuściłam klapę swojej skrzynki-na płask :D

Stara baba o głupoty jej w głowie :roll:

Rozważam przesyłanie ulotek poleconym-stać mnie-pociągnę nawet miesiąc :o