senta 03.02.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Witajcie mili:-) Ja nie mam problemów z materiałami,wykonawcami,budowaniem...ja mam zawsze problemy z sąsiadami.Taka niedogodzona jestem Nie umiem współżyć-i tyle Ale do rzeczy..kiedyś pomogliście może i teraz cos wymyślicie bo problem jest humorystyczny. Moj sasiad z szeregowca,ma na słupku ogrodzeniowym skrzynke na listy,ja mam swoją pod nim. wiadomo,że codziennie ląduja w niej jakieś ulotki-u mnie w podwojnej ilości Dlaczego/..otoz sąsiad wraca z roboty,wyjmuje "swoje" ulotki i fruuu...do mojej skrzynki Przez kilka miesięcy wyrzucałam posłusznie swoj i jego "przydział" ale dobre czasy się skonczyły! Czekam na wasze pomysły-dowcipne i błyskotliwe na temat-jak oduczyc buraka takich zachowań? Uprzedzam,rodzinka do ibłyskotliwych nie należy wiec może nie przesadzajmy z inteligencja tych rad Gotowa na wszystko senta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 03.02.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A rozmawiać próbowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 przełóż swoja skrzynkęzaklej swoją skrzynkęzdejmij swoją skrzynkęzaklej jego skrzynkęzrób mu dym (musisz złapać za rękę)postaw mu flaszkęwyjmuj listy przed nim i wkładaj ulotkido jego skrzynkiwyjmij listy po nim - i przełóż wszystkie ulotki do jego skrzynki (eygra ten czyja skrzynka szybciej się zapcha)wypełnij jego skrzynkę skrzętnie zbieranymi ulotkami ( z 1 miesiąca ?) a potem podpalJ.w. - bez podpaleniapogódź się z losem ( nie polecam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 03.02.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 przełóż jego i swój przydział do jego skrzynki będziecie tak sobie przekładac przez kilka dni az sie któraś skrzynka pierwsza zapchaalbo jak kolejna porcja juz nie wejdzie, może wtedy pomysli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 03.02.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 przyklej kartke z napisem:swoje ulotki prosze sobie zabierac do swojego domu, mnie wystarczy po 1 egzemplarzu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.02.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A rozmawiać próbowałaś? mailem mu podesłać linka z psychologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 03.02.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Spróbuj może zlecić na poczcie zatrzymanie Twojej korespondencji na miesiąc. Następnie w swojej skrzynce zamontuj balonik wypełniony po brzegi atramentem albo inną ucieszną substancją, tak by próba wetknięcia nawet jednej kartki kończyła się przykrą fontanną. Ewentualnie tak spreparuj denko, by już podniesienie klapki wrzutowej otwierało dno twojej skrzynki i zrzucało balonik z cieczą na trotuar. eeeech, chyba trochę wredna jestem... alternatywnie może być elektroniczna czujka z syreną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 03.02.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ewentualnie tak spreparuj denko, by już podniesienie klapki wrzutowej otwierało dno twojej skrzynki i zrzucało balonik z cieczą na trotuar. eeeech, chyba trochę wredna jestem... ciecz mogłaby byc dodatkowo śmierdząca, tak coby spodnie ofajdane były do kolan ! A buty juz tylko do kubła sie nadawały ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 03.02.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 no dlaczego członkowie tego forum są tacy jadowici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 03.02.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 wiekszość jest wrednych, jadowitych, napastliwych i malo tolerancyjnych ...takie jest życieletko ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 03.02.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 jak będe miec problem z sąsiadem, to mi tez wymysla słodka zemstę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.02.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 wyślij je parę razy poleconym z potwierdzeniem odbioru, może jak podyma na pocztę w kolejkę (popatrz kiedy jest najwięcej petentów i się wstrzel)to skuma co tam te parę zyli, może się nauczy, a radocha bezwartościowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.02.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 jakąś czujkę ruchu i Widzę cię..widzę CIę..na cały głos.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.02.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 samopał nabity kupą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 03.02.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 wyślij je parę razy poleconym z potwierdzeniem odbioru, może jak podyma na pocztę w kolejkę (popatrz kiedy jest najwięcej petentów i się wstrzel) to skuma co tam te parę zyli, może się nauczy, a radocha bezwartościowa Uprzedzam,rodzinka do ibłyskotliwych nie należy a jak nie skuma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senta 03.02.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Cudowne!!! kilka pomysłów do wykorzystania(powaga!) prosze o jeszcze! Uśmiałam się jak świstak..jak świszcz raczej Buziaki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 03.02.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 a nie będziesz potem żałować, że wykonałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 03.02.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 samopał nabity kupą kto tą kupę tam wepcha ? znasz jakis sposób na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senta 03.02.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 a nie będziesz potem żałować, że wykonałaś ? Nie dopoki byłam cacy-typ właził mi na łeb Tak ma i co zrobisz? Póki co przełożyłam ulotki i opuściłam klapę swojej skrzynki-na płask Stara baba o głupoty jej w głowie Rozważam przesyłanie ulotek poleconym-stać mnie-pociągnę nawet miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senta 03.02.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 wyślij je parę razy poleconym z potwierdzeniem odbioru, może jak podyma na pocztę w kolejkę (popatrz kiedy jest najwięcej petentów i się wstrzel) to skuma co tam te parę zyli, może się nauczy, a radocha bezwartościowa Rudobrody-pomysł na 5! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts