bobiczek 04.02.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 mój "burak" pieprzy ciągle o ważnym dla wszystkich poczuciu własności, a sam wywalił 10 temu 2 kręgi betonowe które mu zostały po zrobieniu studni na działce obok (sąsiada), stoi przed moją brama wjazdową bo ma furtkę, od lat proszę o zrobienie miejsca na wjeżdżanie i wyjeżdżanie, jego goście ostatnio mojej burknęli "będzie pani pewnie za chwile wracać w te i we wte" a jak mu zawiozłem miesiąc temu chorego psa do domu to mnie zjebał, że sobie nie mogę poradzić. Pies zdesperowany wlazł mi do auta i nie chciał wyjść, dzisiaj już padł.Robił moimi robotnikami i moimi materiałami poprawki swojej "lauby" (lauba- po śląsku-domek na ogródku) wiele róznych było , polecam inne forum i inny post - generalnie mam dość i rozpoczynam krucjatę.Zasłużył chyba już........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 04.02.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 wyślij je parę razy poleconym z potwierdzeniem odbioru, może jak podyma na pocztę w kolejkę (popatrz kiedy jest najwięcej petentów i się wstrzel) to skuma co tam te parę zyli, może się nauczy, a radocha bezwartościowa Strasznie, ale to strasznie mi się ten pomysł spodobał... mnie tez! Boski a dziękować, dziękować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 04.02.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 wyślij je parę razy poleconym z potwierdzeniem odbioru, może jak podyma na pocztę w kolejkę (popatrz kiedy jest najwięcej petentów i się wstrzel) to skuma co tam te parę zyli, może się nauczy, a radocha bezwartościowa nie no... nie mogę... brzuch mnie ze śmiechu boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 05.02.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 a może by tak po staremu : ................. dnia ... ....... 200... r. Ja, niżej podpisany ................................... wypełniając swoja powinność obywatelska, uprzejmie donoszę właściwej placówce: Izby Skarbowej, Najwyższej Izby Kontroli, Policji, Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej, Państwowej Inspekcji Handlowej, Straży Miejskiej, Panu Prezydentowi, Panu Wojewodzie, /* że nie mogę już dłużej ścierpieć faktu, iż obywatel/ka .......................................................... (imię, nazwisko, adres) jest hamulcem w naszym pochodzie ku Europie, bowiem .......................... ......................... .......................... (wypisujemy to wszystko, co leży nam na wątrobie) Wyżej wymieniony dlatego właśnie jeździ samochodem marki ..................... mieszka luksusowo w ..................... ..................................... ma ponadto ...................... (segment, pałacyk, dworek) .......................... ......................... .......................... (obrazy - czyje?, plazma 100 cali, kochankę/ka, biżuterie, futra - ile?, kafelki) ............................................................................. (nagrywarki blue-ray - ile?, był na wycieczce - gdzie?, dziecko chodzi do szkoły ............................................ ........................................... społecznej - adres?, nie chodzą do kościoła - którego?, często przyjmuje gości ................... ............................ ............................ ................................................... do której godziny?, maluje się wyzywająco - czym?, pije - co?, bije - kogo?) ............... .................................................................... ..................................... Ponadto przypomniałem sobie jeszcze, że .......................... ......................... .......................... .......................... ......................... .......................... Sugeruje tez przeszukać następujące miejsca .......................................... u ob. ........................................ jak np. ......................................... Należne mi pieniądze proszę przesłać na moje konto nr ................................. przesłać przekazem pocztowym, odbiorę je osobiście. * Prawdziwość powyższych danych stwierdzam własnoręcznym podpisem ....................................... * - niepotrzebne skreślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 05.02.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Daj mu piwo i powiedz, że to w podziękowaniu za: - 100,- uzyskanych ze sprzedazy makulatury, - wygraną wycieczkę za kupony z JEGO ulotek reklamowych, - inne korzyści, A dla satysfakcji (własnej) zrób sobie sałatke z buraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 05.02.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Daj mu piwo i powiedz, że to w podziękowaniu za: - 100,- uzyskanych ze sprzedazy makulatury, - wygraną wycieczkę za kupony z JEGO ulotek reklamowych, - inne korzyści, Adla satysfakcji (własnej) zrób sobie sałatke z buraka genialne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 05.02.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Daj mu piwo i powiedz, że to w podziękowaniu za: - 100,- uzyskanych ze sprzedazy makulatury, - wygraną wycieczkę za kupony z JEGO ulotek reklamowych, - inne korzyści, A dla satysfakcji (własnej) zrób sobie sałatke z buraka moje uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 05.02.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Nie umiem współżyć-i tyle Szczere wyznanie autorki... Ale są ilustrowane poradniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 26.02.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Daj mu piwo i powiedz, że to w podziękowaniu za: - 100,- uzyskanych ze sprzedazy makulatury, - wygraną wycieczkę za kupony z JEGO ulotek reklamowych, - inne korzyści, A dla satysfakcji (własnej) zrób sobie sałatke z buraka Super pomysł, ale się uśmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 26.02.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 sSiwy12 napisał: Daj mu piwo i powiedz, że to w podziękowaniu za: - 100,- uzyskanych ze sprzedazy makulatury, - wygraną wycieczkę za kupony z JEGO ulotek reklamowych, - inne korzyści, Jak w reklamie piwo - 4 zł mina sąsiada - bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts