Marcin Zając 03.02.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Forumowicze mam pytanie,przymierzam się do zakupu okien firmy BRUGMANN, czy ktoś już ma te okna i co o nich sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 21.04.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Up, tez bym chcial poznac innych zdanie o tych okienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.04.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Chodzi o okna na profilach Bruegmanna? Ja mam te profile, okna wyprodukowane przez M&S. Profil Thermo z dodatkowym dociepleniem. Jestem zadowolona. Wprawdzie ekipa montażowa nie umiała usunąć pewnych usterek, ale po reklamacji u producenta przyjechał serwisant z fabryki i wszystko ponaprawiał. Jestem z nich zadowolona szczególnie po otrzymaniu ostatniego rachunku za prąd (ogrzewanie mamy na prąd). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 21.04.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Też mam okna w domu na tych profilach .Sa bardzo solidne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 21.04.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ja kupiłem oknostyl z Lublina, tez mają te profile.Wszystko OK ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szczurek_86 21.04.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Wszystko zależy od producenta. Znajomy ma od producenta TermoProfil. Dobre okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 21.04.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Mam oferte i musze sie zdecydowac profil Brugmann AD Arte zaokraglane z okuciami Roto, warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whitemag 21.04.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Profil profilem - najważniejszy jest producent okna i jego montaż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 21.04.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Profil profilem - najważniejszy jest producent okna i jego montaż.... Firma Okno Styl http://oknostyl.eu/?show=pcv-oknostyl Moze ktos cos o nich powiedziec, bo nie wiem czy warto to wchodzic, czy brac pod uwage inne oferty a roche mi sie spieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 21.04.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Mam oferte i musze sie zdecydowac profil Brugmann AD Arte zaokraglane z okuciami Roto, warto? Mam identyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 21.04.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Mam oferte i musze sie zdecydowac profil Brugmann AD Arte zaokraglane z okuciami Roto, warto? Mam identyczne OknoStylu z Tarnobrzega?, bo duzo czytalem o OknoStylu z okolic Jablonnej kolo Lublina Zadowolony jestes z okien?, montazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 21.04.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ja mam z Lublina ( to pewnie te okolice Jabłonnej ), montaż w warstwie ocieplenia wykonała firma z Leżajska, MULTIDOM !Jeszcze nie mieszkam ale na razie jest ok. Polecam i okna i montażystów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts