adamgrazia 03.02.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Witam wszystkich forumowiczów, rozpoczynam budowę domu i mam wiele pytań do Was. Czy ktoś z Was buduje może dom z kolekcji Muratora "Jedyny"?Jeśli tak to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 08.02.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witam wszystkich forumowiczów, rozpoczynam budowę domu i mam wiele pytań do Was. Czy ktoś z Was buduje może dom z kolekcji Muratora "Jedyny"? Jeśli tak to proszę o kontakt. Kurcze, czy jestesmy naprawde sami z tym projektem? http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=544&IdKolekcji=&powierzchnia_od=&powierzchnia_do=&kondygnacja=&nazwa=jedyny&symbol=&x=0&y=0&nr=0 Pewnie sporo ryzykujemy będąc królikami doswiadczalnymi....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 02.05.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 I co? Zdecydowaliście się na ten projekt, albo znaleźliście jakieś realizacje? Fajny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 04.05.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Realizacji nie znalazłem, ale zaryzykowaliśmy i budujemy, szczegóły znajdziesz w moim dzienniku. Jesteś nim zainteresowana?pozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 04.05.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Bardzo fajny projekt, podoba mi się i byłam ciekawa jak wyszedł w rzeczywistości. Zostanę na razie przy moim indywidulanym, ale gdyby go znalzła wcześniej, to może bym i budowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 04.05.2009 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 No Twój tez jest super, mój drugi bedzie taki właśnie , ale w razie czego zapraszam na wizje lokalną jak bedziecie w okolicach Łodzi Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 05.05.2009 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Witam ponownie, wklejam obiecaną fotke dla mazo:http://images47.fotosik.pl/118/61f86feff12cf508med.jpgOglądałem to cudo wczoraj w Łodzi, i zgóry przepraszam nieznanego właściciela za pokazanie fotki, ale jest taki odjazd ze nie mogłem sie powstrzymac. DOMEK POPROSTU CUDNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 28.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witam Wszystkich Bardzo poważnie zastanawiam się nad wyborem projektu Jedyny C163 z Muratora. http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=544&IdKolekcji=18&nr=47 Super a'la nowoczesna stodołka bardzo oryginalna, i jakże inna od większości projektów gotowych. Mam jednak parę pytań co do projektu: -rama wokół domu, czy nie stanowić będzie w przyszłości większych problemów z eksploatacją (chodzi mi o ewentualne mostki termiczne, problemy z nieszczelnością, czy pękaniem tak dużej powierzchni balkonowej, a może nie powinienem się tym w ogóle przejmować) - czy Waszym zdaniem forma domu nie straci na wyględzie jeśli podniosę o dwa pustkaki ściankę kolankową i zwiększe kąt nachylenia dachu do 35 st. Jeślii ktos z forumowiczów buduje ten dom to poproszę o cenne uwagi. pozdrawiam PS inne uwagi na temat tego projektu, co można w nim ewentualnie zmienić, ulepszyć itp mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 28.07.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 "Coś" zjadło końcówkę. Oczywiście temat postu to ...proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 21.09.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Witam, temat nie aktualny, wybrałem projekt indywidualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djsuszi 13.01.2015 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 też zamierzam budować ten dom, przynajmniej wszystko idzie w tą stronę tu można zobaczyć więcej zdjęć w trochę innej aranżacji niż oryginalny z muratora http://birylo.pl/projekty/inne_projekty/dom_w_wo__czkowie_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djsuszi 20.06.2017 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 i niekończący się finisz [ ATTACH=CONFIG]391550[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Projekty Gotowe MURATOR 27.04.2018 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 W najnowszym miesięczniku Murator 05 (409) MAJ 2018 >> na okładce << realizacja projektu Murator C163 "Jedyny". Obszerny artykuł ze zdjęciami wybudowanego domu, wewnątrz numeru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts