michalsiak 05.02.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 ja mam na poddaszu 20 okien połaciowych po 4 w każdym pomieszczeniu w tym łazienka. Z tego połowa jest z nawiewnikami, nie mam pojcia czy na poddasze wsytarczy? michalsiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 05.02.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Obrzęd gromniczny bym odprawił... Potem wiertarka ze sporym wiertłem, kawki, szmaty, kartka papieru... Zależnie od tego co wyjdzie... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 05.02.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Mam problem, w łaziece na poddaszu wentylacja zamiast odprowadzac powietrze na zewnatrz to przez nią wiatr wdmuchuje zimne do środka. Wentylacja jest wyprowadzona przez dachowke (kominek wentylacyjny) i w sumie juz sam nie wiem co z tym zrobic bo jakos rozwiazania ani bledu nie moge znależć. Pomimo ogrzewania w pomieszczeniu zaczyna byc zimno. Podkrecam podlogowke i jakos to wychodzi ale tym sposobem to zbankrutuje na gazie. Moze ktos mial podobny problem i zna jakieś rozwiązanie. podobny problem - poszukaj o wentylacji przez coś, co do tego nie służy, czyli przez dachówkę z "kominkiem wentylacyjnym" nieporozumienie i porażka w nazewnictwie i zastosowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 05.02.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Higro nawiew i higro wywiew - coś ala kartka papieru ale yntelygentna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 06.02.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Otwórz okno i bedzie dobrze. Tak, i jeszcze zdemontuj w nim klamkę, żeby nikt go przypadkiem nie zamknął . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts