Alfzmelmack 04.02.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 WitamProszę zobaczyć na te zdjęcia (tak firma budowlana wykończyła mi lukarne --- chodzi o pas pod oknem a dachówką) dla mnie to porażka. Czy może straciłem poczucie piękna...??? Jak to wykończyć? Na dachu roben kasztan plus, może zerwac to i blache jakąś ....? http://picasaweb.google.com/rafal.glowinski/Lukarna# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akrynia 04.02.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Tak wogóle to bardziej nie podoba mi się to małe okno , też mam lukarny ,ale dużo większe okna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 04.02.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 jak dla mnie, to wielkość tego okna to jest dopiero porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 04.02.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Wszystko jest ok - nie nie straciłes poczucia piękna, powiem tak bardzo masz oryginalnie i nikt nie dopatrzy sie czegos dziwnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phans 04.02.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ten pokój w którym jest lukarna jest mieszkalny? Jeżeli tak to zobacz czy powierzchnia okna to min. 1/8 powierzchni użytkowej tego pokoju w którym jest.Czy wszystkie okna w domu masz takie małe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alfzmelmack 04.02.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 To jest okno w lazience, takie bylo w projekcie. Pytam sie o wykonczenie pod oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaltam 05.02.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No cóż, sprawa jest popsuta przez dekarza (lub kierownika budowy jak był obecny ciałem a nie duchem pieczątki). Dekarz (lub kierownik budowy) powinien wyliczyć tak długość krokwi pod oknem (lukarną) by dało się ułożyć pełne rzędy dachówek - w ostateczności można było dociąć dachówki pod oknem i ładnie obrobić blachą. Nie wiem ile trzeba by dociąć dachówki pod oknem ale jak więcej niż 5 cm to bym to przerabiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 05.02.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Witam Proszę zobaczyć na te zdjęcia (tak firma budowlana wykończyła mi lukarne --- chodzi o pas pod oknem a dachówką) dla mnie to porażka. Czy może straciłem poczucie piękna...??? Jak to wykończyć? Na dachu roben kasztan plus, może zerwac to i blache jakąś ....? http://picasaweb.google.com/rafal.glowinski/Lukarna# sa gusta i gusciki ale to okno wyglada OKROPNIE !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 05.02.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 A czy te dachówki kominkowe to są dobrze umiejscowione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiekmirek 05.02.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 DRAMAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 05.02.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 a poco taka wielka lukarna dla takiej miniaturki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszek187 05.02.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ten kto zaprojektował taki koszmarek chyba zupełnie minął się z powołaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts